dj_delmundo Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Ако концепцията й е да предлага еднакви песни с аматьорски клипове, добре. Но мисля, че може много повече. Според теб еднакви,а за хората, които я харесват и посещават нейните концертите и участията - страхотни. И според мен са страхотни, особено песните от тази година. Като погледнем какво ни предлага жанрът, като цяло, то Глория отново изпъква......лично мнение... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Не мисля, че някой отива заради новите й песни. Повечето едва ли са ги чували. Отиват заради името й. Ако ще и 5 години да не пусне песеню, хора ще събере. Но че има концепция, е смешно да се говори. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Не мисля, че някой отива заради новите й песни. Повечето едва ли са ги чували. Отиват заради името й. Ако ще и 5 години да не пусне песеню, хора ще събере. Но че има концепция, е смешно да се говори. Напротив, хората по концертите й, знаят и новите й песни. Разбира се, че има концепция за всичко - от песни до изяви. Не знам ти какво разбираш под концепция, но Глория няколко пъти намекна, че е решила в каква насока да продължи кариерата си и на какво ще набляга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Радвам се, че е решила. Дотук нищо не сме видели. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Радвам се, че е решила. Дотук нищо не сме видели. Ти какво очакваш да видиш?Чудеса от храброст?! Единствено тя има концепция за изявите си пред публика, за звученете и текстовете на песните си. Това е най-важно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Ти какво очакваш да видиш?Чудеса от храброст?! Единствено тя има концепция за изявите си пред публика, за звученете и текстовете на песните си. Това е най-важно. За концертите - да. За песните - не. Преди години беше по-последователна. Албуми с концепция са Крепост и Влюбена в живота. Сега тъпче на едно място и пуска, колкото да пусне нещо. Така изглежда отстрани. И каква е концепцията на това да пуснеш два еднакви клипа в един ден? Концепция като цяло много малко изпълнители са имали някога. Може би не трябва да използваме такива силни думи. Но не пречи да я харесваш и без да има концепция. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 За концертите - да. За песните - не. Преди години беше по-последователна. Албуми с концепция са Крепост и Влюбена в живота. Сега тъпче на едно място и пуска, колкото да пусне нещо. Така изглежда отстрани. И каква е концепцията на това да пуснеш два еднакви клипа в един ден? Концепция като цяло много малко изпълнители са имали някога. Може би не трябва да използваме такива силни думи. Но не пречи да я харесваш и без да има концепция. Все пак, нека всички имаме мнение.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Все пак, нека всички имаме мнение.... Разбира се, но аз не разбрах защо ти мислиш, че има концепция. В какво се състои тя? Обясни ми, понеже не мога да я видя. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Разбира се, но аз не разбрах защо ти мислиш, че има концепция. В какво се състои тя? Обясни ми, понеже не мога да я видя. Текстове - еднакви Звучене - еднакво Клипове - скалъпени за 1 ден... Това е явно концепцията й. До 2011, мисля че тогава беше, когато пусна Ненаситна- да, този албум беше с концепция, добре подбрани песни, различни текстове и разнообразни мелодии. Дори и от към клипове не беше трагична. Но след това просто зацикли жената. Да от време на време вади.хубави.песни, но въпреки всичко пак приличат на предходните й. Концепция е да извадиш силна песен, с интересн клип, да успееш да я промотираш на макс и да възбудиш интереса не само на своите фенове, ами и на останалите чалгари. Давам за пример веднага Камелия. Преди да пусне Дразни ме, обиколи всички предавания по бтв, където по между другото промоутваше датата на премиерата и че песента ще е дует с Гъмзата. Извика няколко журналиста на снимачната площадка да.направят репортаж за клипа. След като я пуснав канала си - айде отново при Слави, при този и онзи за да я рекламира. Направи и реклама в платформите, влезе в трендинга, където дори беше първа наколко дена. Това е концепция. Гло си прави каквото иска, дори като гледам не й пука от това как се възприемат нещата й от масата. На нея и стигат верните фенове, които и харесват всичко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Масовият фен дори не знае, че Глория има нови песни. Не ги популяризира чрез представяния в национални медии, а кой ще седне да гледа Планета? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Никаква концепция няма при Глория и точно това е проблемът. И не става въпрос само за еднаквите проекти. Разни по-вървежни имена с еднакви песни като Емануела и Алисия имат по-голяма концепция от нея, защото знаят какво искат да пуснат и какво целят с него, също и са наясно колко време ще се задържи то- получава им се, но при Глория не. Тя от край време пуска песни, с които хем се стреми да запази своето звучене, хем на моменти явно си казва, че трябва да е малко по-комерсиална и слага някакви такива елементи, но без изобщо да се съобразява с това, което наистина е комерсиално. За клиповете да не говорим- навремето една от най-иновативните, а днес една от най-баналните, редом до онези в Я листата. И не е като и там да не се опитва да привлича интереса понякога- отвреме-навреме е поразсъблечена, показва някое и друго краче и намек за повече, но... пак не се получава, просто защото самият клип в цялостност няма концепция и ниво. Въпреки това да я похваля- хващам се, че понякога си тананикам тази песен. Най-доброто, което е предлагала от известно време насам. Но за име като нея не е достатъчно, разбира се. