Jump to content

Годишни музикални награди на Планета ТВ за 2015

Препоръчани коментари

Галена сигурно се прави на интересна и ще се появи чак за голямата награда. Това е по-вероятният вариант. Другият е да е сърдита. Хващам се за думите на Фокси, който пита дали Джена е там. Не вярвам да е отишла само за "Оригинално присъствие на клубната сцена". Ще видим :)

Сподели в други сайтове

• Отговори 2,8k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Наградата за присъствие на клубната сцена очаквах, че може да е за Джена, ако други вземат големите. Ако е искала някоя от двете големи и е дала за аргумент това, че има най-много участия (което е супер важно де, но още един хит ѝ трябваше според мен), може да са ѝ казали "Ами ето ти награда за участия".

На Мария как не ѝ е гузно да претендира за награда, която не заслужава, как ще е продала повече от Глория.

Сподели в други сайтове

Мария спечели наградата за Албум на 2015-та година с „Твоите сто лица“ на 14-ти годишни музикални награди на Планета ТВ.

„След 4 години, изминали от издаването на албума „13“, с моите продуценти решихме да съберем всичките ви вече любими парчета в един нов, 8-ми поред в моята кариера, носещ името на последната от тях „Твоите 100 лица“. Благодаря за подкрепата и на всички вас, за тази обич и магия, движеща сърцето и емоциите ми. Благодаря на моето семейство за музиката и на моя любим мъж за вярата и желанието му музиката да продължава да бъде моят спътник в живота“, споделя Мария за албума си.

Сподели в други сайтове

На Мария как не ѝ е гузно да претендира за награда, която не заслужава, как ще е продала повече от Глория.

Още не мога да повярвам. :helpsmilie: Егати наглото джудже.

Сподели в други сайтове

Дано след като стана чудо Мария да вземе албум, то поне Емилия да вземе певица. :D

Руже, аз нали казах тук, че Митко издаде албумът на Мария с цел да я награди. Няма нищо учудващо. При албумите винаги е едно никакво. Преди години и Андреа беше спечелила албум, при положение, че Кама издаде Проект 13, а на Теди излезе края на декември.

Сподели в други сайтове

Хахаха, Мария за втори път разцепва с наглост. Първия беше като взе награда за клип на "Твоя град", а сега и за албум. :1000 (29): Много я харесвам, ама на моменти е смешна.

Мен почна да ме кефи - нека покаже на всички наивни курви как стават нещата в тая фирма! Талантливите да напускат, докато е време! Накрая ще останат само жалките. :D

Сподели в други сайтове

Мария спечели наградата за Албум на 2015-та година с „Твоите сто лица“ на 14-ти годишни музикални награди на Планета ТВ.

„След 4 години, изминали от издаването на албума „13“, с моите продуценти решихме да съберем всичките ви вече любими парчета в един нов, 8-ми поред в моята кариера, носещ името на последната от тях „Твоите 100 лица“. Благодаря за подкрепата и на всички вас, за тази обич и магия, движеща сърцето и емоциите ми. Благодаря на моето семейство за музиката и на моя любим мъж за вярата и желанието му музиката да продължава да бъде моят спътник в живота“, споделя Мария за албума си.

Да, нищо, че повечето песни само тя и роднините и си ги слушат :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Жалка работа...

Тъпото щество Мария, най-накрая успя да си измоли награда...Нищо, че дори майка й сигурно не си е пуснала албума..И то самото защото е хванала свиня с пари... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Мен почна да ме кефи - нека покаже на всички наивни курви как стават нещата в тая фирма! Талантливите да напускат, докато е време! Накрая ще останат само жалките. :D

:viannen_28:

Сподели в други сайтове

Като не го излъчват на живо поне могат да си ги раздадат както им е кеф, така че очаквам и други изненади.

Галин, Фики и Константин дали са там и тримата - не ги мернах по снимките май.

Сподели в други сайтове

Годишни музикални награди на някакво радио. :D

http://www.bgradio.bg/gallery/godishni-muz...a-bg-radio-2015

Годишни музикални награди на ИМПЕРИЯТА на Пайнера...

https://www.facebook.com/livemagazineoffici...e=3&theater

Хахаха, аз всъщност за чалга радиото "Романтика" си мислех, преди съм виждал, че са раздавали награди, мисля, че в клуб церемонията. :D

Много жалко за Глория... Явно наистина ще напуска, щом Митака дори не си прави труда да й се подмаже като й даде някоя от двете заслужени награди.

Точно това е странното, Камелия като се знаеше, че ще напуска, поне ѝ даваха това-онова, за наградата за "15 години на сцена" помня, че изявата ѝ беше 15-20 минути. Е, тя прави по над 100 участия годишно. Ама Мария не прави толкова, съвместната работа с Глория дава възможност за добри продажби на албуми в днешни дни и успешни самостоятелни концертни изяви, изяви и пред по-възрастна публика, защо би предпочел така Мария да награди.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...