Jump to content

Ryan

Ramaniacs
  • Коментари

    43
  • Регистриран

  • Последно посещение

About Ryan

  • Рожден ден 12.06.1993

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    София, Dianabad

Ryan's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. Ryan

    Online: Галин - "Как си, кажи"

    + Ме густа и Роклята ти пада, че да не кажа и Все напред
  2. Гледайки промоцията и изпълненията си мисля, че много харесва и много е залагала на "Мило мое". Жалко, че така бе пусната - никак ..
  3. В припева има нещо много зарибяващо.. инче доста прилича на кантото на "Колко много" - с Кристияна....
  4. Има една песен Тони Стораро пее нещо "добре ти беше мене като ме болеше", пускат я по дискотеките, но нищо не намирам в нета ...
  5. Ryan

    Галин ТОП 10

    1. С мене да вървиш 2. Все напред 3. Парата ако хвана 4. Роклята ти пада 5. Кажи ми да 6. Сменям ти адреса 7. Само за минута 8. Първичен инстинкт 9. Ще остана 10. Няма да боли
  6. Кавър е на Бони- Сладък грях
  7. Пусни си Парата ако хвана с някоя програма за караоке със заглушаване на звука и ще чуеш, че наистина само в последния припев няма бек вокал. Засилени са му вокалите, но честно казано аз въобще не си представях тази песен на живо, така че е добре, че поне опита.
  8. Дано Глория размисли и да забие един микс от Нещо ударно, Ненаситна и още нещо евентуално!
  9. От пуснатите седящи места са останали едва 94 бр, а по мои сметки продадените седящи билети са 6145. Предвид, че останалите места са разпокъсани и трудно биха се продали се чудя защо Пайнер не пускат вече места от най-горните трибуни... Поне едната трибуна трябва да я отворят.
  10. Направих си труда да сметна как вървят билетите за концерта след 1 месец продажба. Естествено по схемата могат да се изчислят само седящите места, т.е. правостоящите не влизат в сметката, та ... 1. Продадени седящи места - приблизително 4700, като от найс-къпите билети (12 и 15) има само единични бройки 2. Останали за разпродаване - 1600 места (без 2-я етаж, който не е пуснат за продажба) 3. За правостоящите можем само да гадаем.
  11. Аз бях на концерта .. Напълно на живо всички песни. Пя около час и половина, песните от албума + обичай ме, ден без теб, дуета с Миро, Продължавам, Само мене нямаш, Погледни ме в очите, проба-грешка... Май само това беше ... Всичко беше стилно... Но публиката ... Според мен не повече от 200-300 човека бяхме с билети .... Без цигани, без реклама .. Толкова
  12. Не мислиш, само действаш 1. То е нещо, без което не може да се живее. То е нещо, без което всеки ще зажаднее. И не пуска, само хваща, а упойката неспираща, ми харесва, ще я взема, стига да е постоянна. Пр.: Два пръста с лед - стават три, Малко са ти - за още се пресегни. Защо пък четири не - смелостта ти двойна ще е. Имаш опит във това, то няма да те провали, Пий,спокойно, не е отрова, Без да казваш, знам - харесва ти. 2. То е нещо, за което законът нищо не казва. То е нещо, за което хората сами се наказват. И не мислиш, само действаш, харесват те така, и се молят, да повторят, това да продължава.
  13. Много силна мелодия. С един силен аранжимент би се превърнала в хит.
  14. И аз бих участвал в едно такова начинание за текстописане
  15. Ryan

    Индира Радич с концерт в България

    Цеца я пропуснах, но на изпълнителката на любимата ми сръбска песен (Змай) няма как да не отида !
×
×
  • Create New...