Jump to content

gogo

Ramaniасs
 • Коментари

  1506
 • Регистриран

6 Последователи

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Последни посетители в профила

2282 посещения в профила

gogo's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

196

Репутация

 1. gogo

  Общи приказки - Retro Edition

  Информация Administrators have forbidden any new members. Временно ли е? 😃
 2. И това... Явно не е пайнерски.
 3. Прилича ми на по-бавна версия на:
 4. Всички си спомняте за онези славни времена с турнетата, рекламите и всичко останало. Но това е и именно времето, в което Пайнер имаха най-голям контрол върху изпълнителите си. В същото това време изградиха и най-силните си имена, голяма част от които и днес са на сцена. Имаше го блясъкът, звездността, пропагандата, произтичащ именно от Пайнер,. Моментът, в който дадоха свобода и започнаха да залагат на пазарния принцип дръпнаха имена като Галена, Андреа, Цветелина Янева и др. Тези с финансовите инжекции смазаха останалите, както и самия Пайнер, защото какъвто и гуру продуцент да си няма как да осигуриш проекти, клипове, промоции за суми, конкуриращи се с тези, които си плащат за славата, защото е нерентабилно. Аз мисля, че са се опитвали да поддържат някакъв баланс. Тези със спонсорите вкарват свежи пари във фирмата, инвестират в композитори, режисьори, рискуват. Пайнер от своя страна сключват договори с тях и изграждат връзки, за да поддържат по някакъв начин и останалите си изпълнители. Това си пролича от словоизлиянията на Андреа, където не е искала да дава Кости за нищо на света. Цура и Лафка турнето.., сигурно има и още примери. И все пак напусналите изпълнители /предполагам визираш Деси Слава и Камелия/ са точно тези от златния период, в който Пайнер са залагали на дългосрочни планове и са били до голяма степен фактор да се изградят като имена. Но при една реална равносметка 90% от напусналите Пайнер не са прокопсали след това.
 5. gogo

  Магда - Двойник

  Приятна песен, прилича ми малко на "Код червено" по изпяване.
 6. 2:50 "олеле..., не мога вече да пея! "
 7. gogo

  Поп фолк скандали

  Това клипче едва ли е оставено в канала на Пайнер помежду другото. Подозирам, че Пайнер си държат правата върху златните ѝ хитове.
 8. gogo

  Поп фолк скандали

  Боже, какви платени гледания пак ви гонят? Галена и Преслава ако ще лайно да изсерат на клип ще има висок първоначален интерес. В допълнение към това, песента е продължение на най-големия хит в чалгата в последния месец. Изпълнява я ГАЛЕНА, получило се е добре. Толкова широк отзвук има навсякъде - споделяния, тиктокове, реакции, рекламата на Меди...
 9. gogo

  Поп фолк скандали

  За надпяване всичко е субективно и все пак една Нелина издухва всички, ама не е сред силните на деня, нали. Положението при нея и Преслава е отчайващо. Като певици, които в по-голямата част от кариерата си са разчитали главно на гласа си и е бил ключовият фактор и уау-ефектът за образите им, днес това го НЯМА. Не отричам, че и двете все още имат глас, но вече липса специфичността - точно с това, с което се открояваха. И двете си съсипаха опаковката, при Деса поне е все още спасяемо. Само чуй това (0:32), (1:15) и го сравни с новия мишмаш. Пак пее, пак е приятно, но е сравнимо с пеене на средностатическа певица.
 10. gogo

  Поп фолк скандали

  Наподледък се хванах, че слушам всичко старо на ДесиСлава, ама наистина всичко, преоткрих и цялата дискография. И вчера чух това... Еми сори, ама това не е тя, от записа ли е, от мастеринга ли е, няма и следа от нежния и глас.
 11. gogo

  Поп фолк скандали

  Страхотна е версията и на Галче. Ще удължи живота и на песента на Меди. Най-после нещо идейно и то добре свършено. Кеф ти е да гледаш клипа, концепцията е измислена както трябва. Този и глас много ми допада. А и не мисля, че ще залага на нея. Страхотен първи booster за канала и да се разбере, че има такъв и да спечели абонати.
 12. Предлагам @Fast Доказал се е с времето, че е обективен и отговорен на поста си.
 13. gogo

  Online: Доника - Тик-так

  Мале това ако беше песен на Галена щеше да е ултра хит. Точно за нейния глас е. Беквокалите накрая са ТОП. Като цяло самия глас на Доника няма агресивна нотка, каквато преполага мелодията, Както споменаха по-горе, има нещо отблъскващо в нея...
×
×
 • Create New...