Jump to content

Препоръчани коментари

#1 в „Набиращи популярност“

AZIS - MOTEL / Азис - Мотел (Official video)

297 498 показвания

12 385 абоната

Краля си е крал. Няма две мнения по въпроса. :1000 (19):

На мен вече ми показва 325k, а е едва средата на първото денонощие. Ще имаме счупен рекорд за България, струва ми се. Най-малкото Азис сам вече надмина всичките feat-ове, в които беше участвал след "Хабиби".

Този петък Гергана ще бъде в Бащино огнище.

Какво става с това момиче? Толкова ме е яд, че нищо не се случва с нея в музикално отношение... А каква истерия беше в първите години. И между другото като цяло Гергана има добра дискография. Почти не се сещам за откровени простотии от нея...

Но каквото и да е, дори и да се откаже от музиката, Гергана притежава един от най-добрите вечни хитове в поп-фолка, в лицето на "Губя те бавно"! Почти 14 години след пускането на песента, лично мен, продължава да ме радва при всяко слушане!

И ако Гергана няма вдъхновение за нови проекти, то нека вземе да реализира някоя от старите си песни. Има немалко такива, като например "Изгубен свят", за която веднага се сещам. И без това повечето ѝ песни нямат онова шлагерно звучене за съответното време. И днес биха звучали актуално, макар и да са различни от сегашните парчета.

За по-малките, ето, да чуят песента: :)

Какво става с това момиче? Толкова ме е яд, че нищо не се случва с нея в музикално отношение... А каква истерия беше в първите години. И между другото като цяло Гергана има добра дискография. Почти не се сещам за откровени простотии от нея...

Но каквото и да е, дори и да се откаже от музиката, Гергана притежава един от най-добрите вечни хитове в поп-фолка, в лицето на "Губя те бавно"! Почти 14 години след пускането на песента, лично мен, продължава да ме радва при всяко слушане!

И ако Гергана няма вдъхновение за нови проекти, то нека вземе да реализира някоя от старите си песни. Има немалко такива, като например "Изгубен свят", за която веднага се сещам. И без това повечето ѝ песни нямат онова шлагерно звучене за съответното време. И днес биха звучали актуално, макар и да са различни от сегашните парчета.

Да, може да реализира и "Следвай ме", която е единствената й песен без никаква екранизация - дори на концерта-промоция на "Сладката страна на нещата" не я пя, а за мен е една от най-яките й и различни песни:

Говореше и за нова версия на "Без теб не мога"... Иска ми се поне тази и следващата година да пусне по нещо, каквото и да е - поне да направи 15 години кариера.

На мен вече ми показва 325k, а е едва средата на първото денонощие. Ще имаме счупен рекорд за България, струва ми се. Най-малкото Азис сам вече надмина всичките feat-ове, в които беше участвал след "Хабиби".

На 20тия час - 423к :whistling:

Добър вечер бърза стая има ли?! :cry2:

Нали тук е мотел за бързо влюбени.! :cry2:

За закуска не сервирайте храна..

ще закуся със моето чувство за вина..за вина. :cry2:

Добър вечер бърза стая има ли?! :cry2:

Нали тук е мотел за бързо влюбени.! :cry2:

За закуска не сервирайте храна..

ще закуся със моето чувство за вина..за вина. :cry2:

Фиклено потърси помощ! Нещо сбъркано има при теб :3fdb8960598fa63e:

Диапазон останаха без Азис и Тони Стораро?

Не мисля..

Здравейте! Пиша ви от името на Диапазон Рекърдс. Моля да свалите клипа на „Мотел“ на Азис. Споделяйте линка от официалния му You Tube канал.

Бас ловя, че повечето гледания са от Турция.

Според мен почти 70%

Screenshot_20170627-114824yCkYrft.png

Payner hit сезони пролет 2004 :Vishenka_05:

пп. Азис в МК е в трендинг на 41 място.

Азис има 50 000 споделяния за 1 ден в YouTube. Жалко, че изгуби толкова гледания от Facebook.

Азис има 50 000 споделяния за 1 ден в YouTube. Жалко, че изгуби толкова гледания от Facebook.

Офф какъв facebook те гони :mf_surrender:

За малко не успя да мине Криско, и то защото не е в голям канал, иначе Базуката щеше да бъде отвята с поне 100k отгоре. И все пак Азис достигна рекорд за чалгата, който надали някой скоро ще счупи, честито.

За малко не успя да мине Криско, и то защото не е в голям канал, иначе Базуката щеше да бъде отвята с поне 100k отгоре. И все пак Азис достигна рекорд за чалгата, който надали някой скоро ще счупи, честито.

504 977 показвания след актуализирането

Целият и първи албум е шедьовър. Уникални балади и денс парчета. Както викаш , надминали времето си в което са били правени. В момента звучат много адекватно.

Офф какъв facebook те гони :mf_surrender:

Screenshot_20170627-133317.jpg

Screenshot_20170627-133243.jpg

Screenshot_20170627-133141.jpg

+ още много ;)

П.С Ясно е, че на Криско гледанията има вероятност да не са реални.

Целият и първи албум е шедьовър. Уникални балади и денс парчета. Както викаш , надминали времето си в което са били правени. В момента звучат много адекватно.

Аз не познавам приятел, който през далечната 2003г. да нямаше касетката на Гергана. :D

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...