Vancho Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Искаш да кажеш, че Мария Илиева пее по-добре от Преслава? Ти полудЕ! :1000 (29): :1000 (29): Категорично! Подписвам и подпечатвам. Мария е класи над Преслава. Аз съм изненадан от твоето озадачаване. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Сашконка, все ги харесваш едни прегракнали, едни фалшиви, едни дето даже не могат да рецитират, майко! Защо така? Толкова ли не чуваш, че са бездарни? Много педалски изказ, а е от жена. Странно, явно такива като теб и за Дони, Бони Тейлър и Крис Риа ще кажат, че не могат да пеят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 9 Author Report Сподели Публикувано Октомври 9 Много педалски изказ, а е от жена. Странно, явно такива като теб и за Дони, Бони Тейлър и Крис Риа ще кажат, че не могат да пеят... Ама ти нещо се засегна ли? Къде е Дони, къде е Галин... Къде е Бони Тейлър, къде са Емануела, Камелия, Яница, Алисия и другите пачавретини, по които си пада Сашконката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Ауу-ау-ау, не думай! Чакаме те на нашия бряг. Няма такъв вариант успокой се! Един човек като е красив не виждам нищо лошо да се признае това. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Преслава носа ли си е пипала? Прилича на патешки клюн. А помните ли през 2010, когато Илиян я избазика, че носа й бил цигански и сигурно тя била от неговата боя, Емилия как се изсмя като умопомрачена от кеф. Мед й закапа на сърцето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 9 Author Report Сподели Публикувано Октомври 9 Преслава носа ли си е пипала? Прилича на патешки клюн. А помните ли през 2010, когато Илиян я избазика, че носа й бил цигански и сигурно тя била от неговата боя, Емилия как се изсмя като умопомрачена от кеф. Мед й закапа на сърцето. Забелязала съм огромна ненавист от страна на Емили Башур към Преси тъпото. Помня, че като избраха Преса за най-гореща жена при Венета, когато се събираха фолк звезди за нова година, Емилия гледаше с ледено изражение и не гласува за мадам Добрич. Гледаше я с омраза и на концерта с освиркването на Галя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Надуйте ХИМНА на 2017: :1000 (6): Дано новата песен на Емануела е такава тупалка... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Забелязала съм огромна ненавист от страна на Емили Башур към Преси тъпото. Помня, че като избраха Преса за най-гореща жена при Венета, когато се събираха фолк звезди за нова година, Емилия гледаше с ледено изражение и не гласува за мадам Добрич. Гледаше я с омраза и на концерта с освиркването на Галя. Защото Преслава беше любовница на Кокомицин Динев. Много хора си мислеха, че това са само измишльотини на жълтите медии, докато самата Емилия не го потвърди в интервю за "Папараци" преди около 2 години. Каза нещо от сорта на "Знам за еди кой си, знам за Преслава, знам всичко, което трябва да знам!". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Надуйте ХИМНА на 2017: :1000 (6): Дано новата песен на Емануела е такава тупалка... Луда, дива, хич не е ревнива, само ги убива ли, ма Чундурлейка? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Забелязала съм огромна ненавист от страна на Емили Башур към Преси тъпото. Помня, че като избраха Преса за най-гореща жена при Венета, когато се събираха фолк звезди за нова година, Емилия гледаше с ледено изражение и не гласува за мадам Добрич. Гледаше я с омраза и на концерта с освиркването на Галя. Аз усещам тая злоба от много време от Башурка затова и аз я ненавиждам. Не мисля ,че Коко е причината, а именно това , че Пресли прави всичко с лекота и без да влага много средства. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Аз усещам тая злоба от много време от Башурка затова и аз я ненавиждам. Не мисля ,че Коко е причината, а именно това , че Пресли прави всичко с лекота и без да влага много средства. Недей да си го причиняваш. Нека някой пич да почне да шиба жена ти, а пък аз ще разправям, че не това е причината да го мразиш, просто нещата му се получават с лекота. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Недей да си го причиняваш. Нека някой пич да почне да шиба жена ти, а пък ще разправям, че не това е причината да го мразиш, просто нещата му се получават с лекота. Коко шибаше де що мърда, не е била само Преслава. Ема за 10+ години е трябвало да свикне с мисълта, че е омъжена за женкар. Поне го разкара, ама не разбрах защо му роди второ дете няколко месеца преди раздялата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Коко шибаше де що мърда, не е била само Преслава. Ема за 10+ години е трябвало да свикне с мисълта, че е омъжена за женкар. Поне го разкара, ама не разбрах защо му роди второ дете няколко месеца преди раздялата. И теб ли, Чундурлейкаа? Къде ти е апартамента? Или ти минаваше само с парче вкусна торта в сладкарницата на МОЛ "Сердика"? