gotiniq Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Преслава е актуална и днес(след новината отпреди малко - скоро ще си вземе дълга почивка навярно), но е едно от най-големите имена в жанра, редом до Гло, Ивана, Азис, Кама, Стораро, Деса. Да де, това казвам и аз Просто казвам, че попринцип Глория, за голяма част от форумците е история и е едно НИЩО днес и не бихме могли да я сложим редом до актуалните - Преслава, Галена и т.н. Иначе специално Преслава, освен че е част от големите имена на поп-фолка, тя имаше големите шансове да задмине Глория десетократно и да поеме в съвсем различна посока от тази на ТОП клубен изпълнител. Можеше да й се развие и творчеството, защо с повече вложени пари можеше да стане мега известна и на Балканите, но уви ... Аз лично, както и по мои наблюдения, доста хора, дори и НЕчалгари, до един момент харесваха песните и творчеството на Преслава, докато нещо генерално се промени и цялото течения изобщо тръгна към дискотеките и този тип звучене ... но както и да е. Не е темата и няма смисъл да се задълбава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Здравейте! Довечера някой ще ходи ли на участието на Глория в пиано бар "Изток" в София? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Тази вечер от 21, Глория и Симона ще са в Hell's Kitchen. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Тази вечер от 21, Глория и Симона ще са в Hell's Kitchen. Супер. Дано не останат гладни :1000 (29): Велика!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Супер. Дано не останат гладни :1000 (29): Велика!!! Въобще нямам идея какво е това предаване, но ми е чудно Глория дали яде боб или пък дали е опитвала картофи от KFC примерно :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Въобще нямам идея какво е това предаване, но ми е чудно Глория дали яде боб или пък дали е опитвала картофи от KFC примерно :1000 (29): :1000 (29): Ами въпросното предаване комбинира МастърЧеф и Биг Брадър. 20 готвача се борят за 100 000 и работа в ресторанта на Виктор Ангелов като живеят заедно в общежитие. Виктор Ангелов им смачква психиките обаче. Луди ги прави. Такива публични унижения никъде не си гледал. Сигурно за рейтинг ги прави на салата... Та всяка вечер посрещат гости в ресторанта си, но повечето пъти гостите остават гладни, поради неорганизираност в кухнята и Виктор Ангелов ги довършва. Става за губене на време и фън. Дори и боба днес има приложение в гурме кухнята , taka че ако е по рецепта на Виктор Ангелов защо да не хапва бобец Между другото Симона успява с последното парче да излезе от образа на майка си. Много добър проект. Дано и се оцени Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Ами въпросното предаване комбинира МастърЧеф и Биг Брадър. 20 готвача се борят за 100 000 и работа в ресторанта на Виктор Ангелов като живеят заедно в общежитие. Виктор Ангелов им смачква психиките обаче. Луди ги прави. Такива публични унижения никъде не си гледал. Сигурно за рейтинг ги прави на салата... Та всяка вечер посрещат гости в ресторанта си, но повечето пъти гостите остават гладни, поради неорганизираност в кухнята и Виктор Ангелов ги довършва. Става за губене на време и фън. Дори и боба днес има приложение в гурме кухнята , taka че ако е по рецепта на Виктор Ангелов защо да не хапва бобец Между другото Симона успява с последното парче да излезе от образа на майка си. Много добър проект. Дано и се оцени Ясно ... на мен всичките тези тези „шефове” ми идват дразнещи като ги виждам тук там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Не го гледам, но ще го пусна. Може да има още материал за такива гифчета хахахаха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Въобще нямам идея какво е това предаване, но ми е чудно Глория дали яде боб или пък дали е опитвала картофи от KFC примерно :1000 (29): :1000 (29): ХАхаха, разбира се, че не е. Тя само сьомга с боровинки и суши е яла като вариететна певица :1000 (29): Колко други работи е опитвала, ти за едни картофки. Боб едва ли яде, че после не е кралско това, което се случва :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 И последно, някой гледа ли да даде отговор на вечния въпрос "Глория боб яде ли?". Че сън няма да ме хване като сме били толкова близо до отговора ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Хахахахаах, каква комбинация само.... Глория пак е в период на стойки и муцунки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Абе, всичко си яде жената. Не е целогодишно на менюто от доктор Емилова. :1000 (29): Даже и в Черешката на тортата си хапваше стабилно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Абе вписва ли се или не, няма никакво значение. В момента е единствената, която прави концертни изяви да отмие малко чернилката по жанра. Може да се каже, че е над всички. Единствената, задържала толкова време твърда публика. На няколко години прави големи концерти - залите се пълнят. Другите са само на думи, обещания, усмивки. А и Глория НИКОГА не се е свързвала с чалга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Хахахахаах, каква комбинация само.... Глория пак е в период на стойки и муцунки. