Jump to content

Препоръчани коментари

АЙде, айде тия сме ги слушали, слушали.. :1000 (29): Имаме си черно на бяло, не се притеснявай. Това не променя факта,че някой извън Пайнер пее за 2500 с оркестър. Иначе забрави как първи ТИ размяташе тая бланка когато тази същата беше на 6 бона в нея. ЗАБРАВИ ЛИ?! Пак те сбарах! :1000 (33):

Айде стига глупости. Една от тези с хонорарите 5-6 хил мин. седмица пя в Турция за 1000, а по-миналата седмица в Северна България за 400 лв!!!!!

Айде стига глупости. Една от тези с хонорарите 5-6 хил мин. седмица пя в Турция за 1000, а по-миналата седмица в Северна България за 400 лв!!!!!

Отварачката? Малина?

Отварачката? Малина?

Мария? За 1000 лева?! :1000 (29):

Вероятно е искала да покаже новите парцали... :D

Вън от иронията, наистина смятам, че заслужава поне колкото Яница! Все пак прави добри проекти в последно време

Така е, говори се по въпроса от известно време и ще стане тази година.

Така е, говори се по въпроса от известно време и ще стане тази година.

Ти хубаво виж къде е Татяна в този списък, кой е околко нея и т.н. Просто, за да знаеш къде й е мястотo и да не я буташ м/у шамарите. :3fdb8960598fa63e:

Ти хубаво виж къде е Татяна в този списък, кой е околко нея и т.н. Просто, за да знаеш къде й е мястотo и да не я буташ м/у шамарите. :3fdb8960598fa63e:

Както казах там е в списъка, ама и от тях тя е която има участия, не тея около нея. А и колко с надути хонорари си стоят у тях? Замисляш ли се над тея неща? И все пак, вече си има търсене и ще може да си позволи поне на 2 000 да го вдигне. Жената прави яко купон.

П.п. И ще я бутам, защото на последния концерт беше сред най-добрите, показа, че не е случайна и отвя доста от големите претенции.

Както казах там е в списъка, ама и от тях тая е която има участия, не тея около нея. А и колко с надути хонорари си стоят у тях? Замисляш ли се над тея неща? И все пак, вече си има търсене и ще може да си позволи поне на 2 000 да го вдигне. Жената прави яко купон.

От началото на годината досега има едва 14 участия.

От началото на годината досега има едва 14 участия.

Айде поне като ще пишеш нещо, провери и дай точна бройка смешнико. Стига си ми цитирал всеки пост. Ходи злобей и прави теми К*р за Татяна с профилни снимки за бесило и се успокой. После ходи и пиши на ЛС да й се мазниш. Това като го видиш отстрани може да ти даде ясна представа какъв си. А й щом толкова я обсъждате точно нея, значи всички споделяме едно мнение - заслужава повече. И не е нужно да ме цитираш, не ме вълнува мнението ти.

Януари - 4

февруари - 4

март - 3

април - 5

май- 6 (засега)

Странно е, защото като нямаше големи хитове къртеше с участия, особено 2013-та и 2014-та, където всеки път беше в топ 10, но и сега ще стане така.

До 05.05., това са участията:

Може да си направите сметката, спрямо хонорарите.

1. Галин - 67

2. Фики - 62

3. Преслава - 57

4. Джена - 54

5. Анелия - 53

6. Галена - 45

7. Алисия / Теди Александрова - 41

8. Борис Дали - 40

9. Камелия - 35

10. Емилия - 34

11. Деси Слава - 33

12. Емануела / Яница - 31

13. Андреа / Константин - 28

14. Кали - 27

15. Софи Маринова / Тони Стораро - 26

До 05.05., това са участията:

Може да си направите сметката, спрямо хонорарите.

1. Галин - 67

2. Фики - 62

3. Преслава - 57

4. Джена - 54

5. Анелия - 53

6. Галена - 45

7. Алисия / Теди Александрова - 41

8. Борис Дали - 40

9. Камелия - 35

10. Емилия - 34

11. Деси Слава - 33

12. Емануела / Яница - 31

13. Андреа / Константин - 28

14. Кали - 27

15. Софи Маринова / Тони Стораро - 26

Теди и Прес мачкат за сега. Едната е на челно място сред топовете, а другата е на челно място след топовете!

Теди и Прес мачкат за сега. Едната е на челно място сред топовете, а другата е на челно място след топовете!

Много тъпо използваш факта, че Галена имаше турне...

Ама айде, и Пресовите веднъж да се порадват за малко :D

Глория на 5000??? а останалите курви на по 10 ???

Спорите за глупости, а не говорите по темата и моля модератора да поразчисти... иначе според мен ми изглежда нереална не може една Малина да има по-висок хонорар от този на Деси Слава.. :gun_bandana:
Спорите за глупости, а не говорите по темата и моля модератора да поразчисти... иначе според мен ми изглежда нереална не може една Малина да има по-висок хонорар от този на Деси Слава.. :gun_bandana:

Директно от Женя Димова са.

