Роско Публикувано Март 10 Report Share Публикувано Март 10 И на мен ми хареса предаването. Чакам албума ... ☺ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Не знам на какво се дължи, но Глория освен всичко, не можа да се изкаже правилно за случката около Смолян и изръси, че пътувала за Смолян с нощния влак, в момента попаднах на доста гаври по неин адрес и изрязано видео с над 130 000 гледания и стотици коментари отдолу ... влак до Смолян няма, очевдино е, че е тръгнала с влак от Враца, после в даден момент е слязла и е хванала автобус, но се изложи и едно такова изказване може да ти срине авторитета пред доста хора, както и се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Няколко дни след това въпросно интервю се чудя как да се изкажа по-обстоятелствено... Дано бъда правилно разбран, че често не се случва напоследък. Първо - както винаги, българинът само дебне от засада някой да каже нещо неподходящо, и се започва гаврата. Аз например също не знам, че до Смолян няма влак. Ходил съм там, но с кола само. Имам себе си за интелигентен човек, и това, че не знам всичко на света, не ме прави куха лейка. Много по-важна е емоционалната интелигентност. Не разбирам защо всички се хванаха за това и повторят в един глас като папагали, че до Смолян нямало влак. РАЗБРАХМЕ. Вие сигурно всяка седмица точно до Смолян пътувате и все по влаковете сте, та знаете разписания и къде, какво, що. Очевидно е, че или е била с рейса до Смолян и не помни, или просто се обърка. Но не - сега трябва да се направят клипчета и да има хейт. Вижте я, нали, чалгарката, колко е необразована... О, извинете! Ако за такова нещо пада авторитетът на човек, много жалко. Защото всеки Божи ден Бойко говори простотии в ефир и на международни срещи, но гласувате за него, нали? Държавата е завладяна от Кексове и всякакви други простотии, но на тях не им пада авторитетът, а им се вдигат акциите. Хайде по-сериозно, за един Смолян такава язвителност. Така че не това е поантата на интервюто. Щото можеше да не се подхващат пак банализмите, как са се запознали и как Глория в началото пеела латино музика, а тя има точно 3 такива песни. Ако не помнят какво са говорили в предишните предавания, да си пият гинкобилобата и двамата. Можеше по друг тип интервю да стане - зависи и от водещия, и от госта. Второ - Глория има нужда от мъж, главно и очевидно. Не говоря в най-буквалния смисъл. Тя сигурно се среща и си прави опити жената, сигурно и в дадени моменти успява, но като цяло не ми се вижда особено щастлива. Може да отиде на колкото си иска почивки - това напрежение си стои в нея и се изписва на лицето. Разбира се, никой не е виновен за тая работа и не е нужно всеки път да реагира с досада по интервюта и да е като подострена. Но и ситуацията в държавата и в музиката е такава, каквато е, и може би тя по-трудно я приема. Бях изпуснал началото на интервюто, после го гледах, а тя там започва с нещо много важно: "Един познат ми каза: Ти не виждаш ли каква е действителността?!". Помислете малко върху тази фраза. Защото и аз все по-често чувам и на мен да ми се задават такива въпроси, дали падам от Марс или Юпитер, трева ли паса и т.н. И интересно, все някакви урунгели ги казват тия неща. Очевидно има неща към днешна дата, които доста хора като Глория приемат по-трудно. Може би не е толкова безпардонна, колкото изглежда, а точно обратното. Грешката й е, че не се изправя в прав текст да разкаже, увърта, отговорите се разпиляват и интервюто се разфокусира. Е, не е и длъжна да споделя в детайли, но не и нужно да се прави, че всичко е наред, когато очевидно не е. Застани и си кажи, че не ти е комфортно, без да даваш обяснения, щом не искаш, ама не заявявай с инат, че си "все по-добре". По-добре да направи пак една песен като "Утре ще е по-добре". Та така. Глория има нужда от стабилен човек до себе си. Стабилен не финансово, а морално. Един мъж може да бъде за една жена най-голямата опора, муза и коректив. В такъв случай няма да й трябва нито пи ар, нито Наско Колев, нито част от останалите, с които се самозалъгва. Трябва да започне да работи върху себе си в друг план. Ясно ми е, че е наранявана, предавана и славата я е променила, но искам да видя онази Глория, на която речта се лееше, имаше жажда за доказване и усмивката й не слизаше от лицето, а муцките бяха просто за цвят. При Слави видях една красива жена на средна възраст, която изглежда нормално, няма интервенции по лицето, все така с тежест, само че малко или много уморена и леко злопаметна. Всички сме така на моменти. Важното е да откриеш смисъл и да продължиш заради хората, които те ценят. Тогава няма значение какво ти е казала някаква смотана импресарка преди 30 години. Колкото и да казва, че не живее в миналото, има неща от тогава, които сега в тези по-зрели години изплуват и я правят докачлива. А не бива. Искам интервюта като тези: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Още 2 милиона за Хлорче и ВазиЗ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Напоследък често слушам тези две песни. Коя от тях ви харесва повече? