Jump to content

mitepav

Ramaniac
  • Коментари

    87
  • Регистриран

Последни посетители в профила

617 посещения в профила

mitepav's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

1

Репутация

  1. https://www.youtube.com/watch?v=sCB5V6yjNl4
  2. Надявам се да е преди есента, но още нищо не се знае ...😞
  3. Може ... но ми се ще поне 2 клипа да изкара до края на годината 😁 Все говори как трябвало да пуска по-често, дължала го на феновете си, щяла да работи върху това .... Накрая нацели хит и не издава 1 година Уважават се със сигурност. При старата гилдия винаги го е имало, просто са с друго възпитание, интелект и разбиране.
  4. "Името ти" се задържа доста време. Още я пускат по дискотеките, а и се държи около 100к на седмица. "Дразни ме" също последните седмици прави по 70к. "Луда по тебе" все още се слуша на Балканите, гледанията не са се сринали. Отделно е в "Гласът ...". Участията не падат под 10 месечно. Нека ѝ е зле 😄
  5. "Името ти" е по същия начин, откакто е излезнала. Явно има някакви настройки или алгоритми, които правят така нещата в youtube. Дано на Лорена се оправи. По същата логика по някое време (след 5-6-7 месеца) започват да излизат разни песни отстрани (като "Обратно в играта" например) и започвата да генерират повече гледания. Доста youtuber-и се оплакват от алгоритъма на youtube,но пък няма и кой да отговори какъв е точно.
  6. Някой коментирал ли е, че "Луда по тебе" на Кама в момента прави бая гледания от Сърбия, понеже е била включена в някакъв сръбски филм, който явно е доста вървежен. Отворете някой клип в youtube, има маса коментари на сръбски с по 1000-1500 харесвания
  7. Когато една песен не се пуска автоматично след други(oт autoplay бутона), автоматично генерира по-малко гледания. По подразбиране след всяка чалга, която си пускаш, ти се препоръчва песен от същата категория от същия канал или подобен. В случая каналът на Камелия не е развит като абонати и гледания, съответно няма как да се показва след песните на Преслава, Яница, Десислава и т.н. Отвори един инкогнито прозорец, в който автоматично те пуска все едно за пръв път влизаш в youtube и нямаш акаунт(както повечето хора) и наблюдавай дали след някоя от актуалните песни от канала на Планета или Фен ще ти излезне песента на Камелия. :1000 (19):
  8. Песента е умерено-бърза, Сашо Роман се включва само като вокал
  9. Няма други, но тези данни може да са далеч от истината, затова го отбелязвам. Понеже работя в тази сфера и мога да кажа, че фирми с реални печалби над милион, счетоводно излизат на загуба в края на годината.
  10. Всички тези приходи са чисто счетоводни данни. Който разбира от счетоводство знае, че фирмите се стремят максимално да намалят приходите си, за да внасят по-малко данъци. Така например едно участие по фактура може да е 2000 лв, които да бъдат превеждани по банка, а останалите 2000 лв да се дават на ръка и да не се отразяват никъде реално.
  11. Песента на Десислава не е провал. Въртят я наистина в дискотеките, за пръв път от доста години насам въртят и Камелия с актуален хит, което е похвално.
  12. Приятно изненадан съм! Текстът на мен ми харесва, интересно е построен, клипът е приятен, музиката е много зарибяваща и двете са много красиви. Успех на проекта!
  13. Не знам дали е вярно, дано не е, но ми казаха, че Тони Дачева е болна от рак и нещата никак не са добре ...
  14. В петък я пуснаха два пъти в Плаза. На Десислава също я пуснаха. "Мотел", "Пада звезда", "Моро му", новата на Галена и "Дай ми още". За пръв път има толкова малко хитове в чалгата, направо е жалко ...
  15. "Моето зайче" се пускаше по дискотеките и си беше голям хит, доста време го въртяха.
×
×
  • Create New...