Jump to content

Wisdom

Ramaniacs
  • Коментари

    65
  • Регистриран

  • Последно посещение

1 Последовател

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Female

Wisdom's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация

  1. Изглежда страхотно. Получи си добър, приятелски разговор. Знам, че са блиски с Венета. Очаквах да обяви датата на концерта, както и да сподели нещо за "беста".
  2. Кофти ред. Не мисля, че Глория и Райна трябва да са едва в началото.
  3. Искаше ми се да чуя миксът от Като на 17, Не искам да знаеш, Твое копие и Нещо нетипично, но уви...
  4. 1.Десислава-Мъжете всичко искат 2.Анелия-Погледни ме в очите 3.Слави Трифонов-Жива рана 4.Десислава и Азис-Казваш,че ме обичаш 5.Анелия-Само мене нямаш 6.Лия и Кондьо-Обич за двама 7.Софи Маринова-Плачещо сърце 8.Гергана-Губя те бавно 9.Глория и Азис-Не сме безгрешни 10.Тони Дачева-Бедни и богати
  5. Бих се радвала да има сборен концерт, но само с заслужили имена. Доказали се. Анелия Глория Тони Дачева Емилия Малина Мария Преслава Ивана
  6. Гласувам за Ивана. Причините са ясни.
  7. Точно така. Лято 2007 Пресава вече беше връх, но пък декември същата година Ивана закри страхотно годишнината на Планета - пред пълна зала. Нещо. което след това при Преслава почти не се случваше дори в най-силните и години.
  8. Ивана ще пее на рождения ден на Евгени Минчев.
  9. Най-пиковата година на жанра и Пайнер - 2006. Мегазвездата на 2006 - Ивана. Помня, че на концерта по случай Наградите на 2006 (през 2007) Преслава бе приета доста бурно, но пика беше при Ивана и финалният микс с хитови песни. Цялата зала на крака, изобилие от плакати...Така, че за силен пик при Преслава можем да говорим след пролетта на 2007. Лятото вече беше сензация, но пък Ивана още държеше ниво.
  10. Димитров как танцува до нея на 28 години Пайнер, едва ли напуска: ЦЪК
  11. Ивана приключи ли с Пайнер? В канала на Планета няма нито една нейна песен!
×
×
  • Create New...