Jump to content

Препоръчани коментари

По повод дискотеките нещо култово:

Жестока. :D "Ако искаш, не ми и плащай"...

• Haha 6
  • Wow 3

Айде да кажеш за Камелия и Галена, че наистина се бъхтят ще разбера. Те пеят наживо, тях дима ги съсипва. Ама Преслава дето стои възможно най - далече, подпряла се и пуснала флашката отваряйки си устата и взимайки големи пари. Ми и аз на нейно място ще бухам участия - нищо вложено, само изкарано. Дори тоалети не сменя толкова. 

• Like 3

Само Деси Слава може да реши да пуска подобно лирик видео в официален канал, но айде, радваме се, че се сетиха да качат и там песента.

• Like 1
  • Love 3

Не знам от къде идва това схващане, че трябва да се пеят само бързи песни. Мен повече ме кефи, когато ида някъде да има разнообразна музика. Под това разбирам балади, народни и от техния репертоар. Като цяло, някой да ти казва и налага нещо, е обидно за самия изпълнител. 

На Галена не й дреме и си пее всичко. От балади през бързи, до народни. И й е през оная работа.

• Like 6
преди 37 минути, SG каза:

Само Деси Слава може да реши да пуска подобно лирик видео в официален канал, но айде, радваме се, че се сетиха да качат и там песента.

Кой е на снимката 😮

• Haha 8
преди 1 час , SG каза:

и само с черен екран да я пусне - хит си е хит!

• Haha 3
  • Love 3
преди 1 час , чушка. каза:

Като цяло, някой да ти казва и налага нещо, е обидно за самия изпълнител. 

Това според мен отдавна не е така. Почти всички си пеят балади, ако имат хитови такива. 

• Like 2
преди 2 часа , SG каза:

Сега ще мога да си я слушам, заради крясъците в клипа избягвах. ❤️ 

• Like 1
  • Love 1

Поздрав с една от двете ми нови любими песни! Най-сетне сезонът започна и слушам българско! 

• Haha 3
  • Love 1

Да не си Джордан? Топка, изстрел и кош! 1 милион за хита, поздрав за @Danger.!

• Love 1

Поздрав с втората от двете песни, които ме кефят това лято!

• Love 5

784k за месец. А едно време ги правеше за 3 дни. :) :) :) :) :) 

Някой да изгори вуду куклата на Медака, прави му магии...

• Haha 7
преди 4 часа , GSA каза:

Малък стадион, който побира 3 пъти повече хора от задимените дупки. 
Дай Боже всекиму такъв залез. 

Всъщност, Лепа Брена е докарана в Козлодуй от Сашка "Ангелчето" и тя спокойно можеше да си сложи тези, с които работи и зарежда 30 клуба в цяла България - Лорена, Меди Гогов, Софка, Галена и Деси Слава. И понеже им е напълнила графика е избрала Глория, която досега не е подгрявала Лепа Брена в България. Това е, друго нема. 

преди 8 минути, foxy_vd каза:

Всъщност, Лепа Брена е докарана в Козлодуй от Сашка "Ангелчето" и тя спокойно можеше да си сложи тези, с които работи и зарежда 30 клуба в цяла България - Лорена, Меди Гогов, Софка, Галена и Деси Слава. И понеже им е напълнила графика е избрала Глория, която досега не е подгрявала Лепа Брена в България. Това е, друго нема. 

Подгрявала я е, в Най клуб, около 2008-ма някъде.

преди 48 минути, plambata каза:

Слушайте истински класни хитове:

Мира имаше яки песни.

А @asylum го поздравявам с "Шофьорката". :D

• Love 4
преди 14 минути, adorable каза:

Подгрявала я е, в Най клуб, около 2008-ма някъде.

И Камелия също, после не ги знаела. Ама така е на тия години. Аз не мога да повярвам как Глория и Камелия, жени с кариера и хитове и  статус подгряват неква никва дърта мумия. Много еФтино се продаваме за пари.

• Like 4

Поздрав за най-палавата боровинка в България. @Blueberry

• Like 1
  • Love 1
преди 24 минути, adorable каза:

Мира имаше яки песни.

А @asylum го поздравявам с "Шофьорката". :D

Пуснах си я! Винаги внася настроение! 

• Love 4

И Емилия ще има концерт на същия стадион като Ивана.😮 Фокс, дали Сашка има общо с това спонтанно засилване на концертната дейност при старите имена?

преди 15 минути, xroflx9 каза:

Поздрав за най-палавата боровинка в България. @Blueberry

Ти много усещаш коя песен ще ми хареса обаче :D Тази ми е любимата от последната вълна :ba: 

• Love 1
преди 21 минути, SG каза:

Фокс, дали Сашка има общо с това спонтанно засилване на концертната дейност при старите имена?

Тя си работи от няколко години с тях. В началото преди 4-5 години главно и трябваха за съвместни концерти на сръбски изпълнители из северозапада, предимно по панаири. После разшири договорите си с клубове предимно в провинцията и започна да ги предлага и там, като използваше логистиката на Цветко и Камелия, които вече работеха сами. След това я представиха на една от двете, които решават всичко в чалгата на бивша Югославия - Весна Змиянац. И след като Весна и даде съвсем различни цени на сърбите от тези, които Касъмовите и Пайнер бяха наложили тук нещата потръгнаха.

Разбира се, витрината беше панаира тук във Видин, но кметове от цяла България гледат какво стана при нас и взеха да я търсят. Когато видях Таня Савич на панаира в Доспат преди 3-4 години нещата бяха ясни. Та така леко полеко освен със сърби започна и с нашите, но бе трудно, защото Пайнер не пускаха отстъпки. По едно време им дойде акъла и нещата се получиха. После отпуснаха хватката и на хитовите си изпълнители и примерно Галена се намести около Миле Китич. А след като видяха от Камелия, че не е толкова страшно без Пайнер набраха смелост и сега Пайнер въобще не са в позиция да спират външни продуценти като нея, защото не могат да пакетират своите със сърби, а пакета продава най-много. Това е бизнеса, по-добре крачка встрани, отколкото много назад.

• Like 1
Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...