Jump to content

Препоръчани коментари

Ооо, милата Джордани Христова - типична пенсионерка като тия на пейката пред блока, дето умират да си разказват историите на живота.

Обаче не разказа как когато били с Лили Иванова в една стая в някакъв хотел в Белград, дошъл един фотограф да ги снима и Данчето се разголила и той снимал само нея. Това в книгата на Лили :3fdb8960598fa63e:

”Някои хора правят кариера с оная си работа, други – докато те коментират. Колкото и песни да са изпели, по-известни стават с коментарите си за други хора. И се надяват да станат по-известни с това, че обсъждат или по-скоро се надяват да се сети някой за тях. .. ”

” Коментира ме човек, който се облича доста по-оскъдно от мен... Освен това трябва да се знае, че показването на форми трябва да става при наличие на такива... Хора, които изглеждат доста по-възрастни от възрастта си, не бива да коментират други хора, които изглеждат млади за годините си.”

• Отговори 855
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Трудно ми е да преценя кой от траверсите ми е най-забавен, подозирам че ще е Башар-Мадона... :1000 (29):

Предпочитам на Данчето спомените, отколкото лигавщините на Рачков.

Най-добро представяне за вечерта- Люси

Най-забавно и с потенциал да е номер 1- Башар :1000 (29):

Деси според мен и този път заслужава да е някъде по средата, положението е горе-долу като на първия лайф.

Ами мн трудна песен за Люси ама на моменти я осра яко....все пак заслужава поздравления.

Деса не можа ли да изкурвее на сцената, басии колко яко пя и се скова :gun_bandana:

Имах големи очаквания за Деската в образа на Риана, но уви не ме огря. За тембъра изобщо не се й съмнявах, че ще й се получи, но до тук... Каквото такова! Само не мога да си обясня от какво толкова се притеснява, а е 20 години на сцената? Не съм на нейното място, че да знам, но не го проумявам. Рзбирам, че й е трудно, участивя, изяви, репетиции, ама като се е хванала на хорото да играе докрай, защото очакванията към нея са ОГРОМНИ и хейтърите само чакат удобния момент. Очаквах, че ще забие с Риана, ама не стана, скова се. Ако беше направила всичко като в импровизацията, друга песен щеше да е после...

Искрено се смях с МадонЯ! :1000 (29): Такава камила 2 метра и късур не бях виждал скоро, много забавен. :1000 (30): :1000 (29):

Именно това е думата- очакванията. Представянето на Деси Слава не беше никак зле и една София, към която няма никакви очаквания, даже би била похвалена за него. Но от Деси се очаква пълноценно да влезе в роля, защото е доказвала, че може. Та тя и в днешния епизод го показа, но чак след като й свърши официалното представяне... :roll1:

Не съм сигурен какво да очаквам от Шер. Деси в последните години има някаква новопоявила се плътност в гласа, която може и да й помогне, но цялостния образ си е доста сложен- говорим за легенда, за която все пак има някаква причина да е толкова отличаваща се вече над 50 години. Но може и да се получи.

Десислава е едно ниво под всички останали, даже Ваня Джаферович я слага в малкия си джоб с артистичност. В интерес на истината за мен този път трябваше да спечели Михаела, Люси ми приличаше повече на момче, отколкото на Лили, която дори с мъжка подстрижка винаги е изглеждала супер фино и нежно. А Башар и Ваня бяха изключително забавни.

Люси е най-силния имитатор този сезон.

Просто и трите дни ми е абсолютен фаворит. Личи си, че е професионалист и се старае.

Йорданка според мен искаше да се извини, че си е позволила да ощети Деси заради нещо, което не е по нейна вина. Сигурно е чела негативните коментари, които се изляха по нейн адрес след тази забележка.

Уважавам и харесвам Данчето Христова много, но тя просто не е за това предаване. Хилда ми липсва.

Що се отнася до тази вечер - Люси беше перфектна отново. Ваня и Башар ме убиха от смях. ;Д Те такава Мадона не бях виждала, мега добро изпълнение.