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Айде вечно компетентните форумци започнаха.... :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Ми направи така, че да станем компетентни. Аргументи така и не прочетохме. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Глорчето е кон с капаци. Не възприема нищо различно от това, което е научила на младини. Няма 50 години, а е с манталитет на 80-годишна баба и прави само едно и също. Доста дразнещо, но нейна си работа. Да си хвърля парите за половинчати проекти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Трябваше Глория да я изпее Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Август 22 Report Share Публикувано Август 22 Трябваше Глория да я изпее :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Ми направи така, че да станем компетентни. Аргументи така и не прочетохме. Дори и да дискутираме концепцията на Глория, нито ти ще си промениш мнението, нито аз моето. Когато имам повече свободно време, ще ти отговоря подробно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Дори и да дискутираме концепцията на Глория, нито ти ще си промениш мнението, нито аз моето. Когато имам повече свободно време, ще ти отговоря подробно. Следя Глория и я харесвам, затова ми е любопитно да науча какво съм пропуснал. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Добре, кажи ни каква е концепцията на Гло, че нито аз не я препознавам в последните и' кариерни стъпки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Имало ли е концерт във Влас? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Добре, кажи ни каква е концепцията на Гло, че нито аз не я препознавам в последните и' кариерни стъпки Ама всеки си има мнение бе хора....ти не я припознаваш, за мен е ок...кво повече искаш?! Написал съм мнение, че според мен си има концепция и двама-трима се втурнахте, да ме питате да ви обясня концепцията й - да не съм им в екипа, че да знам какво е запланувала, какво предстои и как ще си представя албума и книгата. Определено тази година се е засилила откъм продукция и то все хубави песни, така че слушайте ги и не се тормозете има ли няма ли концепция и каква е.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Концепцията е нещо видимо - последователност от проекти с ясни цели и послание. Кажи, че ти харесват проектите, но недей да твърдиш, че има концепция, ако не си в състояние да ни я обясниш. Ние не се тормозим, просто се позовахме на спомената от теб дума, чието значение вече се уверихме, че не познаваш. Няма драма - вече май никоя певица няма концепция за кариерата си, може би и затова всички се дънят. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Концепцията е нещо видимо - последователност от проекти с ясни цели и послание. Кажи, че ти харесват проектите, но недей да твърдиш, че има концепция, ако не си в състояние да ни я обясниш. Ние не се тормозим, просто се позовахме на спомената от теб дума, чието значение вече се уверихме, че не познаваш. Няма драма - вече май никоя певица няма концепция за кариерата си, може би и затова всички се дънят. Концепцията не е само последователност от проекти, а обхваща цялата кариера и начинът по който даден изпълнител иска да се изявява пред публика, стилът който иска да следва и представянето на даден проект, във всеки един момент от кариерата си. Глория подготвя албум и книга, тази година - със сигурност е обмислила нещата по презентирането. Предстои да видим. Да спомена също така, че всеки албум на Глория е изпипан от опаковката до саунда и песните вътре, по най-добрият начин. В такъв смисъл ти казах, че според мен има концепция как и по какъв начин да й се получават нещата тази година и догодина - изяви, звучене, тематика в текстовете, начин на представяне, презентиране на албум, а освен албум и книга тази година. На тебе ти се струват по-несериозни текстовете, клиповете, от там си правиш извод - това не значи, че жената не си е направила план кое как да представи и кое как да звучи от албумът и след това начинът на промотиране. Да не говорим, че до края на годината датите за концерти в страната са ясни(още преди няколко месеца-тепърва ще ги разбираме), че дори и ще добавя нови. Нека изчакаме и ще видим. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Август 23 Report Share Публикувано Август 23 Добре, кажи ни каква е концепцията на Гло, че нито аз не я препознавам в последните и' кариерни стъпки Няма концепция. Но то като песните са наникъде, какво друго да има? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Разбира се, че няма концпеция. Както тя така и голяма част от колежките й. Работи се на парче, месец за месец, година за година - колкото да се избута. Факт е обаче, че и трите й фолк песни тази година са много добри, както и предните от 2016-та. Все още ги слушам и сравнявам с разни други. Това е фолкът, така звучи, всичко друг е манджа между рап и фолк. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.