Jump to content

Препоръчани коментари

''Бразилка'' вече е направила 2 милиона.

Преслава каза в лайфа от днес, че това лято няма да пуска песен.

Не знам защо Атанаска не я канят за Брадъра - тя е само за там. :3fdb8960598fa63e:

Може да е отказала :D

''Бразилка'' вече е направила 2 милиона.

Преслава каза в лайфа от днес, че това лято няма да пуска песен.

Райна продължава да мачка. Очакваш ли нов тотален хит от нея през септември и какво мислиш за предстоящия албум?

Е Петя нали пусна песента с Кеба. Това и е за лятото.

Райна продължава да мачка. Очакваш ли нов тотален хит от нея през септември и какво мислиш за предстоящия албум?

Трябва да направи 5 милиона.

Новата била с хип-хоп елементи - не я очаквам особено, честно казано.

Виж албума - да. Дано е подбрала адекватни песни и да не го отложи пак. :helpsmilie:

Дуета с Кеба излезе април, какво лято ... и то повечето й фенове не го броят за нова песен :1000 (29):

Кралица - реши да забременее и да си почива, когато жанрът потъва и няма конкуренция - пак си изигра картите :3fdb8960598fa63e:

Едва ли Преслава ще пусне нова песен скоро. Няма смисъл.

Ся като роди така или иначе медиите ще пишат за нея и отново ще е най-коментираната чалгарка. Нека хората зажаднеят още малко за нова музика.

Едва ли Преслава ще пусне нова песен скоро. Няма смисъл.

Ся като роди така или иначе медиите ще пишат за нея и отново ще е най-коментираната чалгарка. Нека хората зажаднеят още малко за нова музика.

А и докато се върне на сцена, песента ще бъде забравена и няма да я реализира добре. И без това са й еднодневки през последните 3-4 години. Може да пусне някоя боза, колкото да се върти нещо :D Пък да си подготви хит за после.

Евелина е Северозападната хитмейкърка. Има най-много клипове, въртяха я редовно по Оникс :D

Какво ще кажеш за последното откритие на лейбъла - Атанаска? Тя вече ги напусна, де, но...

Ма той си функционира? Брей.

Иначе в тая почти има хляб. И клипа ми харесва, особено където са снимали на няква провинциална гара, невиждала ремонт от преди соца.

Личния ми фаворит в момента е този клип - особено ефектите :) Евелина е истинска (най-малко) дукеса!

А и докато се върне на сцена, песента ще бъде забравена и няма да я реализира добре. И без това са й еднодневки през последните 3-4 години. Може да пусне някоя боза, колкото да се върти нещо :D Пък да си подготви хит за после.

Преслава няма самостоятелна песен от 6 месеца. Не би пуснала нещо просто ей така.

Колежките й флопват яко, а чалгата е в тотално медийно затъмнение. И така ще бъде докато...Преслава роди, разбира се. :3fdb8960598fa63e: Тогава ще се пише много за първата рожба на най-голямата фолк звезда. И чалгата отново ще е Преслава. След това трябва да пусне нещо, с което 100% ще гръмне и ще спаси жанра. :3fdb8960598fa63e:

Ся нека другите да се давят в блатото, няма нужда Преси да е част от това. :Vishenka_05:

Евелина е Северозападната хитмейкърка. Има най-много клипове, въртяха я редовно по Оникс :D

Какво ще кажеш за последното откритие на лейбъла - Атанаска? Тя вече ги напусна, де, но...

Цветино Джукати е последното им откритие. Доколкото знам има роднински връзки с 100 Кила. :1000 (29):

Преслава няма самостоятелна песен от 6 месеца. Не би пуснала нещо просто ей така.

Колежките й флопват яко, а чалгата е в тотално медийно затъмнение. И така ще бъде докато...Преслава роди, разбира се. :3fdb8960598fa63e: Тогава ще се пише много за първата рожба на най-голямата фолк звезда. И чалгата отново ще е Преслава. След това трябва да пусне нещо, с което 100% ще гръмне и ще спаси жанра. :3fdb8960598fa63e:

Ся нека другите да се давят в блатото, няма нужда Преси да е част от това. :Vishenka_05:

Кога го сънува това? Интересът към бременната "най-голяма фолк звезда" към момента не виждам да е особено голям, което няма да се промени особено с раждането. Дрогираната и пребивана Преса определено беше по-интересна за медиите от мама Преси. Факт.

Кога го сънува това? Интересът към бременната "най-голяма фолк звезда" към момента не виждам да е особено голям, което няма да се промени особено с раждането. Дрогираната и пребивана Преса определено беше по-интересна за медиите от мама Преси. Факт.

А към коя чалгарка има интерес в момента? :mf_surrender: Жанрът е толкова пропаднал във всяко едно отношение, колкото не е бил никога.

Иначе редовно се пише за нея, че качвала снимки от фитнес зали бременна и че прави походи в планината ... нормално е, откакто се кротна с Павел и забременя от него да спрат спекулациите с кой има връзка и т.н., което до преди това беше основната тема около нея в жълтата преса.

Цветино Джукати е последното им откритие. Доколкото знам има роднински връзки с 100 Кила. :1000 (29):

Цветино им е последната звезда, но след него много други предложения имаха :D

Дрогирана и пребита е била интересна за теб. Моите познати не знаят с кого се е еб*ла Преслава през годините. Както и не знаят за много от нещата, които се коментират тук.

Само заклетият чалгар се вълнува колко кила е любимката му, какъв цвят й е косата и кой я чук*.

Но със сигурност всички ще разберат, когато Преслава роди. И да, защото е най-голямата звезда на фолка. :3fdb8960598fa63e:

Ако Преслава е обявила след третия месец, че е бременна, трябва да чакаме бебето септември. Обаче нещо имам подозрения, че е казала по-рано, някак си не ми изглеждаше в 7-8 месец на последните снимки :1000 (24):

Ако Преслава е обявила след третия месец, че е бременна, трябва да чакаме бебето септември. Обаче нещо имам подозрения, че е казала по-рано, някак си не ми изглеждаше в 7-8 месец на последните снимки :1000 (24):

Тя май редактирала снимките от фитнеса ...

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...