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Точно както си я представях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Абе вписва ли се или не, няма никакво значение. В момента е единствената, която прави концертни изяви да отмие малко чернилката по жанра. Може да се каже, че е над всички. Единствената, задържала толкова време твърда публика. На няколко години прави големи концерти - залите се пълнят. Другите са само на думи, обещания, усмивки. А и Глория НИКОГА не се е свързвала с чалга. Някой да не ти е хакнал профила? :1000 (29): Не мога да повярвам, че ти го пишеш. В смисъл... преди не си се изказвал особено ласкаво за нея май. Някакви снимки от концерта в Бургас? Присъствали от форума? Ох, после ще е в пиано бар "Изток" и трябваше да отида, ама не ми пасна на графика тоя път. Весело изкарване на всички, които ще ходят! Със сигурност ще пее и бг микса, с който се справя супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Някой да не ти е хакнал профила? :1000 (29): Не мога да повярвам, че ти го пишеш. В смисъл... преди не си се изказвал особено ласкаво за нея май. Някакви снимки от концерта в Бургас? Присъствали от форума? Ох, после ще е в пиано бар "Изток" и трябваше да отида, ама не ми пасна на графика тоя път. Весело изкарване на всички, които ще ходят! Със сигурност ще пее и бг микса, с който се справя супер. Само може да съжаляваш, че си пропуснал пиано бара ... Силно препоръчвам, който наистина умее да се абстрахира от фенски пристрастия към Преслава, Галена, Деси Слава и т.н и от муцките и фасоните на Глория,. да посети един неин концерт или участие (по възможност да не е дискотека), за да се наслади на наистина стойностна изява на певица, която ще ви изпее с доста мощен и силен глас НА ЖИВО готини песни .. повярвайте, клиповете от нейните лайфове въобще не носят този заряд, а освен това, на живо Глория звучи по-различно и по-добре, наистина трябва да го усетите. Заслужава си и няма да съжалявате. Определено БГ песните в изпълнение на Глория звучат великолепно и смея да кажа, че Осъдени души в нейно изпълнение звучи по-добре от Лили Иванова, както и Трепни я пее по-добре от Цеца, без майтап ... Залата в Бургас е била пълна на 100%, имало е и много бисове, естествено. 700-800 човека да скандират „Глория Глория” след 25 години „чалга” кариера не е зле, пък нека няма десетки милиони в youtube на песните си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 И аз чух много ласкави отзиви за концерта в Бургас. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Снощи имаше доста фенове и на други певици и не личеше да си изкарват лошо - даже напротив...😉 На концерта в Бургас също имаше хора от форума - могат да ви разкажат това онова... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
slavito007 Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Много доволен останах от пиано-бара онзи ден. Такова гласище може да се чуе само на такова място. Ама аман вече от този феникс-ремикс. Оригиналът е толкова лирична песен и всеки я знае. Толова дворяни имаше, дано поне някой ѝ казва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Тази песен дали си я е писала за нея? Щеше да е 100% хит в нейно изпълнение. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Много доволен останах от пиано-бара онзи ден. Такова гласище може да се чуе само на такова място. Ама аман вече от този феникс-ремикс. Оригиналът е толкова лирична песен и всеки я знае. Толова дворяни имаше, дано поне някой ѝ казва. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Много доволен останах от пиано-бара онзи ден. Такова гласище може да се чуе само на такова място. Ама аман вече от този феникс-ремикс. Оригиналът е толкова лирична песен и всеки я знае. Толова дворяни имаше, дано поне някой ѝ казва. Не само на пиано-бара. И на концертите също. Глория си показва глас където и да пее. Ремекса на Феникс и на мен ми писна вече, може би защото винаги пее него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Глория пее ли "В нова дреха" и "На неверен да съм вярна"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Глория пее ли "В нова дреха" и "На неверен да съм вярна"? Втората в акустичния микс с Ако те няма и Пясъчни кули Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Та ето снимки от поредния успешен концерт на Глория в Бургас. Всеки сам да направия своя извод. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.