Jump to content



Какво ме накара да не харесвам Преслава?


Вашето разочарование:  

101 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

Мисля, че е време за такава тема и за нейно величество Преслава. Нека се заформи една хубава дискусия и дано стигне до нея, че толкова се е заплела в собствените си глупости, че чак ми е мъчно за нея.

Link to comment
Сподели в други сайтове

При така формулирана анкета, с опция само за един избор, гласувах за най-силните причини:

НЕ я харесвам заради липсата на музикални експерименти, наистина тъпче на едно място, преди не беше така - вероятно е изгубила мотивация и се е уморила, смятам, че едно разреждане на участията и продукцията би й подействало отрезвяващо.

ХАРЕСВАМ я поради всички изброени причини, но гласувах за "Сантимент към творчеството преди 2010" - наистина песните от този период си ги пускам два пъти повече от новите, но нищо не е изгубено и вярвам, че в един момент ще стъпи на крака и ще смаже, както само тя си го може.

Link to comment
Сподели в други сайтове

:roll1:

Това е болезнената истина, за съжаление. Време й беше за такава тема, не може цял живот да я бутаме колко е велика, неземна, а тя да не ни сефери за нищо.

Анкетата е оправена, имате по няколко възможности за избор вече.

Добавих ламптенето за награди

+ харесвам комерсиалните й песни.

Link to comment
Сподели в други сайтове

На мен ми падна в очите най-вече от "Вип брадър" - толкова не ме е дразнило поведение на чалгарка никога в риалити. И след това затвърди впечатленията ми с миналогодишните награди. И третата причина, заради която ме дразни, са скучните й участия. Песните и клиповете не ме притесняват толкова, ако се стимулира и нахъса пак може да прави хитове. Но просто тя в момента е в някаква тотална емоционална дупка - от топ звездата на БГ се превръща бавно и сигурно в една от най-хейтваните публични личности. И е очевиден стремежът й да се измъкне от тази дупка с подходи, които за масовата част от хората не са ОК и всъщност всичко това има обратен ефект - задълбава все повече.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Но просто тя в момента е в някаква тотална емоционална дупка - от топ звездата на БГ се превръща бавно и сигурно в една от най-хейтваните публични личности.

Не виждам кой я хейти освен феновете на конкуренцията (като теб например) и обикновените чалга хейтъри.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Харесвам я по принцип, но много ме дразни факта, че няма никакво желание да развива кариерата си. За толкова години на върха така и не направи самостоятелен концерт, издава само посредствена продукция, която се забравя за седмица, а милионите дуети са просто върха на всичко.

 

Една Цеца в Сърбия след толкова години все още се счита за новатор, а нашата Преса след 10 години се движи по схемата на треторазрядните от песен до следващата и така вече петилетка.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Какво не харесвам?

 

Скучни, до болка изтъркани песни с едно единствено послание вече 13 години, банановата кора - комерс

Бутането от страна на медиите - колко е велика и реалността - това е най-ключовата и важна причина защо Преслава стана доста анти на феновете. Като включим и НЕзаслужените награди за Певица на годината 2014 и 2015 - две години подред, смятайте за какво иде реч... Образът й се преекспонира, стана 10 години от това безумно налагане, което никак не е малко, и просто писна на хората. Едва ли има още кой знае какво да се допълни.

Липсата на експерименти - било то музикални, текстови, видео - и да, и не... Да не забравяне, че Преслава преди всичко е ПЕВИЦА и никой не е казал, че задължително трябва да има добри и скъпи, ефектни видеоклипове. Да, хората понякога "слушаме" и с очи, не само с уши - доказано е във времето. Ако песента не е толкова добра, но клипът е хубав, ефектен, то той те кара да го гледаш пак и пак, следователно и песента ти се набива в главата. Примери колкото искате... При Преслава този фактор определено липсва, но не е болка за умиране. Това, че АРТИСТ-изпълнители, като Галена и Андреа вдигнаха нивото на видео продуциите последните няколко години, далеч не означава, че и Преслава трябва да го прави, както казах тя е Певица преди всичко. Но ще си противореча и ще кажа, че за голямо име като нея, не би било лошо да видим и един уникален видеоклип на 1-2 години.

 

Какво все още харесва?

 

Kрасотата й, която се увеличава с всеки изминал ден - айде, може да се каже...

Надеждата, че отново ще представя топ проекти - тя никога не умира, още по-малко ако говорим за доказали се имена.

Сантимент към творчеството й, основно това преди 2010 година - не бих казал точно 2010, тъй като още 2008 Преслава почна "леко" да втръсва, а и да не забравяме, че това бе годината на Галена, която, ако не ме лъже паметта, дори не бе номинирана за Певица на годината.

Музикалният експеримент "Моето слабо място" - това определено е песен НОВАТОР, едва ли и самата Преслава е вярвала в нейния успех. И лично аз тук не бих я порицал, че се опитва да повтори този успех, т.е. потрети, тъй като й се получи и с На тебе не отказвам. Само да не пе Оцковите глупости и всичко е ок.

