Jump to content

chalgafenche

Ramaniacs
  • Коментари

    130
  • Регистриран

  • Последно посещение

About chalgafenche

  • Рожден ден 19.04.1980

Profile Information

  • Location
    Варна

Последни посетители в профила

494 посещения в профила
  • z_o_

chalgafenche's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

1

Репутация

  1. Малина даже вече е баба
  2. Просто се омъжи за супербогатия Христо Ковачки....
  3. Не че ме вълнуват някакви номинации и награди, но понеже съм запознат с някои неща, не можех да подмина ей така тоя въпрос. Недейте да унижавате творците - те изпълнителите достатъчно го правят. Естествено, че за пред медии ще говорят за "екип","тандем","колаборации" и т.н. лицемерни етикети, но всъщност няма такова нещо...Да не мислите, че Росен и Анастасия са седнали двамата един до друг на една маса и са мислили текстове? Писането на текст е нещо много лично и дори интимно, всеки творец се надява, че задачата е възложена само и единствено на него, и той ще си прибере хонорара за това, но уви -нещата не са толкова прости...Даде изпълнителя задачата примерно на Анастасия, ама после само й връща текста с разни критики и забележки :"Тука смени тая дума, тука не се запява лесно, това няма да го разберат хората..." и след 3-4 връщания, творецът така и не може да им намери цаката и да ги задоволи, и те хоп - дават задачата на някой друг, в случая Росен. И той "дообработва" написаното от Анастасия...Като накрая на никой няма свестен хонорар, щото са "дообработвали" и заслугата не е само тяхна, и получават мижави пари. Ама за да няма сърдити - пишат имената и на двамата като автори, а може единият да е написал 5 думи, а другия 90% от текста...Както е валидно и обратното : писал, писал Росен.. и накрая"Еми Роска, много готини фразички, харесва ми тук таме това онова, ама нещо сякаш ми липсва" и хайдеее да изцедим творчески и Анастасийка....И има и трети вариант: възлагат задачата по едно и също време и на двамата, всеки си пише по отделно, и накрая изпълнителят си сглобява и от двата текста, каквото му е харесало...Да не говорим в случаи на некоректност - когато вземат от някой творец само 5-6 думи, но все пак ключови и накрая обявят за автор някой друг, а на първия дори не са му платили, щото видиш ли няма цял текст и сега там няколко си думи, айде, не се брои за кражба....Въобще не им е лесно на авторите. Така че според мен пишете ги отделно, пък всеки да гласува, на каквато си база иска...
  4. Само на мене ли тази песен като мелодия, като отсвир на моменти ми напомня "Хайде на купона" на Емилия ( само че с тромпети в случая) ? Текстът наистина е смотан, ама то тя Глория май отдавна не й пука дали пее нещо, което да е близко до хората и да са го преживели. Тя си пее личните истории в отговор на някой, дето явно и тоя път се е изложил и я е разочаровал, и не е смогнал да покрие кралските й претенции. Преди време в едно интервю беше казала, че най-често си падала по мъже от зодия Стрелец и каза "стрелците много ме привличат, все на тях попадам", та....явно някой "стрелец" е отишъл в небитието и сега му се посвещава песен, щом текстът е "МОЙ и на Мариета Ангелова" Външен вид и муцки няма да коментирам, то е ясно какво е положението там. Клип - нормален като за имиджов. Като цяло - нищо впечатляващо. "Изсвирете нещо ударно" наистина е повече от това, а последната песен, която ми харесва на Глория и бързо ми се наби в съзнанието, и си я запях, беше "Не лъжи на колене". Тази сега ще мине и замине. Очаквах някаква провокация като "Намери си майстора", а то накрая даже и кадрите във ваната бяха супер малко. Нищо, дано някой ден случи на хит, това да го отписва.
  5. chalgafenche

    Гласът на България

    Ами най-вероятно ще си харчи 50-те хиляди лева За музикална кариера и дума не можем да кажем - понеже нито един победител от този формат не е прокопсал! Стелияна от първи сезон и Ивайло от втория - такива гласища??? А Кристина ли беше от отбора на Десислава с тембър като на Шер - и от нея повече нищо не чухме, ама поне спечели кинти и кола.... Колкото до Симона - тя постигна целта си, повече хора да чуят за нея, а не само феновете на поп-фолка и майка й! А сега дано направи нещо по въпроса да се отдели от нея - а не да говори как иска да е САМОСТОЯТЕЛЕН изпълнител, а все е до полата й, правят дуети, върти се в телевизия за чалга, а не за поп и джаз...Дано сега популярността й й донесе участия в платформи извън поп-фолка...Мисля, че успя да спечели дори хора, които грам не харесват майка й нито като човек, нито като пеене и творчество, така че има шанс да се открои и да бъде себе си. Доказа, че е талантлива! Дано разбие клишето и да има успехи.
  6. chalgafenche