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Луда, дива, хич не е ревнива, само ги убива ли, ма Чундурлейка? Да, много, но още никой не е убила.. Нейното не го дели... :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 И теб ли, Чундурлейкаа? Къде ти е апартамента? Или ти минаваше само с парче вкусна торта в сладкарницата на МОЛ "Сердика"? :1000 (29): Каква торта, кихаше ми яко мангизи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Каква торта, кихаше ми яко мангизи Веднага обаче се втурваш да оправдаваш Преславица. Коко шибал всички, защо Емилия мразила само Преслава... Ми в публичното пространство се чу само за Преслава и Джена от колежките й. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Коко шибаше де що мърда, не е била само Преслава. Ема за 10+ години е трябвало да свикне с мисълта, че е омъжена за женкар. Поне го разкара, ама не разбрах защо му роди второ дете няколко месеца преди раздялата. Е с тази мисъл се свиква само ако знаеш защо го правиш, а тя явно си е знаела. Все едно като се е събирала с него не е знаела що за стока е Коко ли? Но въпреки това няма как да не се обадят чувства, като гордост и достойнство в една жена при подобно поведение на мъжа до нея. Коко си е тотална грешка, да не говорим каква грозна свинчуга е. И пак не е по-зле от Пеевски... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Е с тази мисъл се свиква само ако знаеш защо го правиш, а тя явно си е знаела. Все едно като се е събирала с него не е знаела що за стока е Коко ли? Но въпреки това няма как да не се обадят чувства, като гордост и достойнство в една жена при подобно поведение на мъжа до нея. Коко си е тотална грешка, да не говорим каква грозна свинчуга е. И пак не е по-зле от Пеевски... Коко е свинчуга, но има някакъв чар, особено като беше по-млад и по-слаб. Има добър поглед, галантен е, ухажор. Това го е казвала не една жена. А онзи глиган Пеевски е плашещ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Много ми е интересно, че връзката на метресата от Белащица и глигана продължава вече 8-9 години. Очаквах бързо да я разкара. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Октомври 9 Author Report Сподели Публикувано Октомври 9 О, Коко има подход към жените, лично съм се уверила, макар и не директно към мен, но пред мен. Горката Емилия - що рога е отнесла. Иначе Башурка срещу Петя тъпото би била една чудна война на световете. Помня я как скачаше и след последната церемония за наградите, уж да защити Галена. Според мен това беше просто удобен момент пак да го набие четвъртит на Пепи Толбухина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 О, Коко има подход към жените, лично съм се уверила, макар и не директно към мен, но пред мен. Горката Емилия - що рога е отнесла. Иначе Башурка срещу Петя тъпото би била една чудна война на световете. Помня я как скачаше и след последната церемония за наградите, уж да защити Галена. Според мен това беше просто удобен момент пак да го набие четвъртит на Пепи Толбухина! Толбухина пък как се е трогнала от мнението на "вечната в сянка". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Чалгарките не подбират много когато надушат парички. Гледаме какво правят Емилия, Мария, Цура Янеа.... Хващат се с диви прасета за да си осигурят кариерите и живота. И не само те, много жени са така. Сега поне мъжа на Емилия прилича на човек. Дали Коко ще се ожени още веднъж? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 От Коко Динев могат да се впечатлят само елементарни жени. Харесвам Емилия, ама е бая наивна. Само и до днес не мога да си обясня как човек като Нелина, с акъл в главата, е допуснала да бъде с този човек, за когото е разказвала в "На кафе", че е поръчал да я закопаят на Витоша, което си е съвсем реална история. Така че до тук свършват митовете за добрия Коко. Просто и броят на мутрите не бе неограничен, на тия по-знатните, и сто процента са си ги менкали - в такива среди са, всички са навързани като свински черва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Коко шибаше де що мърда, не е била само Преслава. Ема за 10+ години е трябвало да свикне с мисълта, че е омъжена за женкар. Поне го разкара, ама не разбрах защо му роди второ дете няколко месеца преди раздялата. Съвсем логично е, ако детето е на Башур. Сигурно я е изчакал да роди за да направят ДНК тест. Сашо, какво се случва с Надя? Видях някаква снимка от болница в инстаграма? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Октомври 9 Report Сподели Публикувано Октомври 9 Толбухина пък как се е трогнала от мнението на "вечната в сянка". Докато Толбухина не задмине "И по такива си падам" по трафик, тя ще е в сянка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари