Jump to content



Online: Фики - Железен


Препоръчани коментари

  • Отговори 59
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Така - одобрявам факта, че песента не е от Оцко. Куплетите са супер, без забележки. Припевът иска малко повече слушания, но след 4,5 зарибява. Като цяло е изпял песента с няколко нови похвата, което е прави по-приятна. Определено ми харесва повече от дуета с Азо, който съм слушал точно 2 пъти и то не по моя воля.

Видеото е типично за Скерлев - нека поработят и другите, докато Люси мързелува в Къщата.

Най-после малко сцени на Фики в компания на моделката,а не само да се перчи и позира. Неговите кадри с якето са супер гадни и повтарящи се с други негови клипове - маха ръце и гледа някъде в страни. Но пък близки на фонтана са страхотни.

Локацията е наистина перфектна, с удоволствие бих посетил този хотел когато съм в родината.

Давам оценка 5, защото съм си #teamGalin а Фикрет вече е ясен, че не обича да експериментира или търси нови хоризонти за музикалния си образ.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Както вече писах, според мен това е най-добрата песен на Фикрет от началото на кариерата му.

Музиката на куплетите е много яка, на мен ми бие на "Фен"-ска или на ретро някаква. "Мазният" инструментал и той седи достатъчно солидно.

Сигурно ще ми омръзне бързо, но като за дискотечна чалгийка засега е 6. Прогнозирам, че ще размаже чалготеките.

Link to comment
Сподели в други сайтове

So/so ..подозирах, че след като организираха такава реклама ще се окаже слаба песента.

Пашев е същия като Оцко.Основата на песента ми е дуета на Емануела и Кали.Фики е изпял по различен начин, звучи добре.Текста куца доста, а видеото да не говорим.Един дрон няма да направи клипа.Кадрите в басейна ми бяха най-интересни.

 

Слабо за Фики, страхотна възможност за Константин и Галин.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Значи на магистралката Глория харесвате песента а на Фики не? Пфф.

 

Какво общо имат двете песни, че ги сравняваш? Едното е ъндърграунд, а другата бясна гнусна чалга.. За изпълнители като Глория можем да се гордеем, че сме българи, ти ако си горда с мангалята всеми си хвани и един у вас! Болни мозъци...

 

 

 

Това нещо е голям смях, целия проект е кръгла нула. И хит няма да стане голям, мегахитовете ги пускат още с излизането им на същата вечер, а тази помия не звуча снощи. Както винаги много приказки, много реклама и накрая покъртителен резултат. Какво да кажа, чалгарски манталитет общо взето...

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен не ми хареса особено, банален текст и видеото е много слабо. Музиката ми прилича на една на Азис. Но като цяло "Бум" е нещо като хита на годината, така че не се съмнявам, че и това ще се завърти стабилно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Всъщност в текста се засяга интересна тематика, но когато го прочетеш се разбира колко стилистично грешен е. На някои места няма синтактична връзка между частите на изречението... Като го пее това не се разбира обаче. Като цяло това е по - добро от всичките му самостоятелни песни до този момент!

Link to comment
Сподели в други сайтове

След 2-3 слушания смятам, че това е най-слабата и незапомняща се песен на Фикрет до момента, редом с "Душа". Със сигурност по собствено желание няма да я въртя вкъщи, не вярвам да стане и кой знае какъв хит.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...