Jump to content

Препоръчани коментари

Калин Врачански как върви, че не следя шоуто? Още ли е фаворит на жури, публика и медии?

• Отговори 780
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Калин Врачански как върви, че не следя шоуто? Още ли е фаворит на жури, публика и медии?

Да, Фокси всички го хвалят и му се радват. :3fdb8960598fa63e:

Да, Фокси всички го хвалят и му се радват. :3fdb8960598fa63e:

Ясно, значи системата е същата, като миналата година. Дават на чалгата един рунд, за да не мрънкат и после бавно си избутват фаворита.

Целта е ясна - да се покаже и набие на хората в главите, че артистите и поп музикантите са таланти, а чалгарите просто позьори за рейтинг.

Ясно, значи системата е същата, като миналата година. Дават на чалгата един рунд, за да не мрънкат и после бавно си избутват фаворита.

Целта е ясна - да се покаже и набие на хората в главите, че артистите и поп музикантите са таланти, а чалгарите просто позьори за рейтинг.

Е бяха похвалили и Преслава снощи.. :3fdb8960598fa63e:

Реално погледнато снощи Преслава не се представи добре. А Фънки много очеизвадно взе да я бута. Аман от лицемерие.

Най-ощетявана е Джули - винаги се старае, справя се на ниво, а е все по дъното на таблицата. С последното си изпълнение заслужаваше да спечели.

За следващата седмица залагам на Поли.

Джули определено НЕ беше най-добрата, поне откъм пеене.Генова хич не ми е симпатична, особено след тъпата реплика "Тате, прости ми!", но се представи най-добре.Преслава е потрес като цяло.

Аз съм за Прея, като че ли.

В Сърбия така имитираха Lady Gaga, явно искат малко да затруднят задачите на Преслава :3fdb8960598fa63e:

И тя да си пее така с клавирче няма да и е трудно но с танците.... :mf_surrender:

Преслава като сервитьорка в София - Люлин, ще го дават тази вечер :D

Преслава ще открива. Мислех, че никога няма да я сложат първа. :D

" "Пиши го неуспешно", имам такава песен" вика. :1000 (29): :1000 (29):

Вокално може да си мечтае за много неща, но като цяло като за 3 точки тази вечер .. :1000 (30):

Хареса ми представянето и. Единствената ми забелжка е че Гагавицата не пее толкова дрезгаво.

В лицето пак си е тя, там почти никога не успяват да я докарат... :1000 (29): Останалата част от визията е супер, и пеенето също не беше зле, макар и да нямаше нищо общо с Гага.:1000 (29):

Хареса ми как изпълни песента, в смисъл добро беше изпълнението, макар приликите вокално да не бяха достатъчно, усетих такива на някои места, визуално изглеждаше яко, напомня, но пак може още, нямаше особено танци.

Преслава си пее като Преслава, никакъв напън да докара тембъра на човека, който имитира. Не ми хареса.

Поне този път Фънки беше обективен за разлика от настъпаната мишка Хилда.

И моля без чат/спам.

Аз лично съм обиден от имитацията на Преслава. Фънки ми е неприятен, но беше прав. "Заспала краставица" я определя на 100%. Обърка текста на толкова места и през повечето време се въртеше на стола. Гага седнала няма да я видиш освен ако не свири на пиано.

3 точки са ѝ много. :feminist_en:

Нищо общо с Гага. Чалга физиономии, чалга поведение, нито грам съвпадение. Тя каквото и да пее си го прави като себе си.

Дуетът ме разбиха от смях! :roll1: Мисля, че те и Прея засега са най-добрите.

Очаквам с нетърпение Поли!

На мен Прея не ми хареса, много груб глас, нищо общо с иначе нежната песен. Стори ми се, че и пя на много по-ниска тоналност от оригинала.
На мен Прея не ми хареса, много груб глас, нищо общо с иначе нежната песен. Стори ми се, че и пя на много по-ниска тоналност от оригинала.

Тя в началото нещо се опита да докара някаква тоналност като на Тони Бракстън, но почти нищо не се чуваше и явно затова после реши да си го продължи с по-близък до нейния глас. :D Като цяло обаче представянето й ми допадна- визуално я бяха докарали, пък и пеенето не беше зле. Иначе тя според мен е от подценяваните участници, мисля че почти винаги се справя като за ТОП 5.

Геро пак разбива!

Геро хич не ми хареса.

Поли в момента също не ми харесва. Много слабо засега.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...