foxy_vd Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Т.е това е песента, която готвеше за лято'13? Не знам, стара е. Ама чакаше да види какво ще стане с преговорите с оня пенсионер изкукал.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Харесва ми!Определено е добро парче!Ще се въздържа от коментар дали ще е хит, защото тук за много песни се казва, че ще са хит, а след месец никой не ги помни!Ще почакаме, ще видим. Клипа е много добър - не съм и очаквал нещо по-различно от Камелия.Но това е тя!Също така не смятам, че старите(имам в предвид тези с дългогодишен опит) певици трябва да бягат от комерса, защото на времето станаха известни именно с такива песни.Нека са актуални с времето и ще имат успех!Явно Камелия го е разбрала! Ще ми се да видя клипа по Планета!Дано се договорят с Димитров, защото такъв добър клип в ефира на Фен ТВ, някак няма да стои добре! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Искам да я излижа цялата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Оставетете я да си го качи сама в канала. Кво се правите на оборотни? Че нас какво ни интересува, дали тя ще загуби от това??? Да си прави тя сметките, дреме ни на нас... Не мога да повярвам че тоя Алек е написал такава чалга песен...И ако това е най-силната от новите песни на Кама, не искам да си представям останалите....и това го е пазила 4 години.. ПП Тия колани, и садо-мазо елементи грам не ми действат еротично Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 ПП Тия колани, и садо-мазо елементи грам не ми действат еротично Явно си фригиден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Явно си фригиден. Че и в множествено число се изказва. Ние... кои ВИЕ? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Seihi Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Възбуждаща Камелия, хитово интро, запеваем припев от раз. Отличен проект. Поздравления ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
greece_mania Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 02:43 Ах как само се опипа... няма такава жена ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Мен изключително ме възбужда как, докато е до прозореца, си изпъва супер право единия крак. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 YES! YES! YES! Намерих гооооо, не само прилича, 1:1 е, с изключения на самите инструменти. Но и Ку-ку бенд сигурно са го чопнали от някъде, пък може и да не са, да си е тяхно, а тоя Сандер - мандер да го е гепал от тях. От 3:15. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Никак не е лоша песента, ще се зарибя след няколко слушания. Клипът.. не е лош, но очаквам от Камелия вече някаква различна провокация от секс. Не ми прави хубаво впечатление как се чекне вече.. не съм моралист, но това го прави години наред и колкото и хубаво тяло да има, вече е на определена възраст. Just sayin' PS: Какво е това ужасно лого на Kams production..?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Песента е страхотна, много добра. Клипът ми е някак си странен, не мога да го възприема нещо. Не казвам, че не е хубав де, Камелия е супер секси както аз си я харесвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Графики.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Никак не е лоша песента, ще се зарибя след няколко слушания. Клипът.. не е лош, но очаквам от Камелия вече някаква различна провокация от секс. Не ми прави хубаво впечатление как се чекне вече.. не съм моралист, но това го прави години наред и колкото и хубаво тяло да има, вече е на определена възраст. Just sayin' PS: Какво е това ужасно лого на Kams production..?! Ааааааааа, ей го къде било заровено кучето! - логото бил проблемът и възрастта. :1000 (29): Десовите, много сте ми хрисими тая вечер. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Това ли е така чаканата песен? Адски неслушаема и нетърпима обработка на гласа на Камелия. Втори път едва ли ще си я пусна. Видеото очаквано е добро, но до болка изтъркано и банално и показвано от Камелия десетки пъти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Това ли е така чаканата песен? Адски неслушаема и нетърпима обработка на гласа на Камелия. Втори път едва ли ще си я пусна. Видеото очаквано е добро, но до болка изтъркано и банално и показвано от Камелия десетки пъти. Златните пак избухват. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Това ли е така чаканата песен? Адски неслушаема и нетърпима обработка на гласа на Камелия. Втори път едва ли ще си я пусна. Видеото очаквано е добро, но до болка изтъркано и банално и показвано от Камелия десетки пъти. Друго си е "Душ или направо". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Друго си е "Душ или направо". Не газ, ами петрол пикаят, че тяхната като седи на перваза той пада, а Камелия на милиони им ГО вдига. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 И какво като има още 10 подобни клипа ? Хората му викат изграден стил, феновете на Ивана и Деса му викат изтъркано и после били капацитет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Пфффф, супер брутален проект!!! Надмина очакванията ми на 100% Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Не газ, ами петрол пикаят, че тяхната като седи на перваза той пада, а Камелия на милиони им ГО вдига. Не им го начуквай така брутално де. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Силен нов старт за Камелия! Песента си е комерс, но не е лоша- може и да гърми по дискотеките... Хубав, макар и доста познат текст... Клипът е в типичния за Камелия секси стил, който тя си владее изключително добре... Приликата с "50 нюанса сиво" е само визуална, тъй като във въпросният филм има доста дълбок, любовен замисъл, а тук като че се залага повече на садо-мазо идеята. Камелия определено удари в десятката с това завръщане, да видим сега накъде ще се развие проектът... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Харесва ми, но не е нещо кой знае какво. Една от многото. Дано стане някакъв хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много ми харесва песента. Точно това исках, за това се надявах. Браво на Камелия. Най-накрая силна песен. Много се радвам! Клипът е добър, може и по-добре. Абе като цяло в момента съм леко в еуфория, но е мноооого яко всичко. Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Малко ми е странно, но харесвам „Престъпно е” повече като песен. Не знам що. По-яка ми звучеше. :1000 (29): Клипът е добре заснет, а Камелия е... и то на 40 и кусур години! Изглежда хем класно, хем секси, без да е вулгарно. Дано да има успех. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.