PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Ето я Глория: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=565D41BA Изглежда супер. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Изглежда супер. Как разбра, като не се вижда нищо от нея, освен че е с червена рокля? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Как разбра, като не се вижда нищо от нея, освен че е с червена рокля? :1000 (29): Исках да кажа "като цяло" сцена,рокля,жестове,мимики.. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Искам преки включвания на хора от залата Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Нелина е на концерта. https://www.facebook.com/nelina.music/photo...3778449/?type=3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 И Галена се е тагнала от концерта. :д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 И Галена се е тагнала от концерта. :д Оле, тя и клипче е качила. Страхотна е Глория, Галена също! Много добре пеят и двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Тъкмо сега излезе с бяла рокля и е прекрасна! Чакам си "илюзийните" песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Тъкмо сега излезе с бяла рокля и е прекрасна! Чакам си "илюзийните" песни... Kaкво пя до сега? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Йоко Захариев и тя е там! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Ау, Емилия е много хубава на концерта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Kaкво пя до сега? По памет: "За добро или зло" "Любовен дъжд" "Приятелко, ти моя, най-добра" "Ледена кралица" "Ненаситна" "Кралица" "Безсъние" "Ако счупят всяка нота" (със Симона) "Жените са цветя" (с Тони Дачева) "Очакване" "Златна клетка" Няколко народни - самостоятелно и с Николай Славеев... Другите да допълват, че не ми се пише много... Искам само да кажа, че това е Певицата - здраво пеене на живо! Егати красивият глас... Абсолютно всички други могат само да й се покланят! Абе, Глория! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Oлиииии, велика е! Трябваше да отида, сега чух "Циганите" и "100% жена". Ох, толкова ме е яд. "Циганско сърце" звучи брутално с БЕНД. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Безсъние можеше да я пропусне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
payner_tv Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Oлиииии, велика е! Трябваше да отида, сега чух "Циганите" и "100% жена". Ох, толкова ме е яд. "Циганско сърце" звучи брутално с БЕНД. Линк? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 При появата на Азис за дуета "Не сме безгрешни" - цялата публика на крака! А сега е баладичният микс... Любимата ми "Щастието е магия"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphoto...amp;oe=568EB7DE Глория и Азис Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Само на мен ли ми се вижда доста напълняла с черната рокля? Бие на Ивана повече, отколкото на себе си :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Само на теб - затова спокойно, дишай и ще ти мине, не търси поводи да се заяждаш само защото на Гло концерта минава страхотно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Благодаря на Пешо, че ми звънна. "Носталгия" най - накрая я чухме на живо, а с новият аранжимент е просто велика. Поклон пред Глория, концерта й свърши, имаше скандирания, бисове, а тя беше невероятна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Благодаря на Пешо, че ми звънна. "Носталгия" най - накрая я чухме на живо, а с новият аранжимент е просто велика. Поклон пред Глория, концерта й свърши, имаше скандирания, бисове, а тя беше невероятна. Пяла ли е "Присъда"? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Пяла ли е "Присъда"? Май не, само акапелно я чух, точно когато ми звънна. Но само гесвам, аз не съм бил там за да знам на 100%. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Септември 30 Report Сподели Публикувано Септември 30 Верно ли, че и Щастието е магия е изкопала? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.