foxy_vd Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ееее, меле, казвал съм ти аз, че не можеш да налагаш измислените си тези, но ти не слушаш. И какво като брои 5 години милиони, като резултатът днес е комбинацията от 3 пръста, която описах на предната страница? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Яница тука е много готина! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 https://www.youtube.com/watch?v=N69Gi15izcM 0:38 ... най-успелият българин на олимпиадата в Лондон. :1000 (29): Оо, това ли е прословутият хор и диригент? Това все го повтаря до втръсване все едно е на Залцбургския фестивал с фон Караян. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 http://www.slavishow.com/%D1%88%D0%BE%D1%8...B9-2012-%D0%B3/ Моля някой да направи гифче с момента в който Ивана се кефи на "Мойта половина" на 29:00. :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Лъжа, винаги съм я чувала. Не е бил някакъв мегахит, но се пускаше. И като се е пускала тук-там, хит ли стана? Като е на участия има ли избухване ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
meleto Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Ееее, меле, казвал съм ти аз, че не можеш да налагаш измислените си тези, но ти не слушаш. И какво като брои 5 години милиони, като резултатът днес е комбинацията от 3 пръста, която описах на предната страница? Ами, какво като броим 1.5 млн гледания като песента не се знае? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Лъжа, винаги съм я чувала. Не е бил някакъв мегахит, но се пускаше. Кога се е пускала ? Нито веднъж не съм я чул? Дори Глория имам на запис как пуснаха ВЕДНЪЖ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Меле, песента на Камелия не се показва,като предложение никъде. За това и секнаха гледанията, вече сигурно знае и ще видят какво е станало. Много странно как до сутринта излизаше,като предложение след всяка песен на Камелия от нейния канал, а в момента не излиза по никакъв начин. Неможе до обяд да е 7ма в популярни, и изведнъж толкова рязко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Кога се е пускала ? Нито веднъж не съм я чул? Дори Глория имам на запис как пуснаха ВЕДНЪЖ Ами във Vision, THE 1 цяло лято се въртеше... Не знам ти къде и какво си слушал !!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Меле, песента на Камелия не се показва,като предложение никъде. За това и секнаха гледанията, вече сигурно знае и ще видят какво е станало. Много странно как до сутринта излизаше,като предложение след всяка песен на Камелия от нейния канал, а в момента не излиза по никакъв начин. Неможе до обяд да е 7ма в популярни, и изведнъж толкова рязко. Наистина изчезна. Когато слушам много някоя песен и отворя youtube, тя ми е на първо място в "Слушайте отново". Вчера цяла вечер слушах Кама, но няма и помен от нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 На Кама песента бива, но има проблем с рекламата.Фен и Планета са фактори и каналите им. Десислава имаше същия проблем 2011-2013.Хубави песни без реклама си останаха в тъча.Кама е на същото положение. Затова ще е вече вечния аутсайдер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 На Кама песента бива, но има проблем с рекламата.Фен и Планета са фактори и каналите им. Десислава имаше същия проблем 2011-2013.Хубави песни без реклама си останаха в тъча.Кама е на същото положение. Затова ще е вече вечния аутсайдер. За жалост самата истина. Веднага се сещам как предишната песен на Ваня ft. Фики, която далеч не беше толкова яка като Мечето и с мноооого по-обикновенно слайдшоу (то дори не беше слайдшоу, а някаква снимка :1000 (29): ), чукна над 100k първото денонощие заради силния канал. За този на Камелия, както казах, 30k също е ОК като за слайдшоу, но само като си представя, че това можеше да са много повече гледания в канала на Планета... ами тъпо е. Същата работа и със Зайчето на Десислава- такъв хит, който дънеше дискотеките, а едвам наскоро направи 2 милиона. Без голямата компания- толкоз. Най-лошото за Камелия е, че тя тотално си затвори вратите за Пайнер. Митьо надали някога ще я поиска отново, а взаимно могат да са си от голяма полза, както беше и при завръщането на Десислава. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Наистина изчезна. Когато слушам много някоя песен и отворя youtube, тя ми е на първо място в "Слушайте отново". Вчера цяла вечер слушах Кама, но няма и помен от нея. Това обяснявам и аз. Това губи страшно много гледания, после кажете че не и правят мръсно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Стига мрънкахте, сега е на 6-то място в Набиращи популярност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Това обяснявам и аз. Това губи страшно много гледания, после кажете че не и правят мръсно. #6 в „Набиращи популярност“ KAMELIA ft. ALEK - PLUSHENO MECHE / Камелия ft. Алек - Плюшено мече, 2017 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Емануела с нова песен...