Jump to content



Online: Джина Стоева - Лоша ме пишете


Препоръчани коментари

  • Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Джина пак скандализира с визия.

 

Мен пък ме кефи с гола глава.

 

Песента не е нещо особено или пък нещо нечувано, нито пък клипа е нещо невиждано. Дет се вика, очаквах повече, някак си, Джина също се е хванала за Кости като удавник за сламка, време е да разнообрази с някви други автори. .

Link to comment
Сподели в други сайтове

Харесва ми, че Джина обмисля визията на проектите. Изглежда супер в целия клип, но нищо друго не ме впечатли - аз слушам песните, клиповете гледам по един-два пъти, освен ако не е Теди Ал.

Песента е стандартна, нищо ново. Не мисля, че имате основание да плюете, при положение че харесвате тези песни, изпети от други изпълнители. Никакво развитие не виждам, просто следване на вълната.

По-хубава е от предната й, но пак няма да я слушам - това звучене тотално ми е омръзнало.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента направо ми мина незабелязано покрай видеото, което рядко или почти не се случва. По принцип обръщам повече внимание на самата песен, но тук с огромен интерес изгледах видеото. И то какво се оказва, пак било взаимствано, но никой не е открил нещо извънземно и велико. Хареса ми самата идея на гранд дамата която обикаля и става свидетел на различни случки. А това накрая със силикона беше забавно. Определено видеото ме грабна и ми допада с тази прическа. Не виждам нищо лошо да е по-различна от масовката, чак пък скандално, не е със съвсем избръсната глава като Слави Трифонов. А и я влезте малко в час, има толкова хора които са болни примерно и правят химиотерапия и нямат коси например.... това е и един вид подкрепа. По този начин човек също може да изглежда добре. Жената се поддържа, има хубаво тяло..... изобщо - аз съм за.

Текста на песента не е лош, но да не набляга само на такива неща, не е необходимо. Както и втора поредна еднотипна песен за нея от Оцко. Самия текст и клип си подхождат, но музиката не е нещо по-хитово или интересно за нея.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Оооооо, много е яка песента, супер зарибяваща. Не е по-добра от предишната, но отново зарибява. Тесктът много ми харесва, доста е актуален, защото в България за всичко плюят, а не гледат себе си. Обаче визиите й са страшнички наистина.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много ми харесва. Джина взе да пуска доста интересни проекти след Ара. Това е един от най-добрите й клипове. Песента е малко по-комерсиална, отколкото ми се искаше, но става.

Без компания тя определено се развива по-добре!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първо - някой се е подиграл сериозно с носа й, второ - тази жена не разбра, че с дълга коса е къде къде по-хубава и приятна.

Видеото е изключително слабо, ужасно заснемане. Песента скучна и изтъркана, Джина какви неща правеше преди - да ти е кеф да ги слушаш, това е за боклука, голям зор да се пусне по комерса.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Някой като се спусне по склона на комерса и направо се пребива на кълбета...

Музика, аранжимент и тема са ми доста омръзнали. Джина трябва дразбере, че тя сама по себе си е достатъчна провокация без да се налага да си стриже косата, да се маже с карантия и т.н.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Кефи ме колко е нестандартна Джина и как не й пука - нека има разнообразие, и без това не са много поп-фолк изпълнителките, които рискуват с различна визия. Интересен е клипът, и песента не е лоша, браво - текстът е много добър.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...