Jump to content

Препоръчани коментари

''Като летен грип'', ''Агресия'' или ''Нежна полиция''.

Това са авторските парчета дето са били огромни хитове и заслужават да бъдат изпяти!

Райна ако ще пее ретро, то трябва да е "Хиляди жени"!

Правата са изтекли преди 100 години.

О, не.

Тя се чуди между ''Какъв подарък'' и ''Ти ли си''.. :helpsmilie: :1000 (27):

Стига де, как ги измисля такива. Имаше едни песни "По-добре", "Ти ме лъжеш най-добре".. "Като летен грп" дори можеше. Иначе "Какъв подарък" по-добре.

Аз пък се замислих за Галена, защо не пее „Тихо ми пази”?

Защото има по-добри варианти, тази освен това я пя миналата година на турнето. Освен "Утешителна награда" ("Нищо общо" би било интересно, но май се изгуби тая песен във времето), според мен "Дяволът ме кара" и "На две големи" биха се приели добре.

Стига де, как ги измисля такива. Имаше едни песни "По-добре", "Ти ме лъжеш най-добре".. "Като летен грп" дори можеше. Иначе "Какъв подарък" по-добре.

Защото има по-добри варианти, тази освен това я пя миналата година на турнето. Освен "Утешителна награда" ("Нищо общо" би било интересно, но май се изгуби тая песен във времето), според мен "Дяволът ме кара" и "На две големи" биха се приели добре.

"Знам диагнозата", "Душата ми крещи" и "Сама" също са добър избор.

Щом е в канала на Планета значи не са.

"Хиляди жени" или "Ти ме лъжеш най-добре" на концерта от Райна!!! Искам и много други по-стари песни да чуя, но едва ли правата са закупени. Да не говорим ако забие "Гасне пламък" с бенда какво ще се случи, но мечти. Нека спре с песните от 2008 година насам, при положение че от преди това са и тоталните хитове.. :mf_surrender: :mf_surrender:

Мен пък друго ме притеснява - как се очаква оркестърът да подготви толкова много песни за толкова кратко време, да ги оттренира, да репетира с изпълнителите? Това изисква месеци работа, а те до оня ден още даже не бяха решили кои песни ще пеят.

Ред 17 от кой сектор, нали се сещаш, че са 1000

Сектор В.2.6

Кой ли ще закрива първата част на концерта ?

Галена.

Дано Глория размисли и да забие един микс от Нещо ударно, Ненаситна и още нещо евентуално!

ще има ...... "Ощеееее, ощеееееее много тайни нощиииииииии" :phpgrin2: :phpgrin2: :phpgrin2: :phpgrin2:

Верно? Хахаха, аз много ще се изкефя.

ще има ...... "Ощеееее, ощеееееее много тайни нощиииииииии" :phpgrin2: :phpgrin2: :phpgrin2: :phpgrin2:

Преслава ли ще я пее :3fdb8960598fa63e:

Марчела едвам е измолила Елена за включването в Тихо...не вярвам да се появи на концерта самата тя...

Що ли не вврвам? Това го слушаме преди всеки концерт.

Наистина ли? Дано е така. Напоследък забелязвам, че пускат доста често Елена по Планета. :1000 (33):

Много бих се радвал, но не ми се вярва. Та тя дори в клипа на песента с Мария не се снима. Иначе качват нейни клипове в канала си, макар да не присъства вече в каталога им. Явно са запазили добри отношения, както беше и с Вероника, която също не изтриха от историята си след напускането й.

Наистина ли? Дано е така. Напоследък забелязвам, че пускат доста често Елена по Планета. :1000 (33):

Моля? Много странно. Тя договор ли има още? Щото по тая логика да вземат да пуснат Вероника и другите напуснали.

Моля? Много странно. Тя договор ли има още? Щото по тая логика да вземат да пуснат Вероника и другите напуснали.

Ами май няма договор, нали някой беше писал в другата тема, че вече не е в каталога им. Иначе последно вчера я гледах пак от някакъв концерт (не ги помня, не мога да кажа кой точно).

Ако Елена участва на концерта ще е яко да изпее "Още" и дуета с Преслава "Пия за тебе". Дано се върне и тя, че да става все по-голяма конкуренцията.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...