Western Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Без участия да остане - пепел ти на езика. Лорена с 10 за месец Май, коментирай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Много ясно, че ще гърми! Заедно с бой бандата - The Weeknd Струва ми се, че вече не припадаш по нашата кралица - прав ли съм? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Лорена с 10 за месец Май, коментирай Защото е евтина! Струва ми се, че вече не припадаш по нашата кралица - прав ли съм? Ами Пипилота пак пусна слаба песен. Какво се случва с нашата девойка ? Мен много ме кефеше в началото, но сега слушам само Джини и ''Виновна''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Защото е евтина! К Р А Й . ****** Коментирай и това: 6 милиона за мегахита! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Струва ми се, че вече не припадаш по нашата кралица - прав ли съм? В интерес на истината е факт.. отдавна не съм припадал, случайки нейна песен.. онова недоразумение, което пусна нямам желание да го тананикам умствено дори! Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 В интерес на истината е факт.. отдавна не съм припадал, случайки нейна песен.. онова недоразумение, което пусна нямам желание да го тананикам умствено дори! Коя е новата ти любима персона от фолк жанра? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Скандал! Диннев и Салваторе вече не са фенове на Преслава, само Калито остана. Но и сам войнът е воин. Мачкай, Кали! п.с. Опа, извинявай Фаст, теб напълно те забравих. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Стенли, знаеш ли кога ще излиза песента на Преслава от Ганев? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Стенли, знаеш ли кога ще излиза песента на Преслава от Ганев? Никога! Голямо завръщане за Джуни, скоро пак ще лети в облаците и ще се хвали в Автограф Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Никога! Ти Стенли ли се казваш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 26 Author Report Share Публикувано Май 26 Още не мога да си обясня защо тази песен не стана хит - много яка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ти Стенли ли се казваш? Почти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Обаче похвално е за Джена че е топ в клипа, няма пера, няма бижута, няма глупости... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 В интерес на истината е факт.. отдавна не съм припадал, случайки нейна песен.. онова недоразумение, което пусна нямам желание да го тананикам умствено дори! Шок и покруса, не го очаквах от теб! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Къде са сега всички ония разбирачи, които обясняваха как Джена вече е извън десетката. Интересът към нея бил нулев и т.н. 134 к за 9 часа не са никак зле според мен. Ще видим за 24 какво ще направи, но определено Дженица още е в играта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Къде са сега всички ония разбирачи, които обясняваха как Джена вече е извън десетката. Интересът към нея бил нулев и т.н. 134 к за 9 часа не са никак зле според мен. Ще видим за 24 какво ще направи, но определено Дженица още е в играта. Точно! Не ми се мисли, ако мине и Преслава за 24ч. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Лорена с 10 за месец Май, коментирай Браво, доста е добре!! Сигурно хонорарът й е под 1000 лева. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Къде са сега всички ония разбирачи, които обясняваха как Джена вече е извън десетката. Интересът към нея бил нулев и т.н. 134 к за 9 часа не са никак зле според мен. Ще видим за 24 какво ще направи, но определено Дженица още е в играта. Ей ме на - тук съм. Джена представя поредна втръснала до откат рециклирана мелодия с малоумни мангалски вокали. Нищо общо с качествените й песни от преди години, които са емблеми на жанра за последното десетилетие. Това ще писне точно за две седмици и гледанията ще зациклят така, както зациклиха последните песни на Преслава, Галин и Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Браво, доста е добре!! Сигурно хонорарът й е под 1000 лева. Над 1,000 е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Над 1,000 е Колко процента са за нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Къде са сега всички ония разбирачи, които обясняваха как Джена вече е извън десетката. Интересът към нея бил нулев и т.н. 134 к за 9 часа не са никак зле според мен. Ще видим за 24 какво ще направи, но определено Дженица още е в играта. То малко се иска в днешно време, направиш кавър на арменска песен и вече си в Топ 10. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Колко процента са за нея? Нямам идея Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Къде са сега всички ония разбирачи, които обясняваха как Джена вече е извън десетката. Интересът към нея бил нулев и т.н. 134 к за 9 часа не са никак зле според мен. Ще видим за 24 какво ще направи, но определено Дженица още е в играта. Песента е приятна и в момента няма силни песни, нормално е да има интерес. Не си правете изводи от една песен, ние не я отписахме още на "Градът работи за мен". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Над 1,000 е 1500 Много са и. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Ей ме на - тук съм. Джена представя поредна втръснала до откат рециклирана мелодия с малоумни мангалски вокали. Нищо общо с качествените й песни от преди години, които са емблеми на жанра за последното десетилетие. Това ще писне точно за две седмици и гледанията ще зациклят така, както зациклиха последните песни на Преслава, Галин и Фики. Постът ми беше за друго. За статута на Джена в чалгата и за факта, че я отписвахте преждевременно. Прогнозите ви се оказаха много криви. Не твърдя, че това е най-качествената песен в дискографията й, но от коментари, гледания, лайкове е очевидно, че се харесва доста. Повсеместната скука в чалгата сигурно играе в нейна полза наистина, но кака ви Дженка никак не смята да се предава от битката за топа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари