Jump to content

mitepav

Ramaniac
  • Коментари

    87
  • Регистриран

Всичко публикувано от mitepav

  1. https://www.youtube.com/watch?v=sCB5V6yjNl4
  2. Надявам се да е преди есента, но още нищо не се знае ...😞
  3. Може ... но ми се ще поне 2 клипа да изкара до края на годината 😁 Все говори как трябвало да пуска по-често, дължала го на феновете си, щяла да работи върху това .... Накрая нацели хит и не издава 1 година Уважават се със сигурност. При старата гилдия винаги го е имало, просто са с друго възпитание, интелект и разбиране.
  4. "Името ти" се задържа доста време. Още я пускат по дискотеките, а и се държи около 100к на седмица. "Дразни ме" също последните седмици прави по 70к. "Луда по тебе" все още се слуша на Балканите, гледанията не са се сринали. Отделно е в "Гласът ...". Участията не падат под 10 месечно. Нека ѝ е зле 😄
  5. "Името ти" е по същия начин, откакто е излезнала. Явно има някакви настройки или алгоритми, които правят така нещата в youtube. Дано на Лорена се оправи. По същата логика по някое време (след 5-6-7 месеца) започват да излизат разни песни отстрани (като "Обратно в играта" например) и започвата да генерират повече гледания. Доста youtuber-и се оплакват от алгоритъма на youtube,но пък няма и кой да отговори какъв е точно.
  6. Някой коментирал ли е, че "Луда по тебе" на Кама в момента прави бая гледания от Сърбия, понеже е била включена в някакъв сръбски филм, който явно е доста вървежен. Отворете някой клип в youtube, има маса коментари на сръбски с по 1000-1500 харесвания
  7. Когато една песен не се пуска автоматично след други(oт autoplay бутона), автоматично генерира по-малко гледания. По подразбиране след всяка чалга, която си пускаш, ти се препоръчва песен от същата категория от същия канал или подобен. В случая каналът на Камелия не е развит като абонати и гледания, съответно няма как да се показва след песните на Преслава, Яница, Десислава и т.н. Отвори един инкогнито прозорец, в който автоматично те пуска все едно за пръв път влизаш в youtube и нямаш акаунт(както повечето хора) и наблюдавай дали след някоя от актуалните песни от канала на Планета или Фен ще ти излезне песента на Камелия. :1000 (19):
  8. Песента е умерено-бърза, Сашо Роман се включва само като вокал
  9. Няма други, но тези данни може да са далеч от истината, затова го отбелязвам. Понеже работя в тази сфера и мога да кажа, че фирми с реални печалби над милион, счетоводно излизат на загуба в края на годината.
  10. Всички тези приходи са чисто счетоводни данни. Който разбира от счетоводство знае, че фирмите се стремят максимално да намалят приходите си, за да внасят по-малко данъци. Така например едно участие по фактура може да е 2000 лв, които да бъдат превеждани по банка, а останалите 2000 лв да се дават на ръка и да не се отразяват никъде реално.
  11. Песента на Десислава не е провал. Въртят я наистина в дискотеките, за пръв път от доста години насам въртят и Камелия с актуален хит, което е похвално.
  12. Приятно изненадан съм! Текстът на мен ми харесва, интересно е построен, клипът е приятен, музиката е много зарибяваща и двете са много красиви. Успех на проекта!
  13. Не знам дали е вярно, дано не е, но ми казаха, че Тони Дачева е болна от рак и нещата никак не са добре ...
  14. В петък я пуснаха два пъти в Плаза. На Десислава също я пуснаха. "Мотел", "Пада звезда", "Моро му", новата на Галена и "Дай ми още". За пръв път има толкова малко хитове в чалгата, направо е жалко ...
  15. "Моето зайче" се пускаше по дискотеките и си беше голям хит, доста време го въртяха.
  16. Поредният тотален хит на Гери-Никол! Мачка наред това момиче, ще гърми цяло лято, а и след това
  17. Нищо впечатляващо, Лорена все още не е изкарала по-силна песен от "Все ми е тая", която и до ден днешен не ми е омръзнала. Галин има спешна нужда от нещо различно ...
  18. Нямам клипчета, не смятам и за нужно да доказвам, че я пуксат. Който на каквото иска да си вярва
  19. Песента се пуска по дискотеките, поне в София. Съмнява ме на морето да е по-различно, но ще видя и там как е идния месец.
  20. Твърдението ти на база на какво е? Песента се развива повече от добре. И аз не разбирам защо трябва постоянно да се принизяват успехите на даден изпълнител. Камелия е доволна от успеха на песента, феновете й са доволни, по дискотеките се пуска.
  21. На мен също все още ми излиза само като гледам друг клип на Камелия. Иначе съм напълно съгласен, че трябва да поработи за развитието на канала си.
  22. Ако имаш впредвид гостуването на Камелия в COOL...T, там нищо не потвърди. Каза само какво би направила, ако пак е треньор, но нямаше директно зададен въпрос или категоричен отговор от нейна страна.
  23. Пускат я и по дискотеките, една приятелка работи в 33 и вчера са я пуснали.
  24. Не знам дали има вариант чисто като опция на youtube да направят подобно нещо. Но няма логика да се показва когато гледаш някой от другите й клипове, а когато са пайнерски да не излиза.
  25. На мен също ми излиза само ако слушам някоя от другите песни в канала на Камелия. Иначе не, което не знам на какво се дължи.
×
×
  • Create New...