Jump to content

georgi_alivonov

Ramaniacs
  • Коментари

    91
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

About georgi_alivonov

  • Рожден ден 21.05.2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    sofia

Последни посетители в профила

1031 посещения в профила

georgi_alivonov's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

73

Репутация

  1. Песента и клипа са много нежни и красиви. Може би не ви харесва на вас, защото сте свикнали на гюбеци, а това е песен, на която трябва да се насладиш ...
  2. Преслава е красива, но клипа не ми харесва, няма нищо интересно в него, подобен клип сме гледали преди десетилетия от Ивана, след това от Емилия, а песента не ми харесва, припевът е само "мангава тут", нищо нечувано ...
  3. В София няма друга всеобща любимка освен Галена, всички я харесват!
  4. Хора, искрено се забавлявам на чувството ви за хумур. Недостижими сте, наистина ви се отдава! Особено Таня на Константин ме разцепва, мечтая за подобен непукизъм като нейния! Искам само да ви споделя, на 18ти бях на участие на Галена тук в София, впечатлен съм от нея! Първо, много по-красива е от на снимките и клиповете, и много слаба. Последно преди 2 години я виждах и беше доста пухкава, сега е в уникална форма. Второ, пя изцяло на живо (както и преди, когато съм бил), но този път гласът й звучеше много по-добре от преди 2 години, почти 1 към 1 със записите. Общо взето има прогрес при нея, не само от към цялата и хитова година, а като цяло! Весели празници!
  5. Новата песен на Галена и Криско е 10ка, за мен! Защо всеки път, когато пусне нова песен се чудите как да си го изсмучете от пръстите, не е задължително да нахейтите всяка нейна песен?! Аз винаги съм бил фен на Камелия, но по дяволите от 2013 година Галена е музикалната диктаторка в България, по-добре ще се почувствате като си го признаете, просто е очевадно, че Галена няма стигане!!!!
  6. Ауу най-ритмичната песен през 2021, браво, Галена - диктаторката в БГ музиката 💎🔝👑
  7. На клубната сцена Галена ако е абитуриентка, праща Преслава в първи клас, казвам го от личен опит, защото съм бил много пъти на участия и на двете! Галена прави фурор на всяко участие, Преслава истинска скука!!
  8. Не разбирам какъв и защо е този хейт по Галена ... Кой от вас би се държал по-добре в този или който и да било ефир или сцена от нея, та я подлагате на подобна критика! Супер си беше!
  9. Магда е една от най-красивите певици в Бълария, особено последните години, когато повече се освиниха ...
  10. georgi_alivonov

    Online: Джена - Моят номер

    Пристрастих се към този хит!
  11. georgi_alivonov

    Online: Джена - Моят номер

    Много добра песен, хареса ми от първо слушане, особено частта със светофарите е уникат!
  12. Според мен Ария е продължението на Камелия > Галена > Ария, много ме кефи, и визуално, и вокално, и артистично!
  13. georgi_alivonov

    Лорена - Черна орхидея

    На мен много ми хареса песента, а Лорена в този клип има може би най-доброто тяло за момента в поп фолка. В нея има нещо много странно за мен, гласът й колкото и да е странен, на моменти дразнещ,, във всяка песен е и адски зарибяващ!
  14. Джале също беше много голям хит
  15. Като истински и верен фен на Камелия, не мога да не призная, че за мен Галена последните 5-6 години няма кой да я бутне. Около мен всички харесват "Къде беше ти", така беше и със "100 живота". Няма по-голяма сила от Галена последните години ... Не искам да дразня никого с изказването си, но за мен Преслава е крайно скучна и еднотипна, последните 5 години, всичките и текстове са едни и същи, така е и при Емануела и Цветелина Янева, пак казвам, нищо лично!
×
×
  • Create New...