    Като две капки вода

    Наистина велика песен. Радвам се, че нея избра. Не знам дали знаете, но и Стефка Съботинова е от Гълъбово, от където е и Десислава. Ако трябва да сме точни - тя е от Розов кладенец, което е част от Гълъбово и сега на мястото на това селище има язовир със същото име.
  7. chalgafenche

    Като две капки вода

    Да - Рафи, Нети, Ненчо, Калин Врачански...Даже Ненчо май 5 имаше даже...Но за поп-фолка определено си е голяма победа, определено "надви' представянията на Азис и Преслава.
  8. Камелия е супер яката мадама, но като роди 1, 2 или повече деца, тогава пак ще си говорим. Така хипотетично няма смисъл да обсъждаме как ли би изглеждала...Представям си какви черни торби щеше да има под очите от недоспиване, защото друго си е да не можеш да спиш от едно нон-стоп ревящо бебе...
  9. Съжалявам я жена ти, че на такива високи критерии е подложена от мъж, при положение, че самият той явно не спазва същите тези критерии по отношение на себе си... Защото ако изискваш от човека до теб да има идеална фигура, трябва и ти да отговориш със същото, а не да заформяш бирено коремче под претекст, че мъжът след 40 ако не е дебел или е болен, или беден И не всяка жена може след раждане, та даже 2, да успее да възстанови фигурата си, твоята явно е късметлийка поне в това отношение. Но много щеше да ми е интересно, ако тя ти постави такъв ултиматум - или изглеждай като манекен, или няма да стоя с теб в една къща, пък едва ли в едно легло - как щеше да се чувстваш ти?
  10. На Десислава проблемът й не е, че е "дебела", а че е ниска. На ниските жени всеки килограм в повече им личи, ако беше висока като Нелина, Камелия, Глория - щеше да има къде да й се разпределят килограмите и нямаше така да личи. Но всъщност даже няма нужда да го наричам това "проблем",защото явно жената си е в мир със себе си, гаджелъка й така я харесва по-пищна, а пък верните й фенове няма да спрат да я слушат, само защото станала по-пухкава, а не слаба като анорексична манекенка. Гадно е да се коментират хората заради такова нещо...С годините метаболизмът се променя, понякога се дължи на болести, хормони...Не е само, защото някой много му се ядяло и няма спирка...Пък и така да е - да се храниш е най-нормалното нещо на света и най-елементарното удоволствие, което човек може да си позволи. А когато имаш и пари - съвсем пък няма какво да те спре.... И най ми е куриозно, като кажат :"Ами аз не ям и се поддържам слаба, защото уважавам публиката си" - значи Адел примерно не си уважава публиката??? Или Ивана? Последната, която се изцепи това, беше и Рени в "Смени жената" - при положение, че тя е далеч от слаба фигура и никога не е имала манекенски размери.
  11. chalgafenche

    Гласът на България

    Определено тонът й е доста по-симпатичен и дружелюбен, за разлика от този на майка й, и се държи малко по-естествено и скромно, но високомерният поглед явно й е по рождение...На мен като цяло светлосините очи са ми студени и отблъскващи, може и от това да ми се струва така, ама няма как да съм напълно безпристрастен и обективен като знам на кого е дъщеря.
  12. chalgafenche

    Гласът на България

    Ами колкото и да е талантливо момичето, предразсъдъци винаги ще има - колкото фенове на поп-фолка и по-специално на Глория има, още повече са тези, дето мразят всичко, свързано с поп-фолк, да не говорим пък и самата Глория колко хора не я понасят, пък дъщеря й ли да обичат - монетата винаги има две страни...Така че ако е истинско гласуването, не я виждам Симона много надалеч.
  13. chalgafenche

    Гласът на България

    Тя Глория по-рано не разрешаваше, искаше Симона да порасне, да завърши и чак тогава. Пускаше я до 10 часа навънка и май е доста властна и налагаща се майка.
  14. chalgafenche

    Гласът на България

    Напълно си права, и аз си го мислех, че те не биха допуснали такова падение да участва и да не се класира... Същото си мислех и когато Десислава се появи във Випа за втори път - че ако не са й обещали победа за компенсация, хич нямаше да е там. А сега в Гласът аз честно казано нямам фаворит, но определено до края мисля, че ще бутат Сара, Миа Ди, Ивайло ("Киркоров"), а защо не и Симона да направят победител? Като нищо
  15. chalgafenche

    Гласът на България

    От отбора на Камелия най ме е яд за Ралица - беше ми фаворитка, но й дадоха смотана песен, където нямаше как да разгърне потенциала си, а освен това се и разболяла... Добра беше също и Милена, и имаше доста отличаващ се тембър. Камелия мисля, че страхотно се представя в шоуто и доста хора започнаха да гледат на нея с други очи.
×
×
  • Create New...