Jump to content



Online: Юнона - Заради теб


Препоръчани коментари

  • Отговори 33
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Тъпа е песента, но Оцко по такъв начин прави аранжиментите, че те зарибява на момента, някакъв power има просто, дето при другите го няма. Боби Павлов копира 1:1 начина му на работа, но тоя елемент със зарибявката не може да го издокара, може би е някаква тънкост, нямам идея. Ще си я слушам първите 2-3 дни, след което ще забравя за нея, както и с другите песни от тази година :D

А тия ковчези има ли смисъл да ги коментирам? При Галена поне е направено с идея, режисура и мащабни декори, тука е една голяма аматьорщина, при това неприятна за гледане.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мирише на разврат този град :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

На какво точно мирише разврата? Какъв е този текст, какво е това чудо и това необяснимо изпяване от Юнона? Ама това е най-слабата й песен от 6 години насам направо. Музиката е като някакво развалено демо на първият им проект "Само на думи", клипът и той не ми хареса. След такива яки песни като "На 2 секунди", "Удобна" и "На хората в устата" да пуснеш такава какафония си е направо престъпление. Повече успех със следващия проект!

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

 

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Добра си е песента, похвално е, че не е по калъпа с циганските вокали, а има музика. В началото помислих, че е балада, но после се сетих, че е на Оцко и сигурно ще се забърза, както и стана. :1000 (29): Наистина прекалиха обаче с тия гробове и ковчези във всеки клип, преекспонираха темата и стана грозно и пошло.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Обаче съм забелязал, че в този форум само се плюе. Ами оценете малко труда на хората, де.

На мен пък ми харесва. Не е хит, няма и да стане такъв, но песничката си я бива. Браво на Юнона, че се фокусира върху кариерата си и вече втора песен с клип изкарва за 3-4 месеца.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Средна работа. Даже по-скоро ми харесва, но не е нещо особено. От интрото очаквах да е някаква брутална балада, пък то...

Link to comment
Сподели в други сайтове

Мен пък ме кефи, Оцкова зарибявка си е, какво? :dontknow: И предната й песен беше мн яка, кефи ме Юнона, рано или късно и тя ще улучи, щом Татяна успя...

Татяна още в началото даде заявка, че може, а после благодарение на силния й характер успя. Не знам къде си тръгнал да ми я сравняваш с тая невзрачница.

 

Тъпа песен.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Дислайковете са достатъчен показател. А подигравката със живота и смъртта е нелепа, както при Галена и някога при Вероника. Не може ли да намерят по-нормален начин да се правят на интересни. Ужасни са!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...