Jump to content

gogo

Ramaniасs
  • Коментари

    1506
  • Регистриран

Всичко публикувано от gogo

  1. gogo

    Общи приказки - Retro Edition

    Информация Administrators have forbidden any new members. Временно ли е? 😃
  2. И това... Явно не е пайнерски.
  3. Прилича ми на по-бавна версия на:
  4. Всички си спомняте за онези славни времена с турнетата, рекламите и всичко останало. Но това е и именно времето, в което Пайнер имаха най-голям контрол върху изпълнителите си. В същото това време изградиха и най-силните си имена, голяма част от които и днес са на сцена. Имаше го блясъкът, звездността, пропагандата, произтичащ именно от Пайнер,. Моментът, в който дадоха свобода и започнаха да залагат на пазарния принцип дръпнаха имена като Галена, Андреа, Цветелина Янева и др. Тези с финансовите инжекции смазаха останалите, както и самия Пайнер, защото какъвто и гуру продуцент да си няма как да осигуриш проекти, клипове, промоции за суми, конкуриращи се с тези, които си плащат за славата, защото е нерентабилно. Аз мисля, че са се опитвали да поддържат някакъв баланс. Тези със спонсорите вкарват свежи пари във фирмата, инвестират в композитори, режисьори, рискуват. Пайнер от своя страна сключват договори с тях и изграждат връзки, за да поддържат по някакъв начин и останалите си изпълнители. Това си пролича от словоизлиянията на Андреа, където не е искала да дава Кости за нищо на света. Цура и Лафка турнето.., сигурно има и още примери. И все пак напусналите изпълнители /предполагам визираш Деси Слава и Камелия/ са точно тези от златния период, в който Пайнер са залагали на дългосрочни планове и са били до голяма степен фактор да се изградят като имена. Но при една реална равносметка 90% от напусналите Пайнер не са прокопсали след това.
  5. gogo

    Магда - Двойник

    Приятна песен, прилича ми малко на "Код червено" по изпяване.
  6. 2:50 "олеле..., не мога вече да пея! "
  7. gogo

    Поп фолк скандали

    Това клипче едва ли е оставено в канала на Пайнер помежду другото. Подозирам, че Пайнер си държат правата върху златните ѝ хитове.
  8. gogo

    Поп фолк скандали

    Боже, какви платени гледания пак ви гонят? Галена и Преслава ако ще лайно да изсерат на клип ще има висок първоначален интерес. В допълнение към това, песента е продължение на най-големия хит в чалгата в последния месец. Изпълнява я ГАЛЕНА, получило се е добре. Толкова широк отзвук има навсякъде - споделяния, тиктокове, реакции, рекламата на Меди...
  9. gogo

    Поп фолк скандали

    За надпяване всичко е субективно и все пак една Нелина издухва всички, ама не е сред силните на деня, нали. Положението при нея и Преслава е отчайващо. Като певици, които в по-голямата част от кариерата си са разчитали главно на гласа си и е бил ключовият фактор и уау-ефектът за образите им, днес това го НЯМА. Не отричам, че и двете все още имат глас, но вече липса специфичността - точно с това, с което се открояваха. И двете си съсипаха опаковката, при Деса поне е все още спасяемо. Само чуй това (0:32), (1:15) и го сравни с новия мишмаш. Пак пее, пак е приятно, но е сравнимо с пеене на средностатическа певица.
  10. gogo

    Поп фолк скандали

    Наподледък се хванах, че слушам всичко старо на ДесиСлава, ама наистина всичко, преоткрих и цялата дискография. И вчера чух това... Еми сори, ама това не е тя, от записа ли е, от мастеринга ли е, няма и следа от нежния и глас.
  11. gogo

    Поп фолк скандали

    Страхотна е версията и на Галче. Ще удължи живота и на песента на Меди. Най-после нещо идейно и то добре свършено. Кеф ти е да гледаш клипа, концепцията е измислена както трябва. Този и глас много ми допада. А и не мисля, че ще залага на нея. Страхотен първи booster за канала и да се разбере, че има такъв и да спечели абонати.
  12. Предлагам @Fast Доказал се е с времето, че е обективен и отговорен на поста си.
  13. gogo

