Jump to content

PayneraDimitrov

Ramaniacs
  • Коментари

    699
  • Регистриран

  • Последно посещение

Всичко публикувано от PayneraDimitrov

  1. Здравей може ли линкове за следните двд та

    Планета прима 2004

    Хитовете на планета пайнер 2002 2003 та година

    пайнер двд калекшан 1 и 2 

  2. Глория е приета в момента в болница , те ми разтягат локуми медиите кой бил виновен и какво що .Това е много тъпо при положение ,че жената в момента не се чувства добре и се бори да оздравее . Дано скоро се възстанови!
  3. Здравей може ли качиш последните албуми които качих в форума в "Замунда" ще ти бъда много благодарен . За много години здраве ,щастие ,късмет и всичко най-добро! 

  4. Глория - Best Hits (2020) (Част 2 ) 01. Любима 02.Двойна игра 03.Ненаситна 04.Целувай още 05.Можеш ли да ме обичаш 06.Сбогом ,адиос 07.Дар от бога 08.Приятелко ти моя най-добра 09.Гост не си 10.Феникс 11.Ако те няма 12.Любовен дъжд 13.Изсвирете нещо ударно 14.Пясъчни кули 15.Кралица 16.До последната сълза 17.Красив свят 18.Усещане за мъж Линк за сваляне : https://we.tl/t-fxLn5HeOnI Информация : Този бестов албум съдържа 18 хитове песни от най-добрите в кариерата на Глория . Ще чуете и една музикална изненада в албума най-новата версия на песента "Любовен дъжд" направена и смесена за всички почитатели на Глория . Приятно слушане!...
  5. След като получих книгата : Тук виждам една по различна жена , нежна , искрена ,ранима , емоционална и сантиментална . В книгата няма заучени фрази , в книгата има ужасно много изповед от личния живот на една популярна певица ,доказала се във времето ,че е достойна за уважение ! Глория е просто един артистичен псеводним , които е различен от лицето на Галина Иванова Пенева от Русе . В книгата почувствах всеки ред , всяка история , всеки миг ,всеки момент на болка , страдание и това как може да съхраниш себе си след толкова много удари на съдбата ! Глория е невероятен професионалист, тя е невероятен човек и личност която ще бъде обичана от онези ,които я приемат такава каквато е самата тя като човек .Другите си пишете каквото искате , изливайте си негативизъма и един личен съвет от мен , никога не проявявайте злоба защото тя е болест нелечима !
  6. Само ви чета постовете и коментарите и честно казано от някой хора ми се гади . Има фенове ,които ще оценят всичко което прави , има и такива които ще бъдат вечно недоволни от самата нея . Маргарита Лозанова не зная дали има тук регистрация , но това което повечето "изливате" е само злобата си и неблагодарността си към един артист , човек, жена ,която с труда си дълги години успява да съхрани себе си и своите принципи . Относно поста за поканата на интервюто , понякога човек има нужда да помисли преди да приеме всякакъв вид предложение за участие в дадена медия . Нещата тук не стоят както в чужбина , нещата тук са коренно различни . С времето се променят регламенти , договорни отношения и тн. Не можем да стоим на едно място трябва и да се развиваме и да мислим преди да вземаме важни решения , било то за работа , интервю или тем подобни . Харесва ми този път, някой хора как са се изказали тук ясно точно кратко и изчерпателно , Венета прекалява и аз да съм на нейно място и аз няма да пожелая да ми прави тя интервю!
  7. Качете "любовта настоява " в форума с обложки и песни ,хайде ако има много запалени фенове!
  8. Глория е постигнала каквото е искала , няма нужда да се напряга за каквото и да било . Радвам се ,че откри любовта в личния си живот,че е щастлива и оценена от човека до нея . Харесват ми нещата ,които е направила до момента и зная ,че скоро ще ни зарадва с нещо хубаво и стил"Глория" ,което да успее да задържи вниманието на слушателя . Глория през тези успешни 25 години на сцената е доказала своя професионализъм и труд . Сега е време да се отдаде на личния си живот и на това да бъде щастлива . Ще се зарадвам ако пусне нещо ново като песен , но едва ли след тази толкова тежка загуба на близък човек и е до песни и тн. Моите искрени съболезнования на Глория !
  9. Райна в последно време започна много прецизно да работи . Това ми направи впечатления и албума й е много добре селектиран като съдържание и песни . Райна бележи подобрение в поп фолк жанра за което се радвам . Пожелявам й още много успехи и да продължава да прави такива хубави песни като "Лицемери"" Зле те чувам" и тн.