Авторската музика, която представя, предимно на Драганински - съшо може да се нарече рзалог защо все още следя и чакам нещо добро от нея, тъй като съм фен на Драганински - отличен композитор, творец. Има свой почерк и е направил много хитове, които ще останат във времето. С Преслава са супер тандем, само малко повече внимание при избора на песни и ще е супер.

 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Лично мен ме дразни фактът, че навсякъде в медийните й изяви се представя за жертва-многострадалница (от самото начало на кариерата й) и ми идва много фалшива и слаба актьорската й игра. Другото, което ме дразни - вечният й плейбек, а навсякъде се вживява като най-добрата певица, това за мен е парадоксално. :gun_bandana:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Не виждам кой я хейти освен феновете на конкуренцията (като теб например) и обикновените чалга хейтъри.

 

 

Хейтът е тотален - в най-гледаните предавания (като Папараци) и сайтове се обърнаха срещу нея. Само виж тук във форума за какво иде реч. В Капките направо я съсипваха пък всички масово. Щом ме даваш мен за пример мога само да кажа, че през 2011 примерно бях силно за нея за Певица на годината. Това за мен е и последната й заслужена голяма награда. Оттам нататък тръгна надолу най-вече като поведение и отношение към работата си.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преси клетата се превърна в Глория 2004 и Ивана 2007

 

:3fdb8960598fa63e:

 

Според мен нищо не е загубено при нея, просто да спре да върви на самотек и малко да се вземе в ръце. Една лирична и меланхолична песен от типа на "Откакто те познавам" е нещо, което много ще я отличи от масата в момента. Да не говорим за нейната запазена марка с рок песните, където ефектът "уау" й е гарантиран.

 

Също така да спре да се бута навсякъде и на всяка цена, включително и за награди. Не я обвинявам - в крайна сметка над 10 години те засипват с отличия и суперлативи и може би в един момент губиш представа за реалността и не вярваш дали без да получаваш всичко това, ще продължиш да си актуален. Ами аз съм сигурен, че ще бъде и най-малкото няма да бъде толкова мразена.

 

Всъщност всичко "негативно" напоследък се породи от наградите. Такъв хейт нямаше нито за наркотиците, нито за анорексията. Ако няма награди тази година, доста ще спечели.

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

    Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Просто е супер прехвалена като цяло, лакома е за награди и се държи безобразно с феновете. Бил съм свидетел.

Опитва се да си прикрива гафовете в личния живот, но не се получава - всички знаят за нейните залитания и зависимости, но това си е нейна работа, де. Далеч обаче не е онова сладко и невинно ангелче, което мечтаеше да си купи пералня. Плейбеците и тъпите песни напоследък няма да ги коментирам. Липсата на експерименти и нюх за шоубизнес - също. Тя можеше за тия години да си изиграе картите по съвсем друг начин, да бъде един комплексен артист-изпълнител. Тя е символ за това, че нещата при нея са и късмет, от който тя се възползва. Има някаква харизма действително, ама не може всичко да й бъде простено заради това. Както Камелия каза: "Не мога да уважавам някого само заради таланта му". Абстрахирам се от търканията им, коментирам достоверността на самото изказване като такова. Да не говорим, че да... може да пее, но те двете с Десислава са най-прехвалените. Ми има далеч по-добри певици - Глория, Емилия, Нелина, Тони Дачева. Къде си е показала гласа Преса - концерт ли е направила, какво е направила? Не харесвам подмолните хора, които от славата си са изгубили представа за себе си.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много добра тема, а това че е направена от фен на Преслава я прави още по-добра.

 

Като цяло повечето изредени неща имат малък или голям принос за това да не я харесвам особено. Ще посоча основните няколко:

Бутането от страна на медиите - колко е велика и реалността - това е може би най-дразнещото. Не смятам, че е чак толкова неповторима, колкото се изкарва още от първите години на кариерата й. Тя просто е една певица, която има глас и отвреме-навреме добри песни. Но според мен в жанра има поне 10 по-добри от нея, независимо дали са толкова известни или не.

Ненормалното маниакално ламтене за награди и получаването на незаслужени такива - другата много голяма причина тя да не е харесвана не само от мен, а и от много други хора. В първите години като я награждаваха поне беше нов изпълнител, който правеше доста разнообразна продукция. Но откакто Галена заплаши трона й стана нещо страшно- борба със зъби и нокти да не си помисли някой, че е станала номер 2. А това доведе целия жанр до една голяма разруха, най-пресния пример от която е спирането на наградите.

Към причините ще добавя и една, свързана с личното ми пристрастие като Десов фен. Неведнъж съм казвал, че съзнателно или не, известна част от имиджа на Преслава се базира на този на Десислава. И отново ще се обоснова- ако се върнем назад във времето ще видим, че именно Десислава беше първата певица, която бе насочена предимно към младите и бе изтъквана като име с голям глас, което може да пее различни стилове и съответно да пуска експерименти в различни стилове. Примери бол. Но какво стана след като Десислава доброволно напусна Пайнер през 2003? През 2004 се появи Преслава, която също беше насочена предимно към младите и бе изтъквана като име с голям глас, което може да пее различни стилове и съответно да пуска експерименти в различни стилове. Разбирам да се водеше, че е последвала примера на едно вече утвърдено име, но не- присъствието на едната в компанията-монополист и отсъствието на другата от нея подпомогна налагането на мнението, че едва ли не Преслава е емблематичната в това... но не е. Тя в някои отношения не може и да се доближи до оригинала.

Още една неспомената причина- фен съм и на Ивана и определено и до ден днешен не ми харесва как Пайнер напомпаха Преслава така, че за по-малко от година да я свали от върха.

И една причина, обвързана с личните ми впечатления от почитателите й- познавам някои от най-големите й фенове (не са от форума), които са до такава степен обсебени, че ме плашат. Като някаква секта са, братче... :1000 (29): Тяхната крайна заслепеност неведнъж ме е дразнила в разговорите ни. По отношение на подразнението от страна на феновете ще добавя и това от страна на няколко Пресови тук, които явно не уважават постигнатото от опорните стълбове на жанра- Глория, Ивана, Камелия и Десислава- и понякога си позволяват да намекват, че Преслава е най-голямата евър. А истината е друга...

 

И нека все пак да кажем и нещо хубаво:

Старите й песни докарват някакъв сантимент у мен... Други времена бяха, а Преслава, макар и наложена от компанията, беше стойностен изпълнител, който не мислеше само за награди, а наистина твореше за публиката. Тя има няколко големи златни хита в кариерата си, каквито почти никой след старата генерация няма.

Също така пее. Малко прехвалена и в това отношение, но пее...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Фен ама през крив макарон. :1000 (29):

Фен, ама не като вас - заблуден и готов да олиже всичко, колкото и нискокачествено да е то, пуснато от любимката му. И престани да спамиш, нали си модератор или нещо темата не ти изнася. По-добре да си кажа истината, отколкото да възхвалявам малоумната "Без теб" с още по-малоумния "релюционен", "наваторски", смешен клип.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Защо не я харесвам:

 

На първо място ме отврати човека в който се превърна - абсолютно безочливо и интригантско поведение, което е вследствие на всичките наркотици, които е взимала.

 

Евтината продукция с която ни залива също е прична да ме отврати, неможе да печелиш награди, а в придукция да харчиш по 100 лв на клип.

 

Защо я харесвам :

 

Все още нацелва с по-някоя добра песен .

 

Изглежда по-добре от преди.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Фен, ама не като вас - заблуден и готов да олиже всичко, колкото и нискокачествено да е то, пуснато от любимката му. И престани да спамиш, нали си модератор или нещо темата не ти изнася. По-добре да си кажа истината, отколкото да възхвалявам малоумната "Без теб" с още по-малоумния "релюционен", "наваторски", смешен клип.

Много е нагъл, накой да го банне, не спазва правилата !

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Фен ама през крив макарон. :1000 (29):

Въпреки, че в някои отношения си сменя мнението изключително рязко, Смит си е един много голям фен на Преслава и честно казано бях приятно изненадан да видя, че именно той е създал тази доста обективна тема. Феновете трябва да имат и обективност- ако Десислава беше анти в очите на хората поради толкова много натрупани причини (по-различни от основната, заради която е недолюбвана тук- натрапването от феновете), и аз навярно щях да искам да направя такава тема. И то не за да се покажа, че не съм й фен, а за да проуча кое е основното, което е докарало любимката ми до такова безпрецедентно ниво. А Преслава определено няма прецедент в жанра- сходните ситуации при Глория от 2005 и Ивана от 2007 далеч не бяха обвързани с чак толкова масово неодобрение от страна на хората.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Излишна тема

 

Завистта към Преслава е голяма , знам ,че не е лесно вашите чашгарки вечно да се мъчат и вечно да са по - назад от нея! Както се вижда всички се опитват да я съсипят ,но не се получава , почти всички колежки-завистнички се надигнаха срещу нея , Свирколета се опитва да я унижи - пак не се получава , тук се мъчите нещо - пак не се получава , а тя и ние феновете й ви се смееме от страни ама с такъв смях както започва песента "Новата ти".

Смешни сте никой не може да я спре след като млади и стари я харесват и няма как тук 5-6 профила и то фалшиви да я сринат. Преслава е феномен както ви го каза и Устата , тя е най-успешната поп-фолк певица!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Аз симпатизирах на Преслава до Вип Брадър, където направо се сгромоляса в очите ми. Никога не съм очаквала от нея такова поведение, много ме разочарова там. Сега все още й симпатизирам по някакъв начин, но не като преди.

Иначе винаги ми е била по-симпатична от Галена и досега.

image.jpg 116.jpg image.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...