Jump to content

Препоръчани коментари

Ще ви помоля да преместите личните си спорове в чат мания или на лични съобщения. Не е тук мястото.Считайте се за устно предупредени! Благодаря!

Преместих коментарите в чата.

ДесиСлава с още 2 нови номинации от няква медия

Фолк идол на годината

Майка на годината

Само тя може да си позволи с 2 проекта и едно участие в капките да бере такива плодове. Някои по 4-5 проекта пускат и не успяват да се откроят. На други им е писано да са велики :Vishenka_05:

Защо ли си мисля, че Анелия ще гръмне яко? :3fdb8960598fa63e:

И аз мисля че ше се постарае да гръмне този път.

Защо ли си мисля, че Анелия ще гръмне яко? :3fdb8960598fa63e:

Време и е да гръмне определено. С последните 2 песни не се получи. Не са толкова лоши, но не са като за нея.

Днес гледах клип от някакъв цигански рожден ден, на който Теди Александрова пее 'Направи ми го анално, ти ми пасваш идеално", в чест на ЕДНОГОДИШНИЯ РОЖДЕНИК, докато го държи в ръцете си, а до нея са прилепени две шест годишни момиченца, които пляскат и се радват... :wallbash: :gun_bandana: :mf_surrender:
Днес гледах клип от някакъв цигански рожден ден, на който Теди Александрова пее 'Направи ми го анално, ти ми пасваш идеално", в чест на ЕДНОГОДИШНИЯ РОЖДЕНИК, докато го държи в ръцете си, а до нея са прилепени две шест годишни момиченца, които пляскат и се радват... :wallbash: :gun_bandana: :mf_surrender:

:flowers: :flowers:

Дори няма да те помоля да го постнеш тук. :helpsmilie:

Камито прокара тази мода още от едно време с "Помня казваше ти, че отзад не боли"

Троянския кон в чалгата. :3fdb8960598fa63e:

Камито прокара тази мода още от едно време с "Помня казваше ти, че отзад не боли"

Да не забравяме и "само за секс мисля аз, а ти си гаден педераст". Абсолютна простачка. Иначе е голямата работа според някои.

:flowers: :flowers:

Дори няма да те помоля да го постнеш тук. :helpsmilie:

Няма да го поствам, но го има в нета. Пее с Илиян на този "празник" и е просто скандално гадно! :mf_surrender:

Да не забравяме и "само за секс мисля аз, а ти си гаден педераст". Абсолютна простачка. Иначе е голямата работа според някои.

В реда на нещата е някоя мастия да продължи завета на камче :1000 (29):

Много яка песен на Камчилия, жалко че не беше голям хит.

Най-хубава е в този клип от всичките и' клипове.

Ванча тогава е взела Диамантите на Неда а на Кама бутнали дебитантската песен на Танчето Савич. #МиткосПолитикос

пс. Харесва ми песента и на СРБ и на БГ.

Естествено, че Ванча ще вземе "Диаманти"-те! Камелия кога щеше да я направи такъв хит? :3fdb8960598fa63e:
Най-хубава е в този клип от всичките и' клипове.

Ванча тогава е взела Диамантите на Неда а на Кама бутнали дебитантската песен на Танчето Савич. #МиткосПолитикос

пс. Харесва ми песента и на СРБ и на БГ.

Ама кварталната кръчма и до днес си остана хит. А едно време направи бум направо, беше химна на кръчмите :3fdb8960598fa63e:

Ама кварталната кръчма и до днес си остана хит. А едно време направи бум направо, беше химна на кръчмите :3fdb8960598fa63e:

Да, и в МК чувам че някои бендови версията на Ивана я изпълняват.

При Камелия никога не е било толкова брутално. Чак пък троянски кон....

Да те събуди известието за лайфа на Преслава във Фейсбук, да го цъкнеш , да се разсъниш, да ти каже: "Ауу, пада ми батерията, извинявайте! Лека!" :3fdb8960598fa63e:

Естествено, че Ванча ще вземе "Диаманти"-те! Камелия кога щеше да я направи такъв хит? :3fdb8960598fa63e:

Много намясто!

Да те събуди известието за лайфа на Преслава във Фейсбук, да го цъкнеш , да се разсъниш, да ти каже: "Ауу, пада ми батерията, извинявайте! Лека!" :3fdb8960598fa63e:

Гадничко от нейна страна, кралицаа хаха :3fdb8960598fa63e:

Всички изпълнения със сигурност ги имаше по едно време, но целия концерт като такъв не съм срещал.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...