Jump to content

ice_hot_sm

Ramaniacs
  • Коментари

    1587
  • Регистриран

  • Последно посещение

  • Победи

    1

Последно ice_hot_sm беше ТОП потребител на Декември 21 2021

ice_hot_sm имаше най-харесваното съдържание!

5 Последователи

About ice_hot_sm

  • Рожден ден 21.02.1990

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

Последни посетители в профила

5139 посещения в профила

ice_hot_sm's Achievements

Чирак

Чирак (3/14)

  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

1,3k

Репутация

  1. Кой ще гледа? Между другото, в този канал има доста позабравени стари видеа.
  2. Странно ми стана, защото освен песните от втория ѝ пайнерски период, който да речем, че е от сравнително скоро, там има качени и доста стари песни от първия период, но най-наложилата се като златен хит липсва. Между другото, самите изпълнители (вкл. техните екипи) ли се грижат за профилите с тяхното име в платформата?
  3. Скоро си инсталирах Спотифай. Някой може ли да ми обясни защо там не намирам "Две сърца" на Деси Слава? Излиза ми някаква неизвестна песен със същото заглавие на Даяна, но Десината класика - не. 🤷‍♂️
  4. Десислава просто няма усет за обличане. И ако като млада и слаба почти всичко каквото и да облечеш да би ти стояло що-годе добре, то в един последващ възрастов етап от живота ти, плюс наличието на повече кг., би следвало да бъдеш по-внимателна. Но по-тъпото е несъобразяването къде и кога е удачно да показваш плът. И като сме на тема Деси Слава - вчера за втори път си пуснах новата ѝ песен. Има някакъв зарибяващ елемент, но сорри, не това е, което лично аз очаквам. И изобщо цялата тази агресивност в чалгата в последните години - и като текстове, и музикално, и визуално - идва прекалено вече. Вярно, светът много се промени, откакто романтичния период на жанра залезе, но чак до такава степен всичко да се върти все около мачкане, газене, натриване на носа на бившия и т.н., че тотално вече отблъсква. И правейки съпоставка с поп-а, положението хич не е в полза на чалгата. Вземайки например едни Графа и Любо Киров - ами, те не спират вече сумати години да са активни и актуални, при това без простотии. Повечето им неща все са сериозни, смислени, а другите, по-лежербите минават в графа "забавни/весели". Същевременно ежегодно са с големи концерти плюс така заветните за чалгата клубни участия, с които поп-фолка си остана само.
  5. Да бъде ли изгонена високомерната и нагла тьотка?
  6. Хубаво взеха в Капките да имитират повече поп-фолк изпълнители, но повечето участници, на които им се падат такива, преиграват и изкарикатуряват образа. Конкретно за Дарин - ами, сорри, не това е Камелия. Да, тя е щура, палава, секси, но не се натиска с публиката си. Да, чалгата е "лекия жанр", хвърпат салфетки, но участниците не са там да си съчинява и импровизират, а да се опитват максимално близко да направят образа, такъв какъвто е в дадения клип. Нали го гледат многократно като се готвят? Къде във видеото на "Луда по тебе" има подвиквания и пошло държание? Чалгата да саботира т'ва предаване. Тъпа, пошла музика (не че няма основание за подобни твърдения), но всички предавания ги търсят за рейтинг. Лицемерно е. И да вземат в измисления си бутон са включат Хищната хиена Петра. Е, т'ва вече са наистина специфични образ и песен.
  7. Няма нищо по-страшно на света от братската омраза. Войната издълба бездънна пропаст между двете страни.
  8. 24-ти май. Ето и мнението на Стефан Цанев, което лично аз също споделям: Не е късно, 24-ти май трябва да стане национален празник
  9. ОТВОРЕНО ПИСМО ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ЕДНА МАЛКА ПАРТИЯ, НАРЕКЛА СЕБЕ СИ „ВЪЗРАЖДАНЕ“
  10. В деня на Освобождението на България винаги е изниквал въпросът дали това всъщност е най-значимият ден за страната ни, който трябва да бъде обявен за национален празник, като в повечето случаи мненията са силно полярни. Какво е вашето мнение по въпроса?
  11. Съветник на Кремъл: Действията на Путин ме шокираха - "Бях шокиран, защото дълго време смятах, че военна операция в Украйна е неусъществима" - "Съветът ми днес би бил прекратяването на огъня да се превърне в основен приоритет" - "Не разбирам логиката, която има Путин в момента" - Путин е стеснил групата си от съветници до малка клика от силовици - "Депресиран съм. Мисля, че има много хора в Кремъл, които трябва да бъдат депресирани"
  12. РИА Новости по погрешка разкри: Русия прилапва Украйна в нов СССР
  13. Русия забрани на медиите думите "война", "агресия" и "нахлуване" за бойните действия в Украйна Ето, откъде идват и определенията за тази война като "бойни действия" на вече бившия премиер Янев. Явно много слушка другарката Митрофанова какво са наредили от Путинсия.
  14. По-лошото е, че води след себе си все повече последователи. Яко се е задействал в социалните мрежи, също и в телевизионните такива и облъчва ли, облъчва с пропаганда (явно добре е научен от руското си началство и е прихванал техните похвати). Тъпанарът му с тъпанар как дръзва да определя протестиращите пред паметника като психично болни, а не вижда своите протестиращи... А този паметник на съветската армия трябва моментално да се демонтира. Като им е толкова мил и скъп на путинистите, да си го преместят в двора пред дома си, или да си обособят някво място в покрайнините и да си го тачат колкото си щат. А такъв паметник имало и в Бургас. Егати, из цяла България ли сме в краката на военните съветски паметници? Не може на пъпа на столицата ни, един от най-масивните монументи да е на съветската армия. Не може от най-високата си точка в Пловдив да ни гледа съветски войник с пушка. Кой е Альоша и какво е направил за България? И нима един Левски, или Ботев, или който и да било от великите ни личности не заслужава да се извисява на такова почетно място? Защо няма такива масивни паметници на цар Симеон, на Паисий, или на който и да е друг от хилядите достойни българи, допринесли за развитието на България? Сега е моментът тези паметници да бъдат премахнати, когато всички са срещу Путин. В мирно време пак наш'те гъзолизци няма да посмеят и гък да кажат срещу тях от страх Митрофанова да не ги смъмри от руското посолство. И тук искам да направя една вметка. Не трябва да се слага знак за равенство между целия руски народ и путинизма с неговите последователи.
×
×
  • Create New...