Гримьорите днес бая слабо - мъжете яко траверси, Михсела приличаше повече на Джулия от миналия сезон отколкото на Елвис, а другитв жени си бяха себе си...

Люси е най-силния имитатор този сезон.

Просто и трите дни ми е абсолютен фаворит. Личи си, че е професионалист и се старае.

И на мен така вече 3-ти път ми е фаворит. Уникална е, Люси! Така влиза в образите,че не можеш да отлепиш очи от нея.

Башар ме разсмя много тази вечер. :roll1:

Деси беше много зле. Дори пеенето не ми хареса този път. Още като и се падна Рири си знаех, че няма да се справи. Макар че "Te amo" е една от малкото песни на Рири, които са по-близо до Деси. Обаче за Шер имам големи очаквания и се надявам да разбие с този образ.

Михаела не мога да я харесам и това си е.

Миро ме разочарова с пеене вече втори епизод. А толкова харесвам гласа му..

Ваня и Коцето са ми безразлични. Макар че Коцето ми хареса тази вечер като актьорска игра.

София добре се справя. За мен беше напълно непознатя до началото на предаването.

Е добре, след 20 години на сцена и да се притесняваш ??? Ми тя е излизала къде,къде по-гола на сцена, освен това знае перфектно английски, не знам как си е позволила да не научи текста на изуст, при това песента беше тотален хит. Понеже аз разбрах,че в стремежа си да чете текста е оплескала работите. Еми не го чети, научи го. Първо е лесен, второ песента е хит о би трябвало да е знаела някаква част от него. Много несериозно оправдание, не видях от другите подобно отношение.

За мен тя се е спекла от килограмите и заради това стана всичко. Дано отслабне, че в крака е доста наедряла.

На мен лично ми хареса това,което направи накрая, като им каза как би го изиграла, ако не бе чела текста. Там беше, яка и забавна. Но иначе се представи, като пълно дърво. Най-малкото Риана е мега дива и енергична, дори и в тоя клип, можеше много повече да се раздаде, задачата и беше лесна.

Тоя епизод Миро ги разби, за мене беше най-добре.

Да не говорим, че и от лесбийските сцени се притесняваше, при все че има такъв клип.

София беше страхотна. Миро не пя добре, но се беше постарал за танците.

Люси си е мъжкарана, не успя да изглежда фина като Лили, на моменти избързваше, пресили песента, но е адски трудно. Напоследък и Лили я пее малко по-лежерно песента, просто си е трудно. Един бюст поне да й бяха направили по-голям.

Гримьорите наистина не се бяха постарали този път.

Свикнали сме ДесиСлава да имитира постановка на пеене и тембър, никога не е правила самия образ с всички детайли, но специално при Рейхана (както я назовава Мария :D :D :D ) трябваше да бъде много по-освободена, да излезе от нейния си лиричен образ.

Надявам се и това да се случи. Все пак аз се кефя на изпълненията й.

Ваня беше добре в лице, но с тея обувки...абсолютна пародия...

:gun_bandana: голяма шматка е. Пак е хванала много дини под една мишница.

Пак не е обърнала достатъчно внимание. Иначе след като мина представянето ѝ беше супер яка с Рачков! Ако се беше представила така щеше да е доста по-напред в класацията, но все още има някакъв шанс - на трето място е.

Иначе истината е, че е едно да го направиш в клип пред 10 човека екип и то хора, които познаваш и съвсемо по-голямо перде трябва да си, за да се търкаляш и търкаш с мацка пред цяла зала пълна хора и жури с идеята, че си и на живо по най-гледаната телевизия.

Дано следващия път се стегне и скрие шапката на всички с Шер!

Иначе гледах и другите - Миро и Мадона ме забавляваха доста, а Рачков разцепи този път - голям веселяк :1000 (6):

София ми прилича на актрисата Мария Сапунджиева... :1000 (29): Добро представяне иначе.

За момента епизодът е леко скучен... Или поне самите представяния не са някакъв top of the top... :1000 (29): Да не говорим, че гримьорите изобщо не са ги докарали, може би само Коцето. Но София и Михаела- не.

Дано сега поне Люси да пораздвижи нещата...

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...