GiorgioCalla Публикувано Февруари 15 Report Сподели Публикувано Февруари 15 Бе кой го еВе къде ще са фирмените награди, аз искам да разбера защо Видеоклипът на годината не е номиниран??????!!!!!!!!!!!!!! Подпалих моторетката и ще им осера всички възможни страници!!!!!!!!!!!!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Февруари 15 Report Сподели Публикувано Февруари 15 Мария е бясна Вчера гледах във Фолкмаратон, буквално си каза, че няма да вземе Албум, макар че заслужава, и че е много обидена, защото според нея наградата показва отношение и уважение от страна на продуцента Много е проста, някой и да е вярвал, че има капка зрителска тежест в тези награди, вече знае истината. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 15 Report Сподели Публикувано Февруари 15 Ми Мария да се запознае с критерия за "Албум на годината", а именно най-продаваният албум, но като се замисля, има право да е бясна, щото това условие го измениха, че да могат да награждават който си искат, Андреа например, и няколко години наистина беше на база някакви по-абстрактни критерии и наистина по-скоро изразяваше отношение на продуцента, а сега решиха да ги върнат, поне това добре го решиха. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
I_N_P Публикувано Февруари 15 Report Сподели Публикувано Февруари 15 Ето Мара Отварачката го прави всяка година... Майка й да "ва, коя е тя, че да иска награда за какво и да било?????? Цяла България се смее на тази карикатура и я държат само парите на ония плондир. Изключително нагло същество..не става само с пари. Какъв албум пък тя искала да взима? Отърква се в Азис, Фики и не става и не става. Никой не е длъжен да и подарява измислени награди, само защото е мутреса и скучае докато си стои в къщи, защото години не излезе на едно участия, за да се прави на ВИП дама, а всички знаем, че Мара е от най-големите курви в жанра..Дори тя самата не го криеше преди да се ожени за тоя. Толкова ме дразнят такива помии, че откачам, защото съм в среда на подобни хора и яко избеснявам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Ето Мара Отварачката го прави всяка година... Майка й да "ва, коя е тя, че да иска награда за какво и да било?????? Цяла България се смее на тази карикатура и я държат само парите на ония плондир. Изключително нагло същество..не става само с пари. Какъв албум пък тя искала да взима? Отърква се в Азис, Фики и не става и не става. Никой не е длъжен да и подарява измислени награди, само защото е мутреса и скучае докато си стои в къщи, защото години не излезе на едно участия, за да се прави на ВИП дама, а всички знаем, че Мара е от най-големите курви в жанра..Дори тя самата не го криеше преди да се ожени за тоя. Толкова ме дразнят такива помии, че откачам, защото съм в среда на подобни хора и яко избеснявам. Човек, успокой се и спри да говориш наизуст. Изгледай едно интервю на Мария и виж колко умно говори и колко е щастлива наистина. Съгласен съм, че не постига кой знае какви успехи в кариерата си, но не може да й се отрече, че често пуска страхотни песни и дърпа нивото. Наградата за албум - трудно е да се каже кой е най-заслужил, защото нито един от албумите не е перфектен. За мен специално този на Мария е по-разнообразен и интересен от Глориевия. "Не давам да се даваме" също е оригинален, вероятно там ще е наградата. Но каквото и да си говоим, заслужаваше поне номинация за Певица на годината, защото пусна много проекти, издаде албум, направи добри представяния на концертите. Дуетът й с Азис също е по-качествен от песни като "Живей" или недоразумението на Кали и Емануела, което така и не разбрахме featuring ли е, дует ли е. Та от тази гледна точка е права да се ядосва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Да дават на Глория наградата за албум, колкото и да не ми се вярва. Не само е най-продаван, но и ще е като компенсация за всички награди, които са й спестили през годините, особено тези за "Крепост" и "Благодаря". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 И да 10000 пъти съм го написал, тая музика се консумира по клубове, партита, в къщи и т,н, не по концерти. Това е факт! Хубаво, лошо, това е. Това само в България е факт. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Човек, успокой се и спри да говориш наизуст. Изгледай едно интервю на Мария и виж колко умно говори и колко е щастлива наистина. Съгласен съм, че не постига кой знае какви успехи в кариерата си, но не може да й се отрече, че често пуска страхотни песни и дърпа нивото. Наградата за албум - трудно е да се каже кой е най-заслужил, защото нито един от албумите не е перфектен. За мен специално този на Мария е по-разнообразен и интересен от Глориевия. "Не давам да се даваме" също е оригинален, вероятно там ще е наградата. Но каквото и да си говоим, заслужаваше поне номинация за Певица на годината, защото пусна много проекти, издаде албум, направи добри представяния на концертите. Дуетът й с Азис също е по-качествен от песни като "Живей" или недоразумението на Кали и Емануела, което така и не разбрахме featuring ли е, дует ли е. Та от тази гледна точка е права да се ядосва. Изобщо не е трудно да се каже кой е заслужил. Поглеждат се продадените бройки и веднага се разбира. Такива трябва да са критериите за тия награди - обективни, неща, които могат да се видят, измерят и преброят, а не субективни като "качество", "разнообразие" и други щуротии. То щом една песен е станала хит и хората са я слушали, значи са я разпознали за себе си като качествена. Щом един албум най-много хора са го купили, значи за тях той е бил най-интересен. Това само в България е факт. За съжаление да. Много се надявам все пак да се промени, Слави Трифонов и "Ку-ку" бенд дадоха добър тон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Искам да дадат Албум на Глория, а Фолклорен албум на Ивана .. Макар че не знам Емилия да не протестира за нейния фолклорен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Дано "Ало мамо" или "Обичай ме" вземе балада !! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dj_delmundo Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Глория я няма нито за Певица, нито за Идол на годината. Явно този концерт и претъпканата зала не значат нищо за Пайнер, а и според тях не я прави Идол поне. Подигравка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Критериите за певица и идол са други. Дали Глория и Ивана ще са номинирани за нищо или не е без значение. Засега се колебаят за Глория дали въобще да вземе награда, Емилия е с фоклорен албум и балада, Ивана с албум. Но както знаете, кокошкарският цирк тепърва ще започне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Критериите за певица и идол са други. Дали Глория и Ивана ще са номинирани за нищо или не е без значение. Засега се колебаят за Глория дали въобще да вземе награда, Емилия е с фоклорен албум и балада, Ивана с албум. Но както знаете, кокошкарският цирк тепърва ще започне. Албум за Ивана? Ай стига бе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Ивана ще е номинирана за Фолклорен албум, а не за Албум - казаха го преди няколко дни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Ивана ще е номинирана за Фолклорен албум, а не за Албум - казаха го преди няколко дни. Може, аз само споделям какво съм чул. В момента ще има +/- в няколко категории. Не знам защо толкова държат да са номинирани всички и да имат награда, която няма стойност никъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Може, аз само споделям какво съм чул. В момента ще има +/- в няколко категории. Не знам защо толкова държат да са номинирани всички и да имат награда, която няма стойност никъде. Е ти па... нали трябва да си почешат егото. То това е, пустата му суета и нарцистизъм. Пирово признание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Бе кой го еВе къде ще са фирмените награди, аз искам да разбера защо Видеоклипът на годината не е номиниран??????!!!!!!!!!!!!!! Подпалих моторетката и ще им осера всички възможни страници!!!!!!!!!!!!!!!! Недей така, клипът първо не е нищо особено и второ, няма никакъв шанс за награда. По-добре да се чувства Деса репресирана, отколкото победена от Галена.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Ми ако е вярно това, какъв е стимулът на Глория да седи в тая фирма, участия може да си намира без тях, концерти видяхме, че може да прави и без тях, поне няма да има кой да ѝ пренебрегва постиженията по този начин. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Ето Мара Отварачката го прави всяка година... Майка й да "ва, коя е тя, че да иска награда за какво и да било?????? Цяла България се смее на тази карикатура и я държат само парите на ония плондир. Изключително нагло същество..не става само с пари. Какъв албум пък тя искала да взима? Отърква се в Азис, Фики и не става и не става. Никой не е длъжен да и подарява измислени награди, само защото е мутреса и скучае докато си стои в къщи, защото години не излезе на едно участия, за да се прави на ВИП дама, а всички знаем, че Мара е от най-големите курви в жанра..Дори тя самата не го криеше преди да се ожени за тоя. Толкова ме дразнят такива помии, че откачам, защото съм в среда на подобни хора и яко избеснявам. +1 Супер нагла е Марче да изисква награда за сборката си, при положение, че никакъв труд не е вложен в нея, дори тя самата си призна, че не е планирала издаването на такъв диск. В албумът на Глория имаше нови песни, засне им ТВ версии, а после и клип на една от тях. Напълно си заслужава наградата жената, дори ако не гледаме продажбите, в които също води. Мястото не е проблем за мен, вероятно ще направят церемонията да изглежда лъскаво и добре. Проблемът са номинациите, които имат твърде много минуси. Дори не виждам смисъл Гергана да участва, щом не е номинирана. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Много все ви знаят мозъците, а нищо умно не можете и не сте казвали никога. Този албум е създаден от Пайнер, не от Мария и с претенцията да бъде награден. И до вчера беше ясно, че наградата ще бъде за нея, но пак има промени. Има право да е бясна, защото е дала иска ви се или не 16 години на фирмата и е била винаги най-обсъжданата певица в България. Така че си трайте пут** Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Много все ви знаят мозъците, а нищо умно не можете и не сте казвали никога. Този албум е създаден от Пайнер, не от Мария и с претенцията да бъде награден. И до вчера беше ясно, че наградата ще бъде за нея, но пак има промени. Има право да е бясна, защото е дала иска ви се или не 16 години на фирмата и е била винаги най-обсъжданата певица в България. Така че си трайте пут** :wacko: По принцип ми се виждаш симпатично момче, но в тоя пост големи глупости изръси. Хем сама си е признала, че албумът е бил един вид подарък от фирмата, хем има претенции да бъде награден? Защо? Нови песни ли записа специално за издаването му, фотосесия ли снима за обложката? Та тя дори не е знаела, че Пайнер ще издават такъв продукт! Годините й в Пайнер ли са единственият ти аргумент защо Мария заслужава наградата? Ами то доста певици натрупаха голям стаж, дай на всички да се даде по една наградка дори и да е незаслужено! :1000 (10): Чак минус ми дал... Все едно за майка ти съм написал нещо, а не за някаква чалгарка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 А може ли да ми разясните кое е фолклорното на албума на Ивана??? Вътре с песни като "Обичам много твойта мила майка"... и някакви стари фолклорни, дето са излизали в сто албума... Надявам се да няма награда за този "албум", още повече издаден декември, макар историята да е показала това да не е пречка... Да дадат на Ивана още една награда за благотворителност - миналата година избиха рибата с това лицемерие, колко жалко падение беше да те награждават за благотворителка. Фолклорен албум е за Емилия, а албум - за Глория. Така или иначе за всекиго ще има по нещо, на Митьо му е много важно кифлите да не се разсърдят. Анелия има ли още суицидни мисли, ако не я наградят - тя освен за "Генерал" евентуално не виждам за какво друго може да претендира. За мен през 2015-та с нещо се отличиха единствено Глория, Емилия, Галена и Преса донякъде. За мъжете ясно. Десислава как така я няма за Клип? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 А може ли да ми разясните кое е фолклорното на албума на Ивана??? Вътре с песни като "Обичам много твойта мила майка"... и някакви стари фолклорни, дето са излизали в сто албума... Надявам се да няма награда за този "албум", още повече издаден декември, макар историята да е показала това да не е пречка... Абсолютно!! Не стига, че обикновено чалгарки обират фолклорните награди, поне да дават наградите на наистина хубави албуми, а не на подобия на такива. Например една Ема заслужава много повече от леля Ивана, защото го е подготвяла с години, презаписвала е песни, ходила е да търси стари НАРОДНИ песни и се е потрудила жената. За мен "Не давам да се даваме" дори не е минал покрай фолклора и изобщо не заслужава, дори и за поп фолк албум, няма 1 хит вътре. Въобще тия награди на нищо не приличат вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Много все ви знаят мозъците, а нищо умно не можете и не сте казвали никога. Този албум е създаден от Пайнер, не от Мария и с претенцията да бъде награден. И до вчера беше ясно, че наградата ще бъде за нея, но пак има промени. Има право да е бясна, защото е дала иска ви се или не 16 години на фирмата и е била винаги най-обсъжданата певица в България. Така че си трайте пут** Я се озапти бре, зеленчук, тръгнал хората да обижда заради Мара. Поне да имаше защо. Награди се дават за постижение през конкретна година, не за стаж. Като направят специална категория "Най-обсъждана певица в България за последните 16 години", да я печели с приноса към пивоварната индустрия с циците си и статиите за връзките ѝ с бизнесмени. Критерият за албум е продажби. Толкова. Като продаде повече от Глория и я дадат на Глория, тогава да има право да е бясна. Няколко години измениха критериите за най-изпипан продукт или нещо такова, но и тези да бяха, пак не трябва да има претенции. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 16 Report Сподели Публикувано Февруари 16 Недей така, клипът първо не е нищо особено и второ, няма никакъв шанс за награда. По-добре да се чувства Деса репресирана, отколкото победена от Галена.... това ако е нищо осбено незнам.Кажи една обективна оценка бе човече,стига по дефолт отрицание. Както аз казах след Неповторим ,че е як парцал...жалко ,че дотам остана Камчията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.