Jump to content



15 години "ПЛАНЕТА" ТВ


Препоръчани коментари

Деса :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: ИЗКРЕЩЯХ

Излиза, гледа тъпо, песента започва, беквокалите си вървят, минава първия куплет, все още гледа тъпо, започва бриджа, беквокалите още си вървят, тя още гледа тъпо, накрая започва да пее припева преди да е дошъл.

:roll1: :crybaby:

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: ИЗКРЕЩЯХ

Излиза, гледа тъпо, песента започва, беквокалите си вървят, минава първия куплет, все още гледа тъпо, започва бриджа, беквокалите още си вървят, тя още гледа тъпо, накрая започва да пее припева преди да е дошъл.

:roll1: :crybaby:

:1000 (29): ххаха

Link to comment
Сподели в други сайтове

Нещо не ме кефи как са скалъпили концерта. Най се дразня, че са орязали "Шампанското" - там пеенето беше на макс. Отново записи, но то и в залата се забеляза при някой. Дори бендът е записан при някои изпълнители... абе хоас пълен.

Радвам се, че тази година при Ивана не е пипано пеенето и музиката, за разлика от миналата /по обясними причини/.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

За много години! Здраве и късмет на всички, дори на тотално обърканите, шокирани от видяното снощи, от "великият" концерт, на фирмата на пенсионера. Наздраве на всички! Наздраве и на тези, които 15 години хейтеха Камелия, че им каза как ще пропаднат точка по точка, запетайка след запетайка. Невероятно смешно е да се гледа в момента концерта на Веселин Маринов и да се сравнява с нищото от 30 пайнерски чалгарски чада в същата зала. Ама как лети камерата в залата по време на концерта на бай`Веско и как е приземена на пайнерското нищо от 30 пайнерски чалгарски неща в същата зала. Все едно Кама е извадила зенитната артилерия и е свалила всички летящи дронове и камери в залата. Срам, срам, срам, а за капак миксират с миналогодишния концерт, с крехката надежда, че хората ще помислят този тюрлюгювеч за едно цяло. Нали всички знаят защо го правят? - защото миналата година имаше повече публика и нея искат да покажат, щото сега нема нищо. Наздраве отново! Нека през новата година, свалите розовите очила.

 

Link to comment
Сподели в други сайтове

Деса :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: ИЗКРЕЩЯХ

Излиза, гледа тъпо, песента започва, беквокалите си вървят, минава първия куплет, все още гледа тъпо, започва бриджа, беквокалите още си вървят, тя още гледа тъпо, накрая започва да пее припева преди да е дошъл.

:roll1: :crybaby:

Ама добре се получи това с бриджа - малко като ехо ефект. Хареса ми 1000%20(33).gif Трябваше целия така да го направи, но не беше подготвена.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Ивана - Жестока. Време е тази жена да направи един самостоятелен концерт с песни предимно до 2008. Има тоолкова много песни които заслужават да звучат на голяма сцена. Време е да заложи на песни като ''Скитам се'', ''Убиец на любов'', ''Късно е'', ''Стара история'' и други... Абе дано наистина се замисли за концерт защото ще е много добре за жанра.

Борис Дали - Желязно пеене на живо и ''Ламята'' се оказа хит. Добре беше

Нелина - Много добре и песента е 6.

Соня Немска - Малко съм разочарован. Скучничка ми дойде.

Джулия - Харесва ми песента, но не изпъкна.

Роксана - Винаги има добри приеми - този път също.

Милко - Явно му се харесват песните. Мачкаше с танци. :roll1:

Татяна - Този път не се представи добре. След като виждаш, че не ти пеят на песента защо ги пускаш ? Смешно е. Визията беше зле и не стоеше добре на сцена. Миналия път се представи много по-добре.

Райна - Много съм изненадан в добрия смисъл. Никой не знаеше песента, но тя я изпя супер добре и стоеше много добре на сцената въпреки тоалета. Този път беше добре, но дано види хит за да избухнат на нея.

Илиян - Скука. Тази песен я пее вече за н-ти път.

Яница - смаза с поведение на истинска кралица!! Не очаквах, че ще се пее на песните, но имаше добър прием. Вече хората я харесват. Тя се представи много добре. Стоеше адекватно на сцената, жестоки подвиквания и много по-добре си изпълни песните от миналата година. Ако случи на два хита определено ще бъде в топ имената. Една от най-добрите за вечерта! ''В пет ми звънни'' :heart:

Теди Александрова - не мога да си кривя душата - яка е. Много добре пеене и се различи от масата. Очаквах по-добър прием на ''Чалга пеперудки''.

Емануела и Коцето - Емануела е едно от най-добрите неща в Пайнер за 2016. Брутална!! Едно от най-добрите изпълнения за вечерта. Трябваше и друг хит да изпее. ''Не ме заслужаваш'' си заслужава награда.

Глория- Съжалявам. Може наистина да смаза с пеене, но да си бута дъщерята другаде. Не издържах нейния микс. Толкова ли не разбра, че има и други песни освен ''Ромско сърце'' и ''Любовен дъжд''? Миличка, ''Крепост'', ''Присъда'', ''Намери си майстора'' и други също са ти в дискографията. Нищо общо със самостоятелния концерт. Да се стяга!

Кали - Хареса ми, но тази година няма тотален хит и се усети.

Емилия - Лично за мен една от изненадите на вечерта. ''Калифорния'' задължително ''Песен на годината'' или ''Диско хит''. Не очаквах толкова добър прием. То на няколко песни се чува наистина горе-долу публиката и ''Калифорния'' е един от приемите. ''Put your hands up'' ми дойде ту мач, но се кефеше и това се усети. Евала! ''Специално за всяка'' си беше на плейбек - жалко!

Десислава - Кралицата на неакдеватността. Не стоеше добре на сцена този път. Пияна ли беше, надрусана ли беше - не знам, но неакдеватни танци(?) или каквото се водеше това, забравяне на текст и вечно досадни импровизации. ''На всички като теб'' нямаше прием което ме изненада, но така е било писано. ''Мъжете всичко искат'' е далеч от ''Казваш, че ме обичаш'' и ''Две сърца''. Да се стяга, много по-зле от миналия концерт където беше от най-добрите. Надявам се, че тук няма да се опитват да манипулират с перфектен прием на ''И на всички като теб'' - не вървите!

Малина - Друга изненада. Ами тя просто размаза. ''Не те забравям'' си е хит и теории за купени гледания умират МИГОМ. Уви на ''Давай, питай'' не очаквах подобно избухване, особено два пъти като уж почва припева и хората пеят а свъщност Малинка си танцува и не пее. Много ме изкефи. Нямах никакви очаквания а жената показа, че няма намерение да се откаже. ''Давай, питай'' заслужава някаква номинация.

Мария - Добре беше.

Цветелина Янева - Клетата, пак скандализира с live запис. Скучна ми е.

Фики - Има хитове момчето, но този път живото му изпълнение куцаше. ''Ветролета'' е жесток хит, а ''С друг ме бъркаш'' трябваше със синбек. Оркестъра уби песента. Интересно беше това с балоните и конфетите. Предполагам, че това е едно от най-добрите му сценични изяви.

Анелия - Въх, че скучна. ''Гот ми е'' не може да бъде песен на годината след като ''Аз съм дявола'' имаше по-добър прием.

Галин - Ами смаза момчето, но ми стана жал като на ''Египет фараона'' пееха по-силно на ''Хабиби''. Да спре да се мята като риба на сухо на сцена.

Преслава - Супер красива и усмихната. ''Няма да ти пиша'' имаше слаб прием и тъкмно човек ще си каже: ''Свършено е с нея'' и тя забива песен на година и няколко месеца и смазва с прием. ''На тебе не отказвам'' имаше по-добър прием от 95% от песните а е стара. Ако имаше акъл щеше да се опита да я наложи като вечен хит защото песента има потенциала. Преслава също много и се кефи и се видя докато я пееше. Публиката я обича и скоро няма да се откаже от нея. Пак ще повторя - скандал, че ''На тебе не отказвам'' се прие по-добре от песните от 2016 които ще се борят за ''Песен на годината''.

 

Като цяло съм доволен, но повечето песни с оркестър не звучат окей. Не са правени за да бъдат изсвирени с такъв. Дори Ваня Калудова ако реши да прави концерт се надявам да заложи на синбека защото той предразполага за избухване. Четири песни на кръст наистина звучаха добре с него. Надявам се на следващия концерт да няма такъв или просто да се изпеят песни които наистина предразполагат да звучат с бенд. Повечето изпълнители са станали супер скучни и ми липсва НДК.

2.jpg3.jpg8.jpg
Link to comment
Сподели в други сайтове

Тука преди 2 дни казахте, че Десислава отвявала с глас всичките си колежки.

Защо ли на последните й изяви грам не си личи такова нещо.

Нищо общо с преди, всички знаем как звучи "Мъжете всичко искат", всички сме гледали и първото й гостуване при Слави, когато я изпя. Че тя не може да откъсне 1 тон в момента.

Да не говорим, че никога не може да си докара песните като на записа. А Нелина, Глория, Емилия, че даже и Емануела си ги пее момичето точно винаги.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Един въпрос ..защо ДесиСлава ходи като с пишка между краката?

 

 

Пораснала й е .

 

ЗА Дани Милев - бенд ви казах, че е пълен потрес. Изобщо убиват всичко. Нещо дрънчат там и прецакват приемите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

На Десислава съвсем очевидно й става нещо на гласа в последните 1-2 години- просто не е същия като преди. Претоварената програма на ТОП име в Пайнер й се отразява добре на кариерата, но не особено добре на пеенето. Тук неведнъж съм казвал, че трябва да си даде дълга почивка от участията и най-вече от цигарите, ако все още продължава да пуши.

И все пак, поне с "Облаче ле бяло" се справи чудесно.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Сцената беше много добре направена, светлини, ефекти всичко беше на 6. Уви обаче повечето певици стояха доста неадекватно на сцената, липсата на каквато и да е подготовка си личеше от километри, особено при Десислава беше направо смешно. Идеята за бенда е ужасна, много от песните не звучат добре изсвирени на живо. Нито едно изпълнение не се открои над останалите.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Преди години ревахме, че трябвало да гледаме от гърците, от сърбите, с бенд, с това-онова, малко изпълнители, кво беше, що беше. А сега ревем, че бенда убивал емоцията, не било направено добре... еми да си го направим ние, че да ни е хубавко. :1000 (29):

Link to comment
Сподели в други сайтове

Десислава е класа и това, че веднъж не и се е получило на някакъв си смешен Пайнерски концерт въобще не е фактор, но понеже си извоюва някакви позиции напоследък, стана черна в някой очи.Забравихте, че миналата година " Казваш, че ме обичаш" е едно от най- гледаните лайв изпълнения.С "Облаче ле бяло" ми напълни душата.Винаги си личи емоцията с която Десислава пее.Успява да я предаде на публиката.Не издребнявайте, защото толкова много хейт претох, че ми стана жал за вас.

Link to comment
Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

    • Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
×
×
  • Create New...