отново :д И то дуетна.. С... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Камелия квото и да пусне ще мине и замине. Вече никой не се интересува от нея. Не знам за какви хитове бълнувате Успех да направи и 100 хиляди даже ... хл Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 На Джулиано не му ли е неудобно вече? :1000 (29): Всеки клип със снимка на Фики минава оригинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitepav Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За жалост самата истина. Веднага се сещам как предишната песен на Ваня ft. Фики, която далеч не беше толкова яка като Мечето и с мноооого по-обикновенно слайдшоу (то дори не беше слайдшоу, а някаква снимка :1000 (29): ), чукна над 100k първото денонощие заради силния канал. За този на Камелия, както казах, 30k също е ОК като за слайдшоу, но само като си представя, че това можеше да са много повече гледания в канала на Планета... ами тъпо е. Същата работа и със Зайчето на Десислава- такъв хит, който дънеше дискотеките, а едвам наскоро направи 2 милиона. Без голямата компания- толкоз. Най-лошото за Камелия е, че тя тотално си затвори вратите за Пайнер. Митьо надали някога ще я поиска отново, а взаимно могат да са си от голяма полза, както беше и при завръщането на Десислава. Аз не виждам защо е нужно една песен да има десетки милиони гледания. Важното е да е харесвана, да се слуша от хората и да се пуска по дискотеките. В този форум направи ли песен под 5 милиона не струва, директно за боклука е. След време въобще не се знае дали ще има youtube, даже не е сигурно дали каналът на Планета ще се задържи, при положение, че не може да се верифицира още. Роксана, която прави милиони гледания някой бръсне ли я за слива? Нещата не трябва да се гледат само от гледна точка на статистиката според мен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 За жалост самата истина. Веднага се сещам как предишната песен на Ваня ft. Фики, която далеч не беше толкова яка като Мечето и с мноооого по-обикновенно слайдшоу (то дори не беше слайдшоу, а някаква снимка :1000 (29): ), чукна над 100k първото денонощие заради силния канал. За този на Камелия, както казах, 30k също е ОК като за слайдшоу, но само като си представя, че това можеше да са много повече гледания в канала на Планета... ами тъпо е. Същата работа и със Зайчето на Десислава- такъв хит, който дънеше дискотеките, а едвам наскоро направи 2 милиона. Без голямата компания- толкоз. Най-лошото за Камелия е, че тя тотално си затвори вратите за Пайнер. Митьо надали някога ще я поиска отново, а взаимно могат да са си от голяма полза, както беше и при завръщането на Десислава. Не е точно така. "Престъпно е" беше качена в канала на Планета и не направи и 200 хиляди. Канала е само до време, виж колко песнички извън официалните канали правят милиони. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Емануела с нова песен...отново :д И то дуетна.. С... Само не казвайте,че е Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 На Джулиано не му ли е неудобно вече? :1000 (29): Всеки клип със снимка на Фики минава оригинала. Ами като копира Фики е нормално .... Понякога може да се обърка човек за секунди кой пее Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Само не казвайте,че е Галин. :1000 (29): А де .. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Не е точно така. "Престъпно е" беше качена в канала на Планета и не направи и 200 хиляди. Канала е само до време, виж колко песнички извън официалните канали правят милиони. Канала наистина е до време, но конкретно за настоящите успехи на изпълнители като Камелия си е нужен, според мен. Примерът отново е Десислава- извън Пайнер дори и на по-успешните песни не правеше повече от 2-3 милиона, а виж я сега- с една балада гони 9 милиона, после и 10. Има си значение канала, освен ако не си някоя млада супер сензация като Гери-Никол, разбира се. А "Престъпно е" си беше крайно недооценена песен, това е. Кама ако беше пуснала някой от многото последвали комерси в канала на Планета, навярно щяха да имат поне 2-3 милиона, минимум. А и в началото на 2014 стриймингът все още тепърва напредваше и само най-актуалните имена правеха много милиони, но пак правеха по 5+. Днес е друго, всякакви уж треторазрядни имена могат да стигнат до големи цифри. Дори и Ивана вече има много песни с по 1 милион, Глория също ще е така съвсем скоро също, и двете с много по-обикновенни клипове. Единствена Камелия от четирите големи едва миналата година стигна 1 милион с песен с убийствен клип, които рекламираше навсякъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Само не казвайте,че е Галин. Защо пък да не е Галин? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари