Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

Емилия в едното интервю казва, че са един за друг, в следващото казва обратното. Държат се като хора без работа, които се чудят как да разнообразят скучното си ежедневие.

Щом са се разделили да хваща следващия мутряга.

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Не мога да разбера манията и да е номер 1 на всяка цена, като песните и се забравят за 5 месеца. :1000 (29):

Това са комплексите на голите и боси дивачки от гората, които формират 95% от чалга изпълнителите. Въпросната Галина е най-типичния пример за това.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Е, за кво друго се сещаш като чуеш думите "лицемерие" и "поп-фолк" :D Ужас..

 

 

Това би било огромна грешка за Галена. Не вярвам да го направи, има усет за нещата и нагласите уж.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Това би било огромна грешка за Галена. Не вярвам да го направи.

Напротив. Отдавна не е била унижавана публично от Преса и вече ѝ е време. Даже си мисля, че Галош се възбужда сексуално, когато Преса бърше пода с нея. :3fdb8960598fa63e:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мъкааааааааааа, мъка в Пайнер и те това е през лято 2017. Криско и Азис ги шибат с платени гледания, а те не смеят да се обадят, че ще ги изпеят и тях на пропагандата. Взимат на секундата отпадъците от "Шоуто на Слави" (Цветелина Грахич), все едно е манна небесна и са напълно забравили помпозните си приказки от преди години, че сериозна е тази компания, която може да изгражда собствени звезди. Напълно са забравени младите уж надежди. За единствената си малко по-голяма изява това лято (концерта във Варна), напълно са забравили за дебютантите и гледат да направят нов бардак със стари коври, че тях поне ги познават, за разлика от прохождащата в бизнеса младеж. Я си го изкарайте на Кама, че да ви олекне, щото само тази терапия е работеща безотказно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Очаквам Камелия и Гъмзата да пръснат бара!!! :phpgrin2:

 

Щях да имам по-голями очаквания ако песента беше самостоятелна.

От снимките виждам че и клипа не е нищо особенно...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Чалгарките издават багажа сериозно. Аз доста време съм далеч от чалга клубовете, слушам всички нови песни. Но нищо почти не си заслужава. Балонът с напомпан имидж на повечето издиша бавно, при други гръмна изведнъж.

 

Галена тъй като разполага и с финанси от мъжа си защо не направи някакъв концерт или нещо подобно, за да напомпа имиджа си. Парите ги има...публика ще дойде ли да плати билет?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Гледахте ли Андреа в Събуди се? В Сигнал има клипче от предаването. Чудя се Андреа как не я е срам да се показва на живо и по интервюта, при положение че образът й в клиповете няма нищо общо с действителността.

 

Един запознат форумец ми каза, че май направила някаква реакция към силикона в гърдите си и лицето й подпухнало. Мис Тигрова пък се депресира, след като си сложи гърди. Бахти филма!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...