    Online: Доника - Тик-так

    Мале това ако беше песен на Галена щеше да е ултра хит. Точно за нейния глас е. Беквокалите накрая са ТОП. Като цяло самия глас на Доника няма агресивна нотка, каквато преполага мелодията, Както споменаха по-горе, има нещо отблъскващо в нея...
  14. Защото на Стораро му писна да налива пари в димитровградската яма.
  15. gogo

    Поп фолк скандали

    Каналът в ютуб се поддържа от щерка му и зет му. 😱
  16. Не вярвах, че някой ще надмине Андреа с "Няма да съм аз" в текстово отношение, ама
  17. Гиа: Жълтата преса пак ти вдига стреса, ?само с дънки, брат, отново блесна, ? паднал в очите ми - ще ти хареса, има ли смисъл да питаш "Защо?". Кокошка2: Яката работа - боклук от класа, вечно по кръчмите висиш украса, тази промоция не ми изнася, питам те само едно: Двете кокошки: Моите сълзи в чуждо тяло ли изтри да удавиш болката? Като гледам любовта ти как държи - ти не струваш толкова. Даваш вид на няк'во кисело гъзе, а си мамено синче. Духай супата кретен и по-добре, на щастлив преструвай се. Кокошка2: Рязко газираш се, че не прощавам. Яко филмираш се, да продължавам? Бог/поп си на приказки и ти признавам, колко си жалък дори в това... Гиа: Яката работа - за теб съм чела, знам, че си влюбен в Емануела, пращам ти помощи ?????????, губиш, нали го разбра... Хипопотами: От сълзите стават ли пари? х3
  18. Много труден избор, предлагам и народен топ 5 да направим. Една от най-недооценените певици... 1. Няма наши, няма ваши / Бял мерцедес 2. Пирогов / Пожар в сърцето 3. Добре, че вали / От щастието най-боли 4. Най-щастлива / Лято, слънце, море 5. Тя-любовта / Лед и огън Още любими: Сляпата неделя, Твоите изгарящи очи, Се ла ви, Близнаци , Най-добрият, Тайфун, Три пъти почукай, ЛЯСТОВИЦА ❤️... Народни: 1. Цветините очи черешови 2. Брала мома къпини 3. Како Николинке 4. Мило ми е, мамо 5. Чорбаджи Иван
  19. gogo

    Поп фолк скандали

    Докато критерият е Преслава, летвата за добро участие е твърде ниска.
  20. gogo

    Поп фолк скандали

    Лесни = краткосрочни. Поне да сключи договор с някой бранд за сътрудничество в по-дългосрочен план. Това все едно някоя кифла и дават 200 лв и бам снимка. Нещо стратегия да си замисли, да включи музиката. Ама тя си знае де.
  21. gogo

    Поп фолк скандали

    Абе Преслава ще кажеш, че преоткри попрището си. Какво и става... Вече и колела рекламира. Имам чувството, че ако и платят и четки за тоалетна ще почне да рекламира.
  22. gogo

    Поп фолк скандали

    А и едва ли би ли имала възвращаемост, която да покрие дори правата. Авторите едва ли ще си дадат правата евтино като знаят какъв хит е. А и за текста трябва да купи правата 2 пъти - веднъж на български и веднъж на сръбски, защото българският текст е плагиатстван и могат да я съдят. Като цяло супер и е така. Има си милионите в тубата, песента се знае и тя може да си пее по участия без никакви проблеми.
  23. gogo

    Поп фолк скандали

    А тя преди това за самото издаване на "Проект 13" сигурно пак ги е купувала, щото имаше доста стари песни в него. А как изобщо може да прескочи Пайнер? Т.е. след изтичането на тези 10 години тя може да си поднови правата директно с авторите на песните ли?
×
×
  • Create New...