Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Стилът на Устата никога не съм го харесвал. Няма да си я пусна втори път песента.

Партиите на Деса ми харесват, като изключим, че отново текстът е тъп, но аз вече не очаквам нищо хубаво в това отношене. Харесва ми изпяването й иначе, особено на това "всяка капка".

Като цяло ми е скучно и това е. Вече я забравих песента.

И на мен не ми харесва особено стилът му, но партиите на Десислава много ме радват! Като цяло не е никак лошо парчето.

Изкефи ме парчето. На Деса частите трябваше да са още по-ударни, но и така е добре. Клипа не е нищо особено, но Деската е яка.

Такива стилове винаги много са отивали на Десислава. Песента е доста свежа, а Деската е хубава в клипа. И партиите на Устата са яки.

Но не разбирам защо го водят feat.- то това си е отвсякъде дует. :D Все едно и "Бурята в сърцето ми" да се води главно на Устата... :D

Слабо . Предната му песен беше що-годе добре , тая е боза от всякъде .

Деса ми хареса с шапката :)

Винаги ми е бил противен. Не знам дали изобщо някой го слуша и защо се напъва все още? :mf_surrender:

Отново партиите на Деса правят песента! Браво, яко се е получило!

Поредната тъпотия на Устата, само че този път с лигавните на Деса... Провал... :feminist_en:

Мен пък много ме кефи песента, ще си я слушам. Музиката е яка, партията на Деси Слава е много готина, свежа ми е песента на мен.

От кое ли парче на Balkan Beat Box е опоскал музиката Устата ;) Песньовката става, на Деса частите не ми харесват кой знае колко.

На първо слушане не впечатлява, но на трето искаш Деси Слава да ти го изпее на уше.

Няма друга като нея в жанра. Няма и да има!

Това недоразумение Устата не разбирам как още е на хоризонта.

А Деса нали му беше сърдита, че ѝ беше разпространил голите снимки.

Това недоразумение Устата не разбирам как още е на хоризонта.

А Деса нали му беше сърдита, че ѝ беше разпространил голите снимки.

Не беше ли Играта набеден в това?!

Както и да е де, ясно е, че Деса си ги пусна. :3fdb8960598fa63e:

Иначе Десовите не се опитвайте да изкарате това дует и да присвоите песента на Деса, че тая е по-зле и от последните й две....

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...