Jump to content

Препоръчани коментари

Това е вярно. Ваня се върна в 2009та, когато пееше странни нещица. Като цяло хит няма да е.

Ок, Ивана си има ниша, стил - няма лошо, но какво й пречи да направи нещо, с което да излезе извън ареала си?

И Глория, и Кама, и Деса са го правили, дори Нелина и Дачева - не виждам проблем, може и да спечели. Тъпче на едно място.

Тия нейните отсвири и кич в клиповете ме убиват. Предпочитам времето, когато правеше Кръв ми капе от сърцето, По дяволите рая, Падни на колене.

Какво се оплаквате? Това и е стила на нея. Сякаш и преди не е правила подобни песни. На мен много ми харесва!

Отвратителна песен и текст. Не знам с какъв акъл плюете по новите, като това е 10 пъти по-пошло.

++++++++++++

На мен пък ми харесва..Типична Иванина песен, страхотен текст..има добър бийт. Аз съм доволен. Ако беше изкрала тая песен прз 2003-4 щеше да е тотален хит. Тотален!

Шок и ужас. Тая жена не знае къде се намира... С такива боклуци ли ще е пълен новия й супер качествен албум?

Харесвам такива песни. Не бях чувал сръбската песен и пак ми звучеше познато - има крадено от арабски песни в аранжимента, може би затова ме изкефи така, хаха. Текстът е надъхващ. Клипът - все тая, аз клипове не гледам повече от веднъж-дваж.

Малко прилича на "Второто хубаво", но останах по-скоро с добри впечатления от чутото. Бях се настроила за нещо гнусно от сорта на "Златен".

Харесвам такива песни. Не бях чувал сръбската песен и пак ми звучеше познато - има крадено от арабски песни в аранжимента, може би затова ме изкефи така, хаха. Текстът е надъхващ. Клипът - все тая, аз клипове не гледам повече от веднъж-дваж.

Да, Стоя в последно време събира оттук- оттам и си прави песни хитове, дори Бела циганка по оригинал е румънска. Тази също звучи доста турско, че и с други примеси.

Инава отдавна се е сгромолясала що се отнася до попфолк. Тя от толкова кавъри през годините не успя да си създаде нещо свое, нещо отличаващо.

Ок, Ивана си има ниша, стил - няма лошо, но какво й пречи да направи нещо, с което да излезе извън ареала си?

И Глория, и Кама, и Деса са го правили, дори Нелина и Дачева - не виждам проблем, може и да спечели. Тъпче на едно място.

Тия нейните отсвири и кич в клиповете ме убиват. Предпочитам времето, когато правеше Кръв ми капе от сърцето, По дяволите рая, Падни на колене.

По-голямо лицемерие не съм срещал от това на някои фенове на Ивана. Когато други пеят за кучки, песните им биват наричани просташки, но щом Ивана го е изпяла е шедьовър. Не обичат мазния ритъм, но такъв от Ивана се издига в култ.

Относно песента, нямам мнение, безлична е. Не знам защо Ивана се мъчи да се прави на секси, вместо да заложи на стил.

На мен пък ми харесва..Типична Иванина песен, страхотен текст..има добър бийт. Аз съм доволен. Ако беше изкрала тая песен прз 2003-4 щеше да е тотален хит. Тотален!

Щеше, ама днес няма как да е. :)

Какво, за Бога, е това? Мислих, че по надолу този жанр от Фики и "Бум" няма да се закове, но бях забравил, че Ивана се изцепва на 2 години по веднъж с подобни простотии! Саам и за годините, и за дискографията и...

По-голямо лицемерие не съм срещал от това на някои фенове на Ивана. Когато други пеят за кучки, песните им биват наричани просташки, но щом Ивана го е изпяла е шедьовър. Не обичат мазния ритъм, но такъв от Ивана се издига в култ.

Относно песента, нямам мнение, безлична е. Не знам защо Ивана се мъчи да се прави на секси, вместо да заложи на стил.

Не слагай думи в устите на хората. Никой никъде не е казвал подобно нещо.

А дали песента ще е хит - времето ще покаже. Текстът е изключително надъхващ, запомнящ се и запеваем, видеото е много яко и ще допринесе за успеха.

Думата "кучка" драги, Ивана я имаше още в текста на "Кръв ми капе от сърцето", и не сме имали нищо против нито тогава, нито сега да се използва.

ПП: Текстът е на Мариета. :)

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...