  10. Някой от вас иматели изобщо представа как се прави авторски албум ? колко коства време за това и как се издава книга? Спокойно , всичко ще има но с времето си . Всяко нещо изисква много труд , много нерви ,финансии и време техническо за да бъде в префектния вид като продукт . Глория е доказал се професионалист през годините и тя няма как да предложи нещо ,което не става за слушане или за четене . Заредете се с търпение и престанете да мрънкате ,кога ще има албум , кога ще пуска книга . Всяко нещо с времето си , аз страшно много харесвам това което е правила и прави в момента и да така трябва ,когато нямаш правилната идея за проект , нямаш усета или музата за това по-добре нищо не прави от колкото да пуснеш нещо си там само за да кажеш ,че имаш нов музикален проект или албум!
  11. Явно не , не се знае може и да направи . Ивана надали ще може да го направи в НДК или в по-голямата зала в София . Поради финансови прични защото един концерт струва на един изспълнител страшно много пари , нерви , сили и усилия . Ивана и без концерт ще мине добре като представи тези първи 20 години на сцената пред най-верните си почитатели в Пловидв !
  12. Честито рождество христово! Бъдете живи и здрави и много щастливи . Оставете злото на страни , оставете тъгата на страни и бъдете щастливи и благодарни на това ,което имате тук и сега! Наздраве!
  13. Не зная кой кого е на нападнал ,но не е редно да се коментират такива неща . Не е редно да се мрънка постоянно това искам онова искам , ама тя сега защо не прави еди какви си песни , ама тя защо така защо онака . Тя не е длъжна на никого ще се радвам да присъства на концерта "17 години планета тв" и да изпее каквото тя самата е преценила за редно , все пак не от вчера в този бизнес за да не знае какво и по какъв начин трябва да бъде поднесено на феновете . Относно песента "Като на 17" на Ивана според мене може да намери място на концерта тази година сред микс от едни от най-емблематичните песни , но каквото са решили това ще чуем и видим . Нека да сме малко-по толерантни към тях , защото да бъдеш на тяхното място и позиция се изиксва много труд ,време на доказване , много безсънни нощи , много енергия и много финасний !
  14. Деси Слава според мене защото тя първо имаше музикална медия , музикална компания , тя беше музикален продуцент на всичките си албуми извън "Пайнер" . Тя просто е можеща и талантлива , не казвам че другите имена които са напуснали и все още се борят не са успешни ,но най-успешна е според мене Деси Слава!
  15. Нещата в последните години много се промениха , този жанр музика отива надолу а продуцентите не правят почти нищо по въпроса . Не зная кой би се съгласил да пее заедно на една сцена с момичета ,които не са ориентирани и неспособни да пеят на живо . Глория сигурно ще откаже поканата за концерта ,както и други топ имена които са се отвърдили в времето с своите потенциални хитове !
  16. Периода 1998-ма до 2008 ма година нещата някак си се приемаха добре от широката аудитория ,след това нещата тръгнаха надолу според мене "Ромнатичните години " на жанра бяха и си остават едни от най-споменаваните и най-търсените като продукти на музикалният пазар . фИРМА "ПАЙНЕР" беше едно място в което се твореше истински поп - фолк ,както и конкурентните фирми тогавашни , за едни беше просто "Чалга" за други беше " Ромнатизъм и чувственост " няма да забравя никога тези прекрасни години , но вярвам че сега след толкова време затишие отново започнаха да се правят различни и красиви проекти като на Емилия " Завинаги" като на Глория " Любовта настоява " като последния проект на Есил Дюран , Ивана , Тони Дачева та дори и Преслава . Има все още надежда ,че нещата могат да бъдат в положителна насока към жанра , според мене трябва да се дава шанс на красиви проекти и онова ,което не струва да бъде в "Кошчето " .
  17. ДЕСИ СЛАВА Тя просто с новия си сингъл ми харесва , защото е различна провокативна и знае къде е мярката . Деси Слава е едно име ,което за мене ще остане в историята на жанра с хубавия си глас , невероятните проекти и с това ,че може да пее всякакъв стил музика !
  18. За РЕНИ мога да кажа само хубави неща , относно нейната кариера и относно това ,което показва като визия . До тук не смятам ,че е нужно да се коментира нейния личен живот , неприятните моменти идват и си отиват но те учат да бъдеш по-силен и по-внимателен !
  19. Неразбирам защо трябва да се наместват други имена в постовете . Не е колегиално не го одобрявам ,но иначе за прокетите на Камелия в "Пайнер" да все още засъжаление няма как да пусне клиповете си в нейният официален канал . Камелия е страхотна певица не я плюя просто не ми харесва това ,че се опитва да подчертае дадените й колеги от "Пайнер" да те са в музикалната компания няма лошо всеки сам преценява нещата кои са по-добри за него , всеки има публика и почитатели няма лошо в това и така трябва да бъде , но изведнъж да напишеш такъв пост които ми звучи леко хаплив към колегите й не е достойно , да за "Пайнер" това ,което е казвала по интервютата в последно време ми харесва , но не и това !
  20. Ивана Какво се случи с нейната кариера и хубави песни не зная , последната й песен не беше лоша но пореден кавър няма лошо , всеки сам преценява кое и как е добре за него . Ивана през годините изгради името си с хитове и поведение ,но в последно време нищо ново около нея не се случва . "Твое копие" е красива песен с смислен текст харесва ми , дано скоро да пусне нещо подобно като последния проект !
  21. Можем само да гадаем какво ни е подготвила тази година . Нищо не се знае все още се пази в тайна от всички какво смята да издаде на първо време . Глория според мен ще направи добър подбор за пореден път на песните в албума си , ще включи и нови песни ,които до момента не са чути от никого . А относно книгата и Маргарита Лозанова , Г-а Лозанова е доказала своето искрено и чисто приятелство към Глория през годините в които се издаваше списание "Нов Фолк" и да защо пък да не е редактор на книгата й все пак тя я познава като личност и като човек не виждам нищо лошо и негативно в това. И да защо пък да не й е давала заслужените награди на нея все пак Глория е име голямо име и една от най-известните в този жанр музика . Надвям се скоро да излезе поне албума и да ни зарадва за коледа , за да можем да си направим един страхотен коледен подарък !
  22. И Аз не вярвам ,че до края на годината ще излезе книгата !
  23. "Любовта настоява " е песен която може да те докосне , всеки е искал след раздяла да има още един миг красив споделен с човека на които е държал малко или много и обичал . Песента е уникална и тя лично е писала текста в емоционален момент за нея . Най-хубавите песни са изстраданите !
  24. ха-ха-ха Дано надявам се да разказва за живота си , да разкзва историй покрай създаването на най-големите си хитове в музикалната кариера , най-после да сподели какво се е случило с Илия че са се разделили по такъв начин и да поразкаже за това , как баба недка и дядо георги са я възпитавали , разкази и спомени от детството , забавни ситуаций в първите години на кариерата й . Но ако е хит калекшан от "Нов Фолк" интервюта ще вдигнем ръце! ха-ха
  25. Най- хубавия The Best в дискографията на Глория . Този бестов албум е най-хубавия бестов сборен албум спроед мене първо защото песните са презаписани от първите два албума "Щастието е магия " и "За добро или зло " . Невероятната модерна за времето си обложка на която прилича на световно известната певица Шер , уникалните текстове които сама си е писала и музика през последните първи пет успешни години от музикалната си кариера . Песента "Нека останем приятели" която не е влезнала в първия албум поред причини намира място в този албум а и който е успял да си купи диска в диска има бонус оригинален инструментал на хита "Сто процентова жена ". Ех, какви албуми на времето се правеха а сега чакаме за албум през две три години при някой и повече ! Споделям с вас корицата на албума на Глория "The Best" издаден през май 1999 - та година Фотограф : Иван Неделчев и Христо Димитров Дизайн : Denon Color гр.Русе Дрехи : "Хрисмил" - фирма за платове и облекла гр. Русе Грим : Силвия Начева Коса : Константин Йорданов - Салон за красота " Принцес " гр.Русе
×
×
  • Create New...