hrsata Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Приятна песен,2 пъти я слушах не ме грабва много,но не знам по-нататък може и да ме грабне.За първи път насам,откакто Преслава се е стопила до сега,е супер красива.Визията с бялата и червената рокля,чупи скули просто,кажете и да не си маха тая дължина на косата,така е по яка и не й давайте да се прави руса повече никога .Не харесвам Преслава,но тука е много красива и този път визиите са й на ниво,а не като онази заспала песен"Пиши го неуспешно" само бастуна и дайте,и лепнете етикет 70 годишна Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Хубава е... а Преслава е МЕГА ЯКА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Приятно парче . Не ме грабна на първо време ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Е, след няколко слушания вече съм ужасно зарибен, вие също й дайте шанс, че какви ужасни коментари бяха за Моето слабо място, а какво излезе после ;д .. Няма нужда да казвам кошко уникална с червенотп .. А репликата Да си номер едно престани ми е любима Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 23 Author Report Сподели Публикувано Септември 23 Е, след няколко слушания вече съм ужасно зарибен, вие също й дайте шанс, че какви ужасни коментари бяха за Моето слабо място, а какво излезе после ;д .. Няма нужда да казвам кошко уникална с червенотп .. А репликата Да си номер едно престани ми е любима Много тъпо, че им секнаха инерцията ... като нищо щяха да чукнат 80-90 хил. за 24 ч., сега ще са по-малко ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Много тъпо, че им секнаха инерцията ... като нищо щяха да чукнат 80-90 хил. за 24 ч., сега ще са по-малко ... Глупости, все едно за тия 20 минути дето беше качена песента са направили 20,000 гледания :1000 (10): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 23 Author Report Сподели Публикувано Септември 23 Глупости, все едно за тия 20 минути дето беше качена песента са направили 20,000 гледания :1000 (10): Абе, така е, ама сума ти хора я качиха преди да я качат втори път и сега техните клипове излизат на челните места и на тях се трупат гледанията Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Ами не става въпрос за 20-те минути, ами факта, че хората първо чуха песента от вибокс и тръгнаха нея да споделят. Така и други хора са я чули първо оттам и т.н. Песента и мен ме зариби, но не се променя факта, че е клиширана и нищо кой знае какво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 23 Author Report Сподели Публикувано Септември 23 Ами не става въпрос за 20-те минути, ами факта, че хората първо чуха песента от вибокс и тръгнаха нея да споделят. Така и други хора са я чули първо оттам и т.н. Песента и мен ме зариби, но не се променя факта, че е клиширана и нищо кой знае какво. Клиширана е много, факт, но просто тва са Преслава и Тони Стораро Ако беше на Алекса и Александър , примерно, нямаше да си я пусна втори път! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Абе текста е добре, ама музиката ми е много в стил Анелия, както и очаквах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Някой може ли да свали клипа в 4K? И ако може линк за сваляне. Мерси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Мнеееееееее, изнасилена работа. Преса просто го направи заради Фики и Галена. Не знам що Тонката се е навил. Намериха ли вече пакистанският оригинал? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Точно такова нещо очаквах. Много хубава песен, то Преслава и Стораро заедно мисля, че каквото и да изпеят ще ми хареса, де.. А тя е невероятно красива в клипа! Страшна е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Откривам прилика с "Най-добрата" ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Мнеееееееее, изнасилена работа. Преса просто го направи заради Фики и Галена. Не знам що Тонката се е навил. Намериха ли вече пакистанският оригинал? То тук не трябва оригинал, песента е поредната Пашева, без почти никаква разлика с шаблона му на композиция. Единствената, която се различаваше, се оказа крадена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 В моя фейс нещо не се споделя...И мен не ме грабва. Разбира се,че ще е хит защото са две от топ имената. Според мен точно такива дуети трябва да правят нещо по-различно и новаторско, защото имената им ще са гаранция за слушания, но уви - те направиха точно противното - заложиха на мега комерсиално ... Преслава е уникално красива, това си е нейния имидж, дори и толкова слабичка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Да си номер едно престани,да нямаш хит боза направииии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Много слабо. Прилича ми на една песен на Андреа, но не се запява. Как Стораро се е навил, след като всичките песни в албума му са по-добри, дори дуетът с Азис!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Песента е хубава. Аз лично очаквах повече от тези две имена, можеше да се постараят повече за текста на места не звучи добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FAUST Публикувано Септември 23 Report Сподели Публикувано Септември 23 Средата е мега яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Септември 24 Author Report Сподели Публикувано Септември 24 Ееее, браво, над 75 хил. засега! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 24 Report Сподели Публикувано Септември 24 Към 18:00 ще засечем 24 часа в ЮТУБ защото тогава го качиха повтоено, но сега са над 50 000 при положение че не са обновени и имаме изтрит клип .. страхотно теъгва, ако не бяха трили първия клип щяха да са още повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
forlon Публикувано Септември 24 Report Сподели Публикувано Септември 24 Не съм впечатлен. Нещо последните проекти на Преслава не са ми УАУ, а преди винаги беше така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Септември 24 Report Сподели Публикувано Септември 24 Към 18:00 ще засечем 24 часа в ЮТУБ защото тогава го качиха повтоено, но сега са над 50 000 при положение че не са обновени и имаме изтрит клип .. страхотно теъгва, ако не бяха трили първия клип щяха да са още повече. Хората му говорят, че песента не става, а той брои ли брои? :1000 (10): И да броиш и да не броиш, нема да стане.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Септември 24 Report Сподели Публикувано Септември 24 Хората му говорят, че песента не става, а той брои ли брои? :1000 (10): И да броиш и да не броиш, нема да стане.... Абе айде престани егати досадата си, ако искам да броя, ще броя. А дали песента става ще покаже времето, а не мнението на 15 човека в Рамания. За Моето слабо място пак казвам какво беше тук първоначално, а след тва как натрупа голяма скорост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.