Jump to content

slavito007

Ramaniacs
  • Коментари

    950
  • Регистриран

  • Последно посещение

4 Последователи

About slavito007

  • Рожден ден 8.11.1992

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Последни посетители в профила

953 посещения в профила

slavito007's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

6

Репутация

  1. Честно казано бях сигурен, че е Надя от Дийп Зоун. Алисия винаги съм я смятал за певица със сравнително тих глас,която може да пее точно толкова, колкото да не звучи фалшиво и дотам. Връщам си думите назад и съм приятно изненадан. Евала.
  2. Много доволен останах от пиано-бара онзи ден. Такова гласище може да се чуе само на такова място. Ама аман вече от този феникс-ремикс. Оригиналът е толкова лирична песен и всеки я знае. Толова дворяни имаше, дано поне някой ѝ казва.
  3. Съгласен! 1. Една от иконите на родния попфолк 2. Нейн е първият видеоклип излъчен в ефира на Планета тв 3. Доказа, че макар и с много зор, е възможно да се откопчиш от Пайнера и да не потънеш в забвение Емилия
  4. Ние хубаво донасяме от 9 кладенеца вода да ѝ дадем шанс, но аз не смятам, че тя вече има желанието да се занимава с това. Изключително много я харесвах и продължавам да харесвам - дори имам всичките ѝ албуми на касетки/дискове. Беше откритието, чиято звезда изгря за 1 нощ. Не мисля обаче, че залезе толкова бързо, колкото я изкарвате. В момента Теди Александрова е заела мястото ѝ на барбито в попфолка с малко повече гласови данни и повече пошлост.
  5. Остарявам, не ги следя толкова из късо интригите вече Шегата на страна, ама наистина не съм в час. Някакви лийкове имаше преди няколко седмици, ама нищо съществено. Нова музика преди догодина (и то според мен най-рано третото тримесечие) аз не виждам от нея, не се надяЙ и ти
  6. Що така? Най-големите му тупалки са баш с него.
  7. Пайнер са ми свалили клипчето от Концерта на Глория в НДК. Пя Носталгия. И е от преди 26 месеца. Чувствам се осквернен
  8. slavito007

    Lady Gaga - Общи приказки

    Мисля как добре си останаха демота, звучат... странно Единственото демо, което признавам е на Bad Romance. Припевът е уникален там. А иначе Pa-pa-pa-perfect illusion си го пусках мнооого редовно. Дори нямах против да е самият сингъл, ама бяхме много на зор без нова (поп) музика доста време.
  9. slavito007

    Lady Gaga - Общи приказки

    Това малко ми идва информация тип ЕЖК (една жена каза). Примери: 1. Заглавен сингъл за ЛГ5: Private in Public 2. Демото на Perfect Illusion Да продължавам ли... И без това има поне 2 години до следващия ѝ албум. Не виждам смисъл отсега да се мъчим. Аз си настоявам да почне да работи пак с RedOne. Просто двамата правят магия.
  10. Документалният филм на Netflix Five Foot Two е вече факт: https://www.netflix.com/title/80196586 Силно го препоръчвам, защото показва много непознати моменти дори на хардкор феновете на Гага.
  11. След Витамин това "нещо" не върви. Втори път няма да го пусна със сигурност, но ще дам палец надолу и изтриване от история да не се обърка ютуб и да си помисли, че ми е харесало
  12. slavito007

    Online: Taylor Swift - Look What You Made Me Do

    За един уикенд Тейлър обърна поп-музиката. Императрица! 28,8 млн гледания, а има още 6 часа. Дематериализира ги, Кейти и Кимйе пикаят газ и място не могат да си намерят в гьола тези жаби. А и Despashito вече трябва да си ходи, време беше.
  13. slavito007

    Pop, Dance, Disco, Latino скандали

    Доколкото помня заради албума Born This Way и промоцията му в Амазон (май беше 99 цента ) въведоха някакво ограничение да имат минимална определена стойност отчетените продадени копия. Кралица Не беше ли казала, че е почнала да капе от многото изрусяване и това е основната причина? :1000 (29):
  14. slavito007

    Pop, Dance, Disco, Latino скандали

    Катя не заслужаваше такъв флоп - личи колко много е вложила. А и наводни тубата Но феновете ѝ си го заслужават на 100% Joanne: Pure Sales: 170.000 SPS: 201.000 Witness: Pure Sales: 169,522 SPS: 187,338 Нека пикаят газ. Гага си постигна цифрите без глобална сделка със Спотифай и без да раздава копия от албумите към билети за турнето. Да, тези копия влизат в горните цифри. Четох, че билборд са готови да обявят чистите продажби без тези копия, но ще видим. До края на годината като излезе и Тейтей и смачка всичко живо няма да си кривя душата, че ще ми хареса. Кейти толкова помия изля по Тейлър - по тубата се жалва и даже изкара песен за нея, а втората гък не е казала.
  15. slavito007

    Katy Perry - Общи приказки

    Save as draft & Bigger than me - повръща ми се от въртене, но не мога да ги спра. Супер тОпалки Гледам сега лайфовете ѝ в тубата (които смятам за пълен дебелизъм бтв) и от 10-ина минути прави някакви вокални подгрявания. Трудно ми е да си призная, ама явно пее много повече, отколкото си мислех.
×
×
  • Create New...