Jump to content

Online: Преслава и Тони Стораро - Повече не питай

Препоръчани коментари

Приятна песен,2 пъти я слушах не ме грабва много,но не знам по-нататък може и да ме грабне.За първи път насам,откакто Преслава се е стопила до сега,е супер красива.Визията с бялата и червената рокля,чупи скули просто,кажете и да не си маха тая дължина на косата,така е по яка и не й давайте да се прави руса повече никога :D .Не харесвам Преслава,но тука е много красива и този път визиите са й на ниво,а не като онази заспала песен"Пиши го неуспешно" само бастуна и дайте,и лепнете етикет 70 годишна :D

Сподели в други сайтове

• Отговори 166
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Е, след няколко слушания вече съм ужасно зарибен, вие също й дайте шанс, че какви ужасни коментари бяха за Моето слабо място, а какво излезе после ;д .. Няма нужда да казвам кошко уникална с червенотп .. А репликата Да си номер едно престани ми е любима :1eye: :laughing:

Сподели в други сайтове

Е, след няколко слушания вече съм ужасно зарибен, вие също й дайте шанс, че какви ужасни коментари бяха за Моето слабо място, а какво излезе после ;д .. Няма нужда да казвам кошко уникална с червенотп .. А репликата Да си номер едно престани ми е любима :1eye: :laughing:

Много тъпо, че им секнаха инерцията ... като нищо щяха да чукнат 80-90 хил. за 24 ч., сега ще са по-малко ...

Сподели в други сайтове

Много тъпо, че им секнаха инерцията ... като нищо щяха да чукнат 80-90 хил. за 24 ч., сега ще са по-малко ...

Глупости, все едно за тия 20 минути дето беше качена песента са направили 20,000 гледания :1000 (10):

Сподели в други сайтове

Глупости, все едно за тия 20 минути дето беше качена песента са направили 20,000 гледания :1000 (10):

Абе, така е, ама сума ти хора я качиха преди да я качат втори път и сега техните клипове излизат на челните места и на тях се трупат гледанията :)

Сподели в други сайтове

Ами не става въпрос за 20-те минути, ами факта, че хората първо чуха песента от вибокс и тръгнаха нея да споделят. Така и други хора са я чули първо оттам и т.н.

Песента и мен ме зариби, но не се променя факта, че е клиширана и нищо кой знае какво.

Сподели в други сайтове

Ами не става въпрос за 20-те минути, ами факта, че хората първо чуха песента от вибокс и тръгнаха нея да споделят. Така и други хора са я чули първо оттам и т.н.

Песента и мен ме зариби, но не се променя факта, че е клиширана и нищо кой знае какво.

Клиширана е много, факт, но просто тва са Преслава и Тони Стораро :D Ако беше на Алекса и Александър :roll1:, примерно, нямаше да си я пусна втори път!

Сподели в други сайтове

Мнеееееееее, изнасилена работа. Преса просто го направи заради Фики и Галена. Не знам що Тонката се е навил.

Намериха ли вече пакистанският оригинал?

Сподели в други сайтове

Точно такова нещо очаквах. Много хубава песен, то Преслава и Стораро заедно мисля, че каквото и да изпеят ще ми хареса, де..

А тя е невероятно красива в клипа! Страшна е!

Сподели в други сайтове

Мнеееееееее, изнасилена работа. Преса просто го направи заради Фики и Галена. Не знам що Тонката се е навил.

Намериха ли вече пакистанският оригинал?

То тук не трябва оригинал, песента е поредната Пашева, без почти никаква разлика с шаблона му на композиция. Единствената, която се различаваше, се оказа крадена.

Сподели в други сайтове

В моя фейс нещо не се споделя...И мен не ме грабва. Разбира се,че ще е хит защото са две от топ имената.

Според мен точно такива дуети трябва да правят нещо по-различно и новаторско, защото имената им ще са гаранция за слушания, но уви - те направиха точно противното - заложиха на мега комерсиално ...

Преслава е уникално красива, това си е нейния имидж, дори и толкова слабичка.

Сподели в други сайтове

Много слабо. Прилича ми на една песен на Андреа, но не се запява. Как Стораро се е навил, след като всичките песни в албума му са по-добри, дори дуетът с Азис!?

Сподели в други сайтове

Към 18:00 ще засечем 24 часа в ЮТУБ защото тогава го качиха повтоено, но сега са над 50 000 при положение че не са обновени и имаме изтрит клип .. страхотно теъгва, ако не бяха трили първия клип щяха да са още повече.

Сподели в други сайтове

Към 18:00 ще засечем 24 часа в ЮТУБ защото тогава го качиха повтоено, но сега са над 50 000 при положение че не са обновени и имаме изтрит клип .. страхотно теъгва, ако не бяха трили първия клип щяха да са още повече.

Хората му говорят, че песента не става, а той брои ли брои? :1000 (10): И да броиш и да не броиш, нема да стане....

Сподели в други сайтове

Хората му говорят, че песента не става, а той брои ли брои? :1000 (10): И да броиш и да не броиш, нема да стане....

Абе айде престани егати досадата си, ако искам да броя, ще броя.

А дали песента става ще покаже времето, а не мнението на 15 човека в Рамания. За Моето слабо място пак казвам какво беше тук първоначално, а след тва как натрупа голяма скорост.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...