МачуПикчу Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Аз чакам да чуя обяснението ти за моя случай Fast. Или няма как да се оправдаеш и избягваш да отговориш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Аз чакам да чуя обяснението ти за моя случай Fast. Или няма как да се оправдаеш и избягваш да отговориш. Е ти не чу ли оправданието за моя БАН . След като съм пуснал коментар след тоя на Арвито , значи било адресирано за нея . Нищо , че не съм я цитирал , нито вкарал името и в пост . А тва за индиректната обида , къде го пише в правилата , че още не мога да го намеря . А най-интересното е , че затвори 2 теми създадени за неговото модериране от страх , че много хорае ще ме подкрепят . Какво му беше обяснението - анкетите се били манипулирали много - ок , сега ще прВя тема , тя няма как да се манипулира . Той лично е пускал по няколко такива теми за други модератори . А и след вчера поне 5 човека ми писаха , че и те не го искат за модератор . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Добре бе хора, може и fast да е объркал. Да си модератор не значи да си безгрешен, но наистина нека се върнем към основните неща, а именно да коментираме из форума. Като се хлебим тук не решаваме нищо. Админа ще погледне темата и сам ще прецени дали момчето е сгрешило или не. Освен това той все още се учи и смятам, че много често самият той подминава обиди по негов адрес без да наказва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Септември 15 Report Share Публикувано Септември 15 Новите модератори са на изпитателен срок, не е нужно да ме заливате с лични съобщения за всяка тяхна постъпка, виждам всичко, което правят. Не смятам да обсъждам кой как модерира, ако имам забележки ще ги отправя директно към провинилите се. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 След месец и половина правя 10 години в Рамания. Време е да си предложа услугите за модератор.... :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 След месец и половина правя 10 години в Рамания. Време е да си предложа услугите за модератор.... :1000 (19): Подкрепям! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Подкрепям! И аз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Подкрепям! Аз също! Мачкай Фокс, аз след две седмици правя 5 години, така че може скоро и аз да се предложа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Фокси - един от най-неуравновесените екземпляри тук и наричащ половината форум "лумпени", модератор? Що за абсурд? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Подкрепям! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Против съм Фокси да става модератор. Неуравновесен е, показва тенденциозно лично отношение към всички фенове на Деси Слава, което ще пренесе и в модераторстването си, и редовно обижда потребителите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 И по-полека с квалификациите. Вас ако ви нарекат "неуравновесен екземпляр" щяхте да ме засипете с оплаквания и да просите за бан, нали?!? [/b] Ами ок, сложи ми проценти или дори бан, ако прецениш - тъкмо "да видя какво е" Стоя си зад думите напълно - за мен е абсурдно човек демонстриращ надменно поведение над целия форум, кипващ лесно и наричащ всички "лумпени" само защото не са на неговото мнение относно Кама/чалгата, да бъде вариант за модератор. Това е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Фокса? Модератор? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Подкрепям и аз! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 С Цветан можем да спорим доста! Може да се хейтим на тема Глория / Кама, но никога няма да ме банне затова. Може да е пристрастен, но не й спрямо хората. ЗА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Между другото, Фокса сам се е хвалил, че е сред най-наказваните потребители. Та пак си помислете наистина ли е подходящ за такъв пост. Колко години е във форума не смятам, че има значение - payner_tv си направи дори юбилейна тема, защо не е мод вече? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Против съм Фокси да става модератор. Неуравновесен е, показва тенденциозно лично отношение към всички фенове на Деси Слава, което ще пренесе и в модераторстването си, и редовно обижда потребителите. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Не смятам, че е подходящ тъй като е фен на Камелия! За мен модераторите трябва да са неотрални и да не взимат страна. Нищо лично, другия вариант е да му се даде шанс и да се види как ще се справи. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Не мога да разбера, щом има нужда от нови модератори, защо не станат Blueberry и Salvatore? и двамата са доказали във времето, че не са пристрастни, ще изпълняват задълженията си съвестно. Аз съм ЗА тях, не и за Фокс, защото винаги е показвал пристрастие и очевидна непоносимост към определени потребители, което е неподустимо за такъв пост. Определено има нужда от нови попълнения и държа да бъдат тези, които съм посочил. Лека вечер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Не смятам, че е подходящ тъй като е фен на Камелия! За мен модераторите трябва да са неотрални и да не взимат страна. Нищо лично, другия вариант е да му се даде шанс и да се види как ще се справи. И Фаст е фен на Преслава, Ноле на Галена, аз и Стела също си имаме предпочитания... Да си почитател на някого не те прави субективен и негоден за модератор. Боровинката вече няколко пъти отказа да е мод. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 Не мога да разбера, щом има нужда от нови модератори, защо не станат Blueberry и Salvatore? и двамата са доказали във времето, че не са пристрастни, ще изпълняват задълженията си съвестно. Аз съм ЗА тях, не и за Фокс, защото винаги е показвал пристрастие и очевидна непоносимост към определени потребители, което е неподустимо за такъв пост. Определено има нужда от нови попълнения и държа да бъдат тези, които съм посочил. Лека вечер! +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 То пък все едно е кой знае каква чест да си модератор, по - скоро е засължение, особено в този психодиспансер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От 7 години съм в форума и аз ще си пусна кандидатура Подкрепяте ли ме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От 7 години съм в форума и аз ще си пусна кандидатура Подкрепяте ли ме? 1+ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Charlie Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 От 7 години съм в форума и аз ще си пусна кандидатура Подкрепяте ли ме? Да! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари