Jump to content



Поп фолк скандали


Препоръчани коментари

  • Отговори 4,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

 

Поздрави с нещо от ефира на Hit Mix от 2006. Това е другата песен, която успоредно слушам с "Жадувам" от 2004. Страхотна е, макар и позабравена.

Супер е! Деси се завърна с хубави песни тогава - тази, Живее ми се, имаше и приятни песни в албума.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

О, тази песен на Деси и Драго Владов е страхотна, супер любима ми е! Друг дует на въпросния - този с Десислава, също е много добър! Да го прилапа и днес някоя, мисля си, че би се получило отново нещо много добро, стига да не е с просташки текст, тип повечето съвременни.

 

И поздравления за Райна! Определено в момента най-хитовата песен е при нея. И тук "Сафари" много спомогна, макар и да не се наложи като тази. Просто като излезе се забеляза и феновете я отчетоха. Един вид тя дойде като подгряваща за новата ѝ. Оттук нататък трябва да бъде по-продуктивна, като поне на два песни едната да бере плодовете на успеха. Сега ѝ е моментът! Тя го заслужава! Готина е, и дори да си позволява по-фриволни сцени по клиповете, никога не е изглеждала курвенски, и най-важното - пее добре! :)

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

РАЙНА след толкова години творческо затишие , казвам така защото от много време не беше правила хит , стана получи й се .Радвам се за което , тя е талантлива и много различна от другите певици . Райна да продължава в тази посока , песента е страхотна и видеото към нея също !

Абсолютно! След "Големи думи" и "Нежна полиция" имаше някакво затишие, като от време на време си имаше хитови песни като "Вътре в мен", "Ако е - да е", "Тук и сега" и "Принцеса" например..... обаче сега нейната песен е най-хитовата и готина за сезона и по мое мнение и забелязвам, че доста се харесва. А и Биолчев е правил доста хитове и за Лияна, и за Азис. Добър композитор. Даже, любимата ми нереализирана балада на Преслава "Умирам" е точно негова. Улучи със сигурност с тази песен Райна!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто се омъжи за супербогатия Христо Ковачки....

Тя си беше омъжена за него от доста време, завърне се за малко за кеф, после явно е видяла, че няма смисъл да се занимава, защото вече беше тръгнал да се разваля жанрът.

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защо пък Галена и Галин са длъжни да сключват брак, за да доказват на някому нещо? Живеем в 21-ви век, ако не сте забелязали, все по-малко хора се женят. Подписът се е превърнал в отживелица. Никой не знае със сигурност какво го очаква утре, ставаме свидетели на разводи след 30-годишен брак, хората се карат и разделят. Ако им е писано да остареят заедно, ще се случи и без брак. Това, което са постигнали дотук, не го е постигнала почти нито една певица от големите имена: 11 години заедно, 2 деца.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

В началото на месеца започнах да използвам last.fm и сега като гледам какво слушам, си давам сметка колко е малък дяла на чалгата. В топ 10 за месеца са ми само "Ако можеш", "Мило мое" и "За последно", в топ 20 е и "Просто шоу" и дотам. :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Слави, точно ти да коментираш Галин, че нямал мъжественост е повече от смешно. Не съм си позволявала да отправям конкретни лични нападки към никого тук, обаче ти прекаляваш . На фона на излагацията ти в Господарите и изматите, в които ви хванаха , точно ти да говориш за мъжество не се връзва. Галин се е доказал точно като истински мъж, който всяка жена би искала до себе си, ако търси уважение и стойност. Значи Деси Слава била добродушна и търсила любовта щом била само няколко месеца с тези бизнесмени, които да и плащали албумите, а после търсила други.А Галена била меркантилна и не знам си каква, защото още е с бащата на децата си, който имал големите недостатъци да е богат и да я уважава, а не е "мъж-мечта", който да се държи с нея като с парцал и да я пребива. Много по-голям резил от секс клипчето на Галена е паведението на Деси Слава в първия Вип брадър и кълченето по гащи да предизвика обвързан мъж и да нарани жена му в ефир. Или това е от добродушие и търсене на... любов? Сигурно много по- голяма стойност имат жени, които си намират все мъже, от които да реват как били бити, пренебрегвани и никога не са чувствали подкрепа. Това ли се нарича любов и търсене на любов според твоята логика? На мен ми прилича на синдром, а не любов. Спирам дотук, защото вече става грозно. С цел да обидите Галена, пишете пълни глупости. То дори не ви е работа да коментирате личния и живот, а още по-малко да си правите конспирации. Разбирам, че явно много пречи на любимците ви, но с такава злоба се коментират някои неща, че границата отдавна е мината. Все едно мъжа ви е взела и още не може да го преживеете.

 

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Галета стана мацка благодарение на тях. Преди беше като кон. По грозно беше и от Ростислава :lol:

 

Ако питаш мен и сега е като кон. 1000%20(29).gif

 

2d92c68e1033a4dd.png

 

Затова снимките и минават през 1000 обработки и на живо няма нищо общо. Тук таме по някоя случайна снимка кадето е излязла що годе добре, като тия двечките по-горе.

Нито е гладка в лицето, нито пък с дълги и тънки крака като и се иска да е.

 

 

galena2.jpg

Това мъжлето и има ли метър и пейсет? 1000%20(29).gif

Как му се иска да заграби и Преслито за цицата, ама няма....1000%20(29).gif

Link to comment
Сподели в други сайтове

С цел да обидите Галена, пишете пълни глупости. То дори не ви е работа да коментирате личния и живот, а още по-малко да си правите конспирации. Разбирам, че явно много пречи на любимците ви, но с такава злоба се коментират някои неща, че границата отдавна е мината. Все едно мъжа ви е взела и още не може да го преживеете.

 

Да, наистина, ежедневно едни и същи я плюят. Смучат си от пръстите пълни глупости и наистина е казано с канска злоба. Поредното доказателство кой е лидерът на чалгата. Само по най-силните и успели се излива толкова миризлива гмеч.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Галена я бяха направили супер някъде към 2012-2013 години. Не трябваше да пипа после. Видно носът и беше голям и широк в началото, а тя явно се бе вманиачила да го изтъни. Прецака работата след 2013-та и това е видно. Щетите не могат да бъдат поправени, за съжаление. А Деса се ряза 100 пъти. Тя сигурно е забравила колко пъти. За втория ВИП Брадър се беше набухала с ботокс така, че никакви мимики не бяха възможни. Все едно мумия гледаш. А нямаше кой знае какви бръчки, че да е болка за умиране. Но явно докторите им пълнят главите с глупости, а чалгарките нали са си прости, вярват ли вярват и си плащат яко.

Link to comment
Сподели в други сайтове

А Деса се ряза 100 пъти. Тя сигурно е забравила колко пъти. За втория ВИП Брадър се беше набухала с ботокс така, че никакви мимики не бяха възможни. Все едно мумия гледаш. А нямаше кой знае какви бръчки, че да е болка за умиране. Но явно докторите им пълнят главите с глупости, а чалгарките нали са си прости, вярват ли вярват и си плащат яко.

 

Тя, ако нямаше кой знае какви бръчки, нямаше да си сложи ботокс. Деса още в първия Биг Брадър имаше бръчки като Марианската падина по челото, а беше само на около 25. Даже се коментираше в даскало от съучениците ми. Тя оттогава си създаде комплекси на тая тема и почна да се инжектира на поразия. Няма лошо да се коригират дефекти, но да се направи с финес и мярка, а не, както казваш ти, да приличаш на мумифициран.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Десислава не е правила онези неща във Випа, за да нарани Христина, а за да се пошегува със Здравко и слабите му ангели, а покрай това и да покаже и на самоуверената му жена какъв е тъй прекрасният ѝ мъж. Тя попринцип не можеше да го понася и се видя, че е имало защо- намеците на Катето, че тримата с детето са там по връзкарски, за да спечелят, се оказаха вярни.

Не знам защо спора трябва да преминава към Десислава-Галена, не само защото те двете са приятелки, а и са доказали се в жанра имена. Казвал съм го- няма значение колко пари имаш и какви операции си правиш или пък с какъв скандален пи ар си служиш, тези неща не значат задължително успех. Щом Десислава и Галена са имената, които са днес, значи са имали и нещо друго у себе си.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Той Слафчо каквото и да говори е смешно. Ама точно за мъжественост - ахахахаахахахахаа. Посмяхме му се хубаво, ся насериозно.

