Jump to content

nenooo123

Ramaniасs
  • Коментари

    1501
  • Регистриран

  • Последно посещение

About nenooo123

  • Рожден ден 15.05.1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

nenooo123's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

17

Репутация

  1. nenooo123

    Всичко за сръбската музика

    Някой ще ми обясни ли за конфликта между Цеца и Драгана? Коя какво е казала на другата и защо?
  2. Значи да очакваме „Любовта не умира” ft. Борис Дали 😘😘😘
  3. Инфо достоверна от Пиарката и! Деси ще изчака Магда да си пусне баладата и тогава пуска „Любовта не умира” той е готов! Онези идеи с червената коса дето смяташе са отпаднали от клипа. Текстът е бил убийствен, както и включването на Борис Дали! Има много неща тази година да направи и не са никак малко. Две фолклорни китки ще заснеме на Пролет по Планета Фолк. Лятно поп парче..същевременно и по фолклорния албум работи, а фолк албумът е готов и ще бъде факт в края на годината..
  4. „Поискай от мен” ще е включена в албума. Очакваме „Любовта не умира” с Борис Дали от Даниел Ганев, тя е тип „В твоите очи”. Поп парчето е английско него ще го клипира лятото. А бе много неща е подготвила, но явно чака да излезе с Магда песента и чак след нея да пусне нейната песен.
  5. Любовта не умира е заснет клипа, но не знам, какво чака. Поп парчето е записано, но вече към лятото ще бъде факт. Работила е усилено и по фолклорния албум на пролет две китки щяла да заснеме по Планета Фолк. А фолк албума за края на годината.
  6. Няма как да напусне отново, а просто ще поднови с 10 годишен договор..има два музикални албума да издаде...а представяш ли си да повтори отново , като онова напускане и издаде „Любовта е само чувство 2” пак с подпис и с хитове хахаха
  7. Отиде си една изпълнителка от златните години на поп-фолка. Да почива в мир!
  8. „Любовта не умира” feat. Борис Дали Текст Анастасия Мавродиева, аранжимент Даниел Ганев песента се очаква след нова година Иначе и аз забелязвам промяна у Деса, която няма нищо общо с онази, когато беше с Зарко. Много променена дали и Галена , Лорена и, компания и влияят кой знае.
  9. Деса снимала фотосесия по албума. Бързата самостоятелна песен тип „В твоите очи” е била на Даниел Ганев и текст на Анастасия Мавродиева,а заглавието е било „Любовта не умира”.
  10. Добър вечер, група! Моля за помощ, искам някой от вас ако я има песента на Аделина - Безумна нощ с хубаво качество да даде линк. Благодаря предварително!
  11. Ооооо да, от новите песни имала и балада. Иначе и аз очаквам с нетърпение албума и новата тупалка, мислила да я пусне с албума едновременно. И друго нещо да очакваме и поп , но вече на пролет..липсваше ми Десс и нейните поп проекти! ❤
  12. Достоверна е информацията, защото е от човек, който работи с Деси. Песента по която работи е била тип Твоите очи и Изкушение на Яница. А за червената коса ще е към клипа и силно се надява да се оцени проекта и ще бъде пилотен към албума в един и същ ден..но не издадоха кога дали към краякр на годината..айде да има дискусия! 🙂😁✌
  13. Слави го има на диск Славатроника 🙂 а бе дочух, че нашата щяла да издава албум поп-фолк с 4 нови песни плюс всичкониздадено от Пайнер до момента, а фолклорния албум догодина. Имала записани фолклорни песни, работила паралелно и по двата албума. И още нещо как си я представяте Деска с червена коса.. coming soon 😁
  14. Глория ако прави промоция на албума ще е яко да е на приказките..ех, мечти..
×
×
  • Create New...