Jump to content

Препоръчани коментари

Галена - Навътре в мен

музика и аранжимент: Цветан Спасов
текст: Росен Димитров

Link: Master [WAV/MP3]
  • Отговори 37
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Най-активни дни

Топ коментиращи в тази тема

Това все едно е от 2009-2010, никаква музика, никаква мелодия, разни индианци нещо сякаш се карат вътре, никакъв шанс за нещо като хит точно от тази песен.

О, същите вокали като от "Нашата песен" на Славена. Вярно, че прилича на песен от 2009-2010. Не вярвам да залага на нея. Всъщност не е лоша като за песен от онзи период, но хит точно нея не я виждам. Сигурно ще е една от новите в албума или по-скоро като "Раздавай се" я пуска?

Галена е на ниво, на което и най-голямата боза би станала хит. Не толерирам песни с подобни двусмислени послания, в които уж се пее за чувства,но се намеква вулгарно за моменти, които трябва да останат лични.

Не мога да разбера кому е нужно да провокираш, когато си номер 1, а жанра в който се изявяваш е поставен пред кръстопът и осиротяване

Според мен можеше и по-добре. Дано това е един от слабите проекти в албума, че ако всички песни са такива..

Уф егати слабото - много ниска топка..Да се стягат със зимни тояги, че ..

Припевът бива, но песента като цяло е много, много слаба. Да видим другите какво ще предложат, че положението е повече от зле. :mf_surrender:

Позамислете се малко, че ако Галена е искала тази песен от преди 2 години! да излиза... първо щеше да бъде качена в офиц. канал на Планета.

Г-н композиторът явно е имал нужда да се зашуми около името му ... той си знае. ;)

Позамислете се малко, че ако Галена е искала тази песен от преди 2 години! да излиза... първо щеше да бъде качена в каналът на Планета.

Г-н композиторът явно е имал нужда да се зашуми около името му ... той си знае. ;)

Ами всяка втора песен на Галена изтича, така че няма как да знаем от къде е изтекла.

Този ни Галена, ни Анелия да не види повече. Предпочитам кавъри пред бозите му

Куплетите са много яки, припева ми е идентичен с този на "Раздавай се".

Позамислете се малко, че ако Галена е искала тази песен от преди 2 години! да излиза... първо щеше да бъде качена в офиц. канал на Планета.

За първи път на едно мнение.

Тази песен от кога е още... Галена се отказа от нея, но Спасов я барна и я даде на своят човек Владко да я пусне.

И е ясно защо. От години не ходят при него, защото се изчерпа бързо.

И сега г-н Спасов знам, че четеш в форума ;) преди да си правиш смешна реклама с тази песен само и само защото Галена я изпълнява отпуши си ушите и чуй, че не сме в2010/2011 година, че да ти харесат песента. Намери си друг начин за връщане към върха ( така де да имаш клиентела ).

П.С На мен ми хареса много припева, но няма избухвация в цялата песен постна и няма нещо да те грабне.

Направиха й премиера преди малко в Revue, слаба е :whistling:

Тематиката на текста е 1:1 с "Не ги прави тея работи". Песента е тъпа, не ме радва.

Галена е на ниво, на което и най-голямата боза би станала хит. Не толерирам песни с подобни двусмислени послания, в които уж се пее за чувства,но се намеква вулгарно за моменти, които трябва да останат лични.

Не мога да разбера кому е нужно да провокираш, когато си номер 1, а жанра в който се изявяваш е поставен пред кръстопът и осиротяване

:1000 (30):

П.П. Само куплетите ми харесват.

Много яка песен. Липсват такива. Малко разнообразие в звученето, в същото време актуално.

Много го плюете композитора, все едно лично ви е обидил с нещо. :D :D

Все едно е песен от преди 5-6 години, от времето на "Една целувка", "Опасен за жени" и др. подобни пълнежи.

Някаква страшна какафония чувам....

Дори не знам дали ми харесва или не.

Нито има някакъв запомнящ ритъм, нито текста е лесно запомняш... някакъв наблъскан ми идва и изпят като на един дъх...

Не знам. По-скоро не.

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...