 

Иначе за пореден път се видя че Фатмесови са голяма напаст - добре, че беше Галка да и съживи малко умрялата от гъдел кариерка в кокошарника, а сега разбира се, когато вече не им е нужна - или поне те така си мислят - вече е враг номер 1 и се сипва с голямото канче.

 

Също така не мисля, че има смисъл от спорове и замесване на името на Фатмето с каквото и да било. Тя не се ли отдава с пълна душа на новата си кариера съпруга на три деца?

Link to comment
Сподели в други сайтове

Да, наистина, ежедневно едни и същи я плюят. Смучат си от пръстите пълни глупости и наистина е казано с канска злоба. Поредното доказателство кой е лидерът на чалгата. Само по най-силните и успели се излива толкова миризлива гмеч.

Точно смучене от пръстите. :1000 (29): Много лично, много злобно и прозира. Нищо общо с критика или действителност. Женска злоба си е без значение от пола. А за двойните стандарти да не говорим. Тая години имали значение гледанията и били най-големият фактор, защото годината на Галена била "слаба" с видиш ли 2 песни с 10+ млн. А минали години гледанията не им бяха фактор. А не се осъзнават, че на любимците им година с 2 песни с 10 млн. гледания е най-голямото им постижение в ерата на ю туб. И това не е двоен стандарт ли.. :1000 (29):

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Тая години имали значение гледанията и били най-големият фактор, защото годината на Галена била "слаба" с видиш ли 2 песни с 10+ млн. А минали години гледанията не им бяха фактор. А не се осъзнават, че на любимците им година с 2 песни с 10 млн. гледания е най-голямото им постижение в ерата на ю туб. И това не е двоен стандарт ли.. :1000 (29):

 

Щото всички свикнахме Галена да вади песни, които правят 20 млн. за отрицателно време и затова. Всички виждаме обаче, че единствената причина за така нареченото "сгромолясване" на Moro Mou беше премахването на клипа от предложенията, които излизат отстрани. Песента правеше по 15-20К на седмица, а сега, когато отново се показва, скочи на 120К. Изпуснахме сума ти месеци, в които, ако се показваше както "Виновна", сега щеше да е стигнала поне 17-18 млн.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Десислава не е правила онези неща във Випа, за да нарани Христина, а за да се пошегува със Здравко и слабите му ангели, а покрай това и да покаже и на самоуверената му жена какъв е тъй прекрасният ѝ мъж. Тя попринцип не можеше да го понася и се видя, че е имало защо- намеците на Катето, че тримата с детето са там по връзкарски, за да спечелят, се оказаха вярни.

Не знам защо спора трябва да преминава към Десислава-Галена, не само защото те двете са приятелки, а и са доказали се в жанра имена. Казвал съм го- няма значение колко пари имаш и какви операции си правиш или пък с какъв скандален пи ар си служиш, тези неща не значат задължително успех. Щом Десислава и Галена са имената, които са днес, значи са имали и нещо друго у себе си.

Точно затово написах само това за Випа и спрях. Грозно е, да и то много да се пренася спорът на компромати любимец срещу любимец. Само дадох за пример на Слави това, което според него било добро и кое не. Аз Деси Слава си я харесвам и винаги съм я защитавала тук. Обаче във Випа си беше точно за да нарани Христина, с която имаха дразги. Да, Катето Евро и Азис я насърчиха допълнително да го предизвиква, но тя не е безгръбначно, за да не осъзнава какво прави и да се люшка както и кажат те. Тогава всички баби в квартала я наричаха как ли не, че заради нея Христина плачеше и се опитва да им създади интриги. Не че тази Христина беше цвете. Пошло е нарочно някой да се опитва по гащи да сваля мъжа ти пред цяла България, за да докаже, че са му слаби ангелите. Това е, което аз мисля независимо дали става въпрос да Деси Слава или друга. Самата постъпка е грозна. С това спирам темата.

 

879836.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...