Jump to content



Online: Емилия ft. Емануела - Все едно ми е


Препоръчани коментари

  • Отговори 48
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

МНООООООООООООООООООГО ЯКА!!!Отдавна не ми беше харесвала толкова много песен на Емилия.Можеше за клипа малко повече да се постарае, ама и така ще гърми. :Vishenka_05:

96A83D3B-FDF2-4BD4-8660-488739D6990E.jpeg

Link to comment
Сподели в други сайтове

Емилия правеше различни песни и и' се получаваше, но това което пуска в последно време хич не ми харесва. По-сериозни и смислени песни ми се искат от нея. Частите на Емануела са добри.
Link to comment
Сподели в други сайтове

Песента е пълен оцет, а клипът е курвенски. Аман от тия нейни гащеризони вече. Емануела обаче е много яка, браво на нея!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Готина е, ще се завърти, но от Емилия имам малко по завишени очаквания, частта на Емануела е най-яка. Малко в мелодията напомня "Аз съм Дяволът".
Link to comment
Сподели в други сайтове

Тази есен единствено песните на Преслава, Емилия и Джена ми харесаха - много. Доволен съм, защото имах очаквания, но тя ги надмина! На мене ми е малко тип "За мене край си" самото включване на Емануела, както е при Анелия. Самата песен е готина, комерсиална е, но го има и стилът на Емилия и точно това ми харесва! Видеото също е добро. Но определено след "Не се изтриваш", това е песента която страшно много ме грабна, както и на Джена, вече по-натам ще си покаже коя ми харесва повече от двете. Очаквано за мен, на тези изпълнителки песните ми харесаха най-много. От "Специално за всяка" не ме е грабвал така проект на Емилия, време си беше!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сетих се за песента на Анелия... :1000 (29):

 

Песента става, нищо ново обаче. Частите на Емануела са много яки, много неадекватна е в клипа! :3fdb8960598fa63e:

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Първо слушане: Разочарование.

 

Второ слушане: Музиката не е зле. И песента не е чак толкова лоша.

 

Трето слушане: Да, ама няма да е голям хит. Емилия може повече.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Разочарование..Много курвенски и евтин клип.Гащеризоните от последните два концерта е облякла,защо?В единия приличаше на хипопотам и сега се вижда,че просто тогава формите и са били неподходящи за прилепнал гащеризон тип JLO,а втория показва увисналия силикон...Партиите на Емануела са точно като на Анелия в песента на Джулия и песента пак беше от Пашев ако не се лъжа.Емилия защо така се закопава?Имаше много добра инерция покрай дуета с Тони.И бълва яко проекти тази година кой успешен,кой провал..Да се стяга,че имам надежда в нея , а и е класен изпълнител какви са тези неадекватни колаборации?!С Анелия тази година си приличат по неадекватност :mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добра музика с потенциал, която обаче е опропастена от клиширан и до болка изтъркан текст. Не мога да повярвам, че певица като Емилия си позволява да пее за кучки и мухльовци. Тези хора прекрачват всякаква граница. Не се ли усещат? Тя и Анелия са едни от най-големите разочарования в чалгата в последно време. Плюят си на хубавите песни от преди години. Много жалко наистина.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз май съм най - впечатлена ;д

Според мен това е най - добрия й проект за 2017, предните й 3 клипа и песни са ужасни, а тая песен има някакъв заряд, нещо като "Специално за всяка", но с обратна тематика...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Интересен и различен проект - свикнали сме да виждаме една Емилия с по-изпипани и романтични текстове. Харесва ми!

Включването на Емануела е топ.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Брутална музика и изпяване, надъхано и готино, текстът е як, особено на куплетите, а Ема е красива както обикновено. Песента по коментарите напомня "Специално за всяка", която също беше недолюбвана, обаче взе, че остана и втора година върви в клубовете заедно с най-големите хитове. Дуетът като популярност е дует на годината така че полека с изказванията за бози и слаба година. Вярно, очаквах нещо в стил Емилия, тя си е решила отново да експериментира. Сигурен съм, че това ще стане хит. Само видеото е скандално, евтино и разваля всичко. Емануела с рапирането мен ме дразни, иначе другите включвания са супер.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...