Завишени са, за мен това не е реалната им пазарна стойност (не колко вземат, не знам колко е това, а колко би трябвало да вземат), определяща се от това колко хора събират и колко биха платили като вход за различните изпълнители, как си прекарва публиката, актуалност, хитове и други неща, която я виждам горе-долу така:

6000 за Азис, защото не само предизвиква интерес, но и няма толкова често участия, 5000 за Преслава, Галена и Тони Стораро, защото са общо-взето добри и за дискотека, и за кръчма, въпреки че за второто Галена е малко по-назад от другите двама, купонът в клубовете при нея е топ. Между 4500 и 5000 за Ивана и Глория, за дискотека е малко висока тази цена, но пък за ресторанти, механи и банкети са за горната. Малко по-възрастна е при тях аудиторията, но е вярна и си прекарва добре. 4500 за Галин, Фики, Джена, Камелия и Деси Слава, май и за Алисия, някак се води по-гъзарско да се отиде на нейно участие. 4000 за Анелия, Емилия, Константин, там някъде е и Теди Александрова. 3500 за Софка, за сватби може и повече, сигурно е идеална. 3000 за Емануела, Цветелина Янева, 2500-3000 за Илиян, Кали, 2500 за Яница и Борис Дали, между 2000 и 2500 за Малина и Мария, а другите, включително Райна (за нея за дискотека според мен 1000 и нещо спрямо сегашната ѝ позиция, иначе за празници на открито и т.н. с народна музика, може и към 3000) и Татяна, според мен до 2000.

Като цяло големите трябва да се уважават: ГЛОРИЯ, Ивана, Преслава, Камелия, Галена. После са другите Емилия, Анелия и сие. Аз така бих ги подредил и като хонорар.

Искам само да попитам някога виждали ли сте Анелия и Бенд на участие? Защото аз не, а в трети списък с хонорари виждаме да фигурират Анелия и убитият й бенд.

А на Теди хонорара са го вдигнали с 500, миналият път май беше 3 000.

Където съм сравнявал цени за дискотека и кръчма/банкет/празник е на база какво предлагат изпълнителите, къде са в иерархията като колко са подходящи за съответното място, не на оборотите на заведенията, ясно е, че не всички механи са достатъчно големи да се мерят с дискотеки.

Искам само да попитам някога виждали ли сте Анелия и Бенд на участие? Защото аз не, а в трети списък с хонорари виждаме да фигурират Анелия и убитият й бенд.

А на Теди хонорара са го вдигнали с 500, миналият път май беше 3 000.

Ми то реално почти всички трябва или да го задържат, или са надолу. Общо-взето само Фики, Галин, Яница, Татяна, Емилия и Теди може да са нагоре.

Високи хонорари трябва да взимат изпълнители, които пеят на живо!!!! Без значение дали имаш големи хитове или не.

П.П едва ли някоя дискотека ще тръгва да дава 7 000 за Преса, те каква печалба имат от тая работа :mf_surrender:

Високи хонорари трябва да взимат изпълнители, които пеят на живо!!!! Без значение дали имаш големи хитове или не.

П.П едва ли някоя дискотека ще тръгва да дава 7 000 за Преса, те каква печалба имат от тая работа :mf_surrender:

Разбира се, че най-голямата в ЧАЛГАТА трябва да взима 7 000, останалите не са важни!

Разбира се, че най-голямата в ЧАЛГАТА трябва да взима 7 000, останалите не са важни!

Най-големите в чалгата не взимат повече от 5000 на участие. Не гледайте бланката в първата графа. Промоцията на Мара издава всичко. Говоря ви го от години.

Най-големите в чалгата не взимат повече от 5000 на участие. Не гледайте бланката в първата графа. Промоцията на Мара издава всичко. Говоря ви го от години.

За най - големите парите никога не са били топ приоритет. Затова й чалгата беше на върха, когато те бяха. След 2005 нещата започнаха да се комерсиализират и така стигнаха до тук.

За най - големите парите никога не са били топ приоритет. Затова й чалгата беше на върха, когато те бяха. След 2005 нещата започнаха да се комерсиализират и така стигнаха до тук.

Защото капеше от много места - концерти, албуми, сингли, сносни %-ти от хонорарите, банкети, сватби, механи, ресторанти и т.н. А сега? Днес им е останало само това, което изкарват в клубовете. Знаят ли повечето тук, че за всеки концерт от турнетата, през периода 2004-2006 години им се плащаше тяхната част от хонорар за участие? С концертите в НДК бе същото. Помните в първия ВИП Брадър как селякът Константин се върна от един концерт в НДК и си броеше парите в къщата пиян-залян и дразнеше останалите? След 2007-ма започнаха да ги изнудват, а в 2009-та само Коцьо и Кама взеха хонорар за участие. Другите вече не го искаха, щото ги изнудваха. Нали се сещате, че само 2 години по-късно имаше чалгарки, които си плащаха, за да са по турнетата? Днес някой смее ли да поиска хонорар за участие в масовка? Митака им го изби от главите и ги скара всичките, като започна да взима, за да ги пуска в матрицата. Права е.... знаете коя, като им каза миналата година, че като туглят чертата, просто си играят на звезди.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...