Jump to content

Препоръчани коментари

• Отговори 75
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Хареса ми доста, единствено припева на Мария е слаб.

Много е яка! Единственото, което не ми харесва е, че гръцката част на Стан е доста дълга и може да попречи на песента да стане хит в България, но за всеки случай е в пъти по-добре от всичко нетърпимо, неслушаемо и забравено, което Мария избълва в последните 5 години.

Мега, турбо, гига, тера хит!!! Е това е, смазаха като психопати, току-що влезнали в лудницата! Уникална песен, много як клип! Браво, браво, браво!!! :bowdown:

Стан, голям си!!!

Харесва ми, модерна е и това може би ще е пречка да се харесва масово а за хит не знам дали ще е, но Марче гледания ще си купи :3fdb8960598fa63e:

Малко ми е монотонна и скучна, хубава е, но като си я пуснах все едно нямах търпение да свърши. Много хубав текст.

Изпяването на Мария не ме кефи. И трябваше да разпределят по-добре българския и гръцкия текст. Може да стане популярна, но честно казано очаквах повече. Хубавото е, че не заложила на турски маанета тоя път.

Жалко, че точно Мария ''изпя'' тази песен....Щеше да звучи брутално в изпълнение на друга Певица,но тук чувството,което носи песента го има само в часта на Stan!

Едно голямо браво и от мен! Голяма песен! Много добър аранжимент, музика - всичко. Клипът ми хареса още повече.

"зад гърба ми говориш цинично..." :whistling:

Текстът е нула: пято, пято, препято. Музиката и тя е мудна и странна. Нито хит ще стане, нито ще се запомни.

Това кавър на негова песен ли е?

Песента е приятна, типично гръцка, неговите партии и тези на Мария обаче нямат нищо общо, а Мара пее много умряло и неподходящо. Имам чувство, че колкото и готина песен да докопа Мария все я разваля. Така стана и със 100 нюанса..Наистина гръцката част е много дълга, а тази на Мара незапомняща се и трудно може да стане хит.

Текстът е нула: пято, пято, препято. Музиката и тя е мудна и странна. Нито хит ще стане, нито ще се запомни.

...колко лесно постигнал си всичко. Твоят смях се забива като нож се забива вътре в мен.. :3fdb8960598fa63e:

Само не знам кой го е писал тоя малоумен текст, как ме е яд, че Кама не я взе, имах уникален текст за нея ;(

Тази жена никакво чувство не влага в песните си в последните години, ама никакво. Отвратително звучи. Частта на STAN е чудна!

Мария разваля тотално песента.

Еба*ти мрънкането в първия куплет от Мара. Що някоя с мощен глас не я изпя тази песен? :mf_surrender: Язък за яката музика.

Само не знам кой го е писал тоя малоумен текст, как ме е яд, че Кама не я взе, имах уникален текст за нея ;(

Тина Денчева е писала този ПРЕКРАСЕН текст! А епитетът, който ти си употребил за него, много повече би подхождал за твоя единствен продукт видял бял свят в бранша.

Брутална песен, най-накрая Мария реши да направи нещо свястно без цигании...е това е, разцепи!
Тина Денчева е писала този ПРЕКРАСЕН текст! А епитетът, който ти си употребил за него, много повече би подхождал за твоя единствен продукт видял бял свят в бранша.

Да ви имам и критериите за прекрасен просто :feminist_en: Тая музика яко копае надолу!

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...