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 "Докосването има памет". Много е класна. Звучи като супер изчистен попфолк. И има някаква последователна динамика и в куплетите, и в припева. Видеото сигурно е най-доброто от всички, снимани на тая локация. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 "Докосването има памет " - Песента е стил"Глория" и много ми харесва , текста е много силен и смислен този проект на Глория според мен трябва да даде заглавия на новият музикален албум на певицата , защото все пак той е един от най-слушаните последни хитове на примата! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Глориеви, който не е гласувал в "Реализираните" да го направи до утре 20:00 ч. Хайде, такава прекрасна песен си заслужава оценката Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Остава около 1 месец и половина, а залата във Варна върви добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GiorgioCalla Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 От два дни нещо ме е ударила съчмата у главЪтЪ и си слушам ретро Глория. Велики спомени на тая песен, ей... Поздрав! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 От два дни нещо ме е ударила съчмата у главЪтЪ и си слушам ретро Глория. Велики спомени на тая песен, ей... Поздрав! Ти пък какво правиш тука Глорче мн я буташе тази песен, а към днешна дата не се сеща. Да се сети поне за дуета с македонеца Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Двете с лелка ще пеят на една и съща дата - 29.03. в един и същи квартал на столицата... Би ми било интересно да ги чуя на живо отново! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Кой ще мачка скоро с нов албум? Колко жалко, че някои кучки този път няма как да си изтеглят тиража, за да си купят награда. Предварително знаем кой ще е моралният победител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Кой ще мачка скоро с нов албум? Колко жалко, че някои кучки този път няма как да си изтеглят тиража, за да си купят награда. Предварително знаем кой ще е моралният победител. Из филма - "Певица на 2001, списание "Нов Фолк". :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 И аз много се радвам, че Глора ще пуска албум! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Надявам се в новия албум да има повече непознати до момента песни , надявам се да излезе за рожденя й ден както направи ,когато се появи "Пясъчни кули" и да се харесат песните ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Тази сутрин в 8:10 влизам в един клон на БГ пощи и 2 лелки работят и надули ето тая песен. Не знам радио ли беше или друго, но ми стана много смешно. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Тази сутрин в 8:10 влизам в един клон на БГ пощи и 2 лелки работят и надули ето тая песен. Не знам радио ли беше или друго, но ми стана много смешно. :1000 (29): Лошо няма де ,какво сега хахахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Специално за всички, които твърдят, че по Глория нямало истерия: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Специално за всички, които твърдят, че по Глория нямало истерия: О, моля ти се ... Глория е кръгла нула, къде я слагаш до Преслава, Анелия, Галена и прочее. Тя никога не е вкусвала слава, хитове няма, истерия носи само на 5 фена и това е. Освен това няма милиони гледания в youtube. Колко певици могат да се похвалят с пълна зала 1 на НДК за рожденния си ден и всички тези хора да са съвсем нормални и от всякакво естество. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 О, моля ти се ... Глория е кръгла нула, къде я слагаш до Преслава, Анелия, Галена и прочее. Тя никога не е вкусвала слава, хитове няма, истерия носи само на 5 фена и това е. Колко певици могат да се похвалят с пълна зала 1 на НДК за рожденния си ден и всички тези хора да са съвсем нормални и от всякакво естество. Не разбирам иронията ти спрямо Преслава в случая. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Не разбирам иронията ти спрямо Преслава в случая. Не го приемай лично, а че един вид Глория я слагат далеч зад борда (както неведнъж е коментирано) на актуалните към ден днешен, към които спада и Преслава. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 26 Report Share Публикувано Март 26 Не го приемай лично, а че един вид Глория я слагат далеч зад борда (както неведнъж е коментирано) на актуалните към ден днешен, към които спада и Преслава. Преслава е актуална и днес(след новината отпреди малко - скоро ще си вземе дълга почивка навярно), но е едно от най-големите имена в жанра, редом до Гло, Ивана, Азис, Кама, Стораро, Деса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.