Jump to content

Препоръчани коментари

Правила:

1. В темата се коментира само и единствено поп фолк

2. Без спам/флуд

3. Без обиди

Къде мога да открия старата тема за скандалите?

Никъде. Момо изтри всички теми за 2015 и 2016 преди малко.

Никъде. Момо изтри всички теми за 2015 и 2016 преди малко.

Кому е нужно това?

На вместо да обсъждате с насмешка "Издислав", коментирвайте Тони Стораро и концерта му за Хитрино... :3fdb8960598fa63e:

Влезте в Instagram Story-то на Цецо Андреев да видите как Деска друса баджаци и как пее пред празната дискотека Plazza, София. :3fdb8960598fa63e:

Влезте в Instagram Story-то на Цецо Андреев да видите как Деска друса баджаци и как пее пред празната дискотека Plazza, София. :3fdb8960598fa63e:

Нормално е да няма хора след 8ми декември. Миналата година на 09.12 също беше така на Галена, а на нейно участие в Студентски винаги е лудница.

На вместо да обсъждате с насмешка "Издислав", коментирвайте Тони Стораро и концерта му за Хитрино... :3fdb8960598fa63e:

Българина знае само да се подиграва нищо друго , тези хора са с големи сърца евала , за това се гордея ,че и аз съм същия като тях "миннет" (българи,които говорят турски)!

Това тя ли е :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Прилича на изкарана от някой хорър. Тръпки ме побиха.

Баси тая жена няма нещо дето да не е пипано, особено по лицето. Като се замисля, май тя е водачка по брой пластични операции.

Цяла България е в траур, а тях ги вълнуват само чалгарките.. :mf_surrender:

И все пак.. ПАЙНЕР СА МНОГО ЗЛЕ!

Най-добри сме, най-добри в харченето на пари. :happyppl:

Най-добри сме, най-добри в харченето на пари. :happyppl:

Ммм, невероятно се вписва с траура днес.

Анелия отново мега адекватна - на националния траур - кючек с текст за пари, а хората нямат покрив над главата си. Мизерница!

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...