Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

Значи Теда е мангалка и разваля жанра, но Рико Бенд, цяла тайфа мангали, правят супер песни така ли? Или щото сте делили една постеля с мангал от групата, за това си толкова пристрастен :3fdb8960598fa63e:

 

Рико Бенд си е цигански оркестър за който има предостатъчно аудитория , ти след като не различаваш поп-фолк и циганска музика си е твой проблем слушай си там Теда , аз ти говоря в качествения поп-фолк Теда няма място и разваля жанра , дай да сравним новата на Коцето с Деси и новата на Теда? Без сравнение са нали Теда си е за Рко Бенд не за поп-фолка!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Теда е жив потрес и язък за гласа.

Павлов е мега некадърен аранжор.

 

Рико си е добър оркестър , с насоченост ромски сватби. На Александрова насечоноста и е мистър Бийн, Бъгс бъни и кой щял да кара влака.

 

Да хваща тоя въпросния влак към Лом и да с разкара. Лицемерната Роксана и тя - бързичко към Кнежа.

Александрова да я закара с влака, нали тя го карала...

 

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Десислава е на път да счупи собствения си рекорд за най-много гледания на балада първото денонощие. Кралица!

Песента не е ли на Константин?

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не трябваше Алисия да я взима тази песен. Много безлично пеене, но ако си беше на Стораро щеше да е тотален хит.

 

Това ще е брутален хит, звучи много яко! Добре, че я е взела Алисия.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Борис Дали: Подготвям нов дует, а скоро ще пусна самостоятелно парче

 

photo_verybig_48669.jpg

 

Борис Дали разказва за преживяванията си по време на своето първо турне в САЩ и Канада. Щастлив е, че е успял да зарадва българите в Торонто, Тампа, Атланта, Бостън, Лас Вегас, Кейпкод, Чикаго и др.

Наред с концертите, е успял да разгледа и забележителностите, както и да усети атмосферата на тези места. Докоснал се е до нощния живот на Лас Вегас, но не е пробвал късмета си в казината. Изключително впечатлен е от Атланта и от чистотата на това място.

 

“Лично на мен голямо впечатление ми направиха крайните квартали на Атланта. По-различното там, в сравнение с Даунтаун е, че е изключително подредено. Предварително всичко е замислено как да бъде, къщите къде да са построени, къде да има тревичка, къде да има дърво, цвете, къде да е дворчето. Всичко това е планирано предварително. Изключително чисто е. Мечта ми е да живея на такова чисто и подредено място, но ако може да взема със себе си най-близките ми хора и приятелите. Човек без приятели и семейство е нищо. Ще ми липсват много всичките, ако съм без тях” - казва той в “Автограф”.

Борис Дали разказва, че българите, които живеят от по-дълго време в Америка, свикват с обстановката и с това да са без близки хора. Когато си идват в България, виждат, че тук нещата не са много добре и се връщат обратно.

 

“По принцип навсякъде е трудно. И в България е труден животът, но мисля, че там им е малко по-спокойно. В САЩ има правила, които се спазват. Ако някой наруши тези правила, го глобяват. Интересното е, че в Англия например на всяко ъгълче има камери и те се следят постоянно. В Америка откъм видеонаблюдение не те следят много, но ако те видят, че правиш нарушение, на пътя например, глобяват те. Ако не си платиш глобата, съответно следват много по-сериозни наказания. И те са свикнали и не нарушават” - обяснява певецът.

Дълго ще пази спомените от това турне. Пожелава на всеки българин да има възможност да види Америка: “И не само Америка, и Канада е прекрасна. Трябва да се обикаля света. Защото човек е жив, когато пътува.”

 

Разкрива, че в момента подготвя нови песни. Работи с Николай Пашев и с Боби Павлов. “Подготвям и нов дует с колежка от “Пайнер”, а съвсем скоро ще ви изненадам със самостоятелно парче” - казва той.

 

http://signal.bg/view_article.php?article_id=48669

Link to comment
Сподели в други сайтове

Той и без пари трябва да прави песни, защото 95% от нещата му са еднакви. Няма такъв бездарник.

Мега некадърен и бездарен.

Тоя и кариерите на Бионсе и РейХана може да съсипе 😁😁😁😁

Link to comment
Сподели в други сайтове

Поздравам ви с тази невероятна авторска песен, която ще се пее още дълги години и ще остане в историята на българския фолклор!

Пожелавам същото и на "Всичко се връща". :Vishenka_05:

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кво се случва с тая чалга? За 4 месеца има точно 1-2 песни, които наистина ме кефят. Всичко друго боклуци.

За лятото се готвят сигурно. :1000 (29): Общо взето по-старите изпълнители започнаха да се изчерпват,а новите масово залагат на простотия. Няколко имена държат жанра и предлагат различни и хубави неща. Сега като се изсипят пак всички по едно и също време с премиери пак ще минат и заминат повечето песни. Ама за последното са си виновни Пайнер.

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Някой качил ли е лайфа на Преслава в тубата от днеска?Успях да гледам само началото и видях , че Галин държи телефона и снима Преси :3fdb8960598fa63e:

А на Фики защо са му толкова зле гледанията?За 10 дена дори и 900 000 няма :scratch:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ани Хоанг промотира нов клип до часове

 

photo_verybig_48681.jpg

 

Дългоочакваният видеоклип на Ани Хоанг и рапъра Dgs Onemiconemc ще бъде промотиран този петък, научи Signal.bg от режисьора Людмил Иларионов - Люси.

Припомняме, че сингълът е R`n`B вариант на песента на фолк изпълнителката - "Луда обич", от преди 5 години. Новата версия има коренно различен аранжимент и текст на английски език.

Снимките на видеотосе състояха през декември 2016-а като Люси Иларионов заложи на сюжет с екстремни сцени.

За грима изпълнителите се довериха на Никола Иванов, косите са дело на Емилио Стефано.

 

http://signal.bg/view_article.php?article_id=48681

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...