Jump to content

freagle

Ramaniacs
  • Коментари

    570
  • Регистриран

  • Последно посещение

3 Последователи

About freagle

  • Рожден ден 30.08.1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

Последни посетители в профила

1712 посещения в профила

freagle's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

10

Репутация

  1. freagle

    Online: Камелия - Добре дошла

    Камелия има сериозен проблем с текстове. И този, и предишният бяха под всякаква критика. Много зле. Незапомнящи се, слаби рими. Много зле. Клипът също е на по-ниско ниво. Абе като цяло не е добър проектът.
  2. Деса е такава бита карта. Да изкара един хит и тогава концерти. Какво ще пее там? Последните две песни, от която само едната е популярна, благодарение на Галена. От старите тук-таме нещо и това е.
  3. Песента и клипът са перфектни. Няма просто какво друга да се каже. Браво на Ася. Хич не ми е приятна, но това е най-добрият проект на чалгарка от години.
  4. Много се радвам, че ще има такъв концерт. За жалост няма да мога да присъствам, но дано после записът си струва, а не като предишният. Не съм съгласен с някои от форумците, че Глория нямала нови хитове и затова нямало да напълни залата. Залата ще я посетят хората, които харесват старите й песни, най-големите й хитове. Това не е концерт на Планета, където децата ходят, за да чуят най-актуалното, а концерт за феновете на певицата. Радвам се, че ще е на живо с бенд, дано не са там просто като украса, а наистина се свири. Браво на Глория!
  5. Няма нищо неморално чалгарките да пеят там. Много хубави доводи сте написали, но... ПАК не съм съгласен там да е концертът. Античният театър е обновен, старият град е туристически и културен център на Пловдив...и мръсните, крадливи, пияни и чупещи мангали да отидат там и да го направят на гъз? Спомням си след концертът през 2010 ли беше..абе предпоследното турне, когато беше на площада. След това човек не можеше да мине от боклуци. Хората водят децата си на Античният театър, млади хора ходят там през деня и вечер. Просто мангалите ще го унищожат това място.
  6. freagle

    Пермаментен бан за I_N_P

    Не, разбира се. Форумът си има правила и който ги нарушава трябва да има бан за определено време. Не живеем в Иран, че да цензурираме хората да си изказват мнението. А и има много по-лоши случаи от него като Сенужката, Фокса...
  7. Ами много странно ми звучи на мен да го напиша някъде в официален текст, но щом го има там, значи е правилно. А иначе дали се пише слято или разделно... едно наречие се пише слято, когато двете думички заедно създават съвсем различно значение на думата. (направо, бездруго, наглед, наум, оттам и т.н.)
  8. Май такова нещо като "насериозно" или "на сериозно" няма в писмения български. А ако правилно се използва ( което не мисля, че е правилно), то трябва да е разделно.
  9. freagle

    Online: Фики - Душа

    Много слаба песен. Супер мудна, скучна. Не се е получила. Клипът е добър, браво. Фики прилича на мутирал бизон.
  10. ...каза 40 годишния полицай с две деца от Видин.
  11. ИНП, не си добре наистина. Бахти психарчето. Един позитивен коментар няма. Веднага да се хване за нещо и да го раздуха до не знам къде. Напиши един нормален обективен коментар. Наистина вие с Лукас не сте добре.
  12. Между другото, наистина Камелия изглежда потресаващо във видеото. Като бездомна пияница, много гадно.
  13. Аз пък не мисля, че има каквото и да е значение дали Камелия се върти по телевизия, колко се върти и къде се върти. Нормално е песента й да няма много популярност в интернет. Нито си е развила канала на youtube, нито си презентира песента там, което беше голяма грешка. В крайна сметка трябва да си развива канала в youtube, да пуска песни, интервюта, да ходи по предавания, може да направи един концерт... Общо взето маркетинг, но по нов начин, а не тип 2000 година чрез телевизии, които никой не гледа.
  14. freagle

    Online: Камелия - Неповторим

    Просто не ни пука, защото приликата е супер минимална. В крайна сметка какво значение има... Един отсвир, който дори не е напълно 1:1 , а в песента на Камелия е само малка част. Според мен леко ги преекспонираш нещата, защото уж си открил нещо кой знае какво.
  15. Не означава, но означава, че трябва да върви по телевизията с цензура или в съответните часови пояси. То не , че Татяна е единствената, която е възпявала нецензурни думи. Сещам се за Тони Стораро примерно също. Но... както и да е де...
×
×
  • Create New...