Jump to content

BLADKO

Ramaniасs
  • Коментари

    512
  • Регистриран

  • Последно посещение

7 Последователи

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Gender
    Male

BLADKO's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. Браво! Много добра песен. Различна за стила на Кишев и структурирана много интересно. Определено са се постарали и ще бъдат оценени.
  2. BLADKO

    Online: Преслава - Пада звезда

    Проекта ми харесва. Хубава песен и изчистен клип без много визии, кич и т.н. Напълно нормално е Преслава да предизвика интересен. Все пак стана това , което е не със скъпи клипове и ПР , който не е свързан с музика а с гласа си и песните си. Не мога да разбера обаче едно нещо - какви са тези коментари Преслава - Галена ... Харесвам много и двете и оценявам това , което правят . Според мен тези дразги са излишни.
  3. Галена - Навътре в мен музика и аранжимент: Цветан Спасов текст: Росен Димитров Link: Master [