Jump to content



Online: Яница feat. Анелия - Грешната


Препоръчани коментари

Определено Пашев и е направил хубава песен , по-добра е от предната определено . Иначе Анелия можеше още малко да я вкарат в песента . Клипа ми идва доста евтин и набързо направен , сравнение с предните и си е зле .

Иначе до момента най-хитова от поредицата и си остава Всичко чуждо... но и тази добра , да !

Link to comment
Сподели в други сайтове

  • Отговори 117
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Тотален хит, отсвирът е голямо нещо, текст, аранжимент - 6 точки. Клипът отново е много над средното ниво, жестоки летни кадри, лъха на скъпо, Яница стои на камера перфектно. Браво й казвам, върви към топ 5, в топ 10 от доста време е влезнала.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Много яка песен и не го казвам заради "модата" във форума. Има си музика, а не се състои само от вокали както други парчета излезли в последно време. Текстът е готин и интересен. Браво, успя да изкара силна песен и без Оцко - бива я в дискотечните парчета, имала е няколко попадения през годините. Клипът е много красив. Вижда се, че се старае момичето, дано и тази песен й донесе успех.

Link to comment
Сподели в други сайтове

От целият клип ме впечатлява само факта, че е платила за хубави кадри на плажа, които да се снимат от високо и от далече.

Всичко друго е поредна курвенска помия като музика, текст и видео. Та тя милата няма дори и идея какво да прави в 80% от кадрите. Толкова е бездарна и вокално, и чисто актьорски.

Яница и компания драпат от години да станат нещо. Ако имаха талант, концепция, мисъл - може би щяха да са вече. Това, че се появи Оцко с копирната машина и им написаха 10-ина кифленски текста не ги прави качествени и големи звезди. Дори напротив - ще омръзне скоро тази формула за ХИТ и пак ще са в 10-та глуха... Само не знам как име като Анелия си позволява дори да бъде споменава в подобен пореден безсмилен продукт на Планета, след онова нещо на Крум където пак тя се включи.

А да - кръглите слънчеви очила й ходят.

:mf_surrender:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Яко ви жегна Яница обаче :3fdb8960598fa63e:

Цитат

asylumКаймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! 

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

МАЧКАЙ, КРАЛИЦО! Пореден хит, не знам дали ще стане чак толкова голям, както предните 2, но дава сериозна заявка. Не знам друга певица да има 2 поредни тотални хита + потенциален такъв. Яница стои убийствено пред камера, много ме кефи определено, особено на морето и с черния бански е много готина. Смятай щом Анелия вече се отърква в славата й, а като се сетя, че някои индивиди я сравняваха със Соня и краткотрайния й успех...

 

Браво, работи момичето и най-сетне упоритостта й донесе успех. Дано занапред да е още по-успешна. Керванът си върви, кучетата да лаят. Бачка мацката и изкарва пари, а тука нека я плюят ;)

Link to comment
Сподели в други сайтове

И аз бая сипах на Яна последните няколко дни, а тя взе, че извади тупалка :1000 (6): Яка е много песента, браво, и клипът не е лош, ама малко смешно се върти кралицата ви :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нищо особено, но си личи, че много залагат на нея напоследък и щом я набутаха при Галин и Анелия, нещата са сериозни :Д Но според мен за заложили на куция кон, защото Яни освен за яко е..не, за друго трудничко... :girl_witch:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Страхотно е парчето, няма спор, че е много силно! Текст, аранжимент, изпълнение - оригинално, лятно, хитово! Клипът е много по - добре от предния, доста по - западен! Яница избухва яко, да продължава така!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Музиката и куплетите ми харесват, но дотам - текстът е обичайно прост, гласът й тук е неприятен.

Във видеото част от вълните са кофти монтирани, слабо.

 

Откриха дроновете след 3 години....

Link to comment
Сподели в други сайтове

Тъкмо се прибрах и ме зарадва супер изненада! Най - после е излязла ЯНИЦА! Песента е МЕГАХИТ, в екстаз и душевен оргазъм съм и не съм я спрял! Лесна запеваема мелодия, уникален текст!!! Яница е със страхотно излъчване в клипа, както винаги и показва със самочувствие качествата си на диктатор! Включването на Анелия много ми харесва, също е намахано! Интересни фрази! Браво! Много съм развълнуван! :1000 (6): :Vishenka_05: :happyppl: :Vishenka_05:
Link to comment
Сподели в други сайтове

Aко Яни ца НЕ стане певица на годината, ще емигрирам в Тамбукту :1000 (1):

 

 

 

Значи си запази билета от сега предварително, бърем си го вземеш по евтин от раничко! :1000 (19):

 

 

Хайде малко по - сериозно да подхождаме към нещата! Не може всяка изкара 2-3 сериозни комерсиални хита да ви става Певица на годината, тази титла имено заради такива фенове се превърна в "пазарно обръщение". Много несериозно звучи, трябват доста работа още за нея. Дори и в номинация не я виждам все още. Малко ли Андра се мота там последните години залагайки имено на подобен стил... Ще направи сериозно парче с МУЗИКА, ще покаже повече изпълнения на живо, оригинални и новаторски клипове, доста повече медийни изяви, както и покани за специални събития и концерти, па тогава вече може да говорим за големите номинации и награди. Вие още малко ще ми номинирате тази година Андреа, Яница, Татяна, Ани Хоанг, Роксана и Кристияна! Да се стегнетре малко викам!!!

Link to comment
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...