Jump to content

Sisa

Фен майстор
  • Коментари

    1411
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Sisa

  1. Preslava - Facebook Възможност за споделяне, кои песни искаме да чуем. ✌️
  2. https://vm.tiktok.com/ZGeSmnyX5/ 😁😁😁 https://vm.tiktok.com/ZGeSmnyX5/ 😁😁😁
  3. https://vm.tiktok.com/ZGeSFjQ3R/ Wtf? 🙄 Защо се държи така? Ясно, че си епо-освободена по участия, ама това е грозно. 😳
  4. Емилия си е фенка на Дженифър Лопес по принцип, та и от тук е взаимствала 😁
  5. Има билети от 120 лв. Като се отвори схемата и отполежиш местата в лилаво можеш да си вземеш.
  6. Голямо ку-ку 🤪 Тя преди години беше писала на Преслава под някаква снимка, че й била копирала поза и облекло или нещо такова.
  7. От къде е това и какъв е повода? 🤔
  8. Дует, дует!!! 🙆‍♀️🤷‍♀️
  9. Sisa

    Поп фолк скандали

    "Не и утре" също е нейна.
  10. Sisa

    Преслава - Пиян

    Не е "дали", а "нали".
  11. Sisa

    Преслава - Пиян

    Само носа е, стига сте си въобразявали още операции... Въстановяването и оформянето след една такава интервенция е нужно поне половин година, че и отгоре. Усмихването също е доста трудно първите месец-два. За това я виждаме и без характерната й усмивка. Странна е доста, да, но мисля, че и с това ще се свикне. Песента е готина, ще стане хит за няколко месеца. За мен от последните й песни "Да гори в любов" си ми остава ТОП!
  12. Sisa

    Поп фолк скандали

    И като видиш в градове, които рядко ходят каква е навалица... Преди 2 седмици в Плевен игла да пуснеш няма къде да падне (дискотека на 2 етажа). В Ловеч преди 3 месеца - малка дискотека с капацитет 500 души събра 680 човека. Хора съгласни да стоят цяла вечер прави без маса само и само да са на участието. Преслава си е Преслава.
  13. Sisa

    Поп фолк скандали

    Доста голяма прилика с майка си http://upload-pictures.info/image-D116_5D2CC05E.jpg
  14. Sisa

    Поп фолк скандали

    Евала! Един трезво мислещ човек в тоя форум. Направи се скандал от един нищо и никакъв НОС, мамка му. Не мисля, че е нормално да се сипят десетки обиди и това било "изразяване на мнение". Ами хубаво, няма лошо, но може да се изрази по нормален начин. Прочетох доста кофти коментари и може би и аз на нейно място в един момент ще ми прелее чашата. ;)
  15. Sisa

    Поп фолк скандали

    :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Има ли Психо Кралица на хоризонта? Как ще коментираш ударите с бухалата? Добра е, а?
  16. Sisa

    Online: Преслава - Да гори в любов

    Ей, това вече 4 месеца не ми писва и грам. Такова нещо с нейна песен не ми се е случвало от "Моето слабо място". :1000 (34): За пореден път й казвам - Евала!
  17. От 14 години - Преслава! Причините са ясни на всички - изпълнител с талант; изпълнител с харизма, който при стъпването си на сцената завладява публиката. Преслава, колкото и на много хора да не им се иска е феномен в тоя стил. Без скъпи клипове, дрехи и т.н. нещата й се получават. Видяхме, и че след 9 месеца отсъствие от клубната сцена хората буквално се редяха на огромни опашки за да я видят отново. Ей, това е оная харизма, за която говоря, и която не всеки притежава. Малко са тези изпълнители. Да, има и много минуси, които никога не бих ги отрекла. Но кажете ми, коя е идеална? Хм, май никоя, както всеки обикновен човек. Фенка съм на Преслава, но никога не бих отрекла качествата и на Галена. Тя също е адски добър изпълнител, тя е противоположното на Преслава. Тя изпипва всеки един детайл, като истински професионалист, за което може само да кажа - браво. Развитието й от 2004 г. до сега е голямо. Но не е моя тип изпълнител, който да ми "легне на сърцето", както се казва.
  18. Sisa

    Online: Галена - Сърце

    Страхотен проект! Просто съм без забележки... Огромно браво!!
  19. 1. Преслава - Да гори в любов 2. Глория - Любовта настоява 3. Алисия - Запали 4. Джена - Яко ми е 5. Преслава - Обратно в играта 6. Галена - Дай ми любов 7. Глория - Нюанси сиво 8. Анелия - Вярвах 9. Анелия - Зоопарк 10. Емилия и Емрах - По такива си падам
  20. Може и така да стане. Ще е хубаво да се сдопие с лайф версия. Песента си е добра. https://instagram.com/stories/radi_gram?utm...d=1m86klt2zdym6
  21. Ами можеше да я включи тъй като не я е пяла на голям концерт, но е решила да заложи на сигурното - 3 топ Хита. Да отвее всички преди нея, да слезе доволна и да спи спокойно. :1000 (29):
  22. Напротив, за мен определено пречи. От там идва пренасищането, те са достъпни за всеки... Вход свободен в повечето дискотеки и за една бира стоиш и си ги гледаш от 2 метра. Емоцията на концерта е друга, несравнима. Да, нямат същите стойностни хитове, като преди години, но пък и се намират добри парчета.
  23. По снимките и клиповете, които гледах залата е празничка, не съм и очаквала да е фуул. Хората малко се пренаситиха, трябва малко да им редуцират участията на изпълнителите за да поеме глътка въздух тая музика, за да засилят интереса. Имаме достатъчно примери, когато един изпълнител се дръпне от сцената след завръщането му каква разлика има. Пресен пример - Преслава. А като гледам и отново тя е била най-добре приетата, едва ли някой е изненадан. Веднага след нея - Галена. Това си остават топ имената от дълго време насам. Ще чакаме записа (макар и обработен, предполагам) за да видим за какво иде реч, сега говорим малко на сляпо.
  24. Sisa

    Поп фолк скандали

    За човек, който не е спал направо размаза с пеене! Поклон пред тоя талант! :1000 (33): Представи се добре.
  25. Sisa

    Поп фолк скандали

    "Залязващата" Преслава Ако направи пак такава пауза и обяви самостоятелен концерт, може да пръсне залата по шевовете.
×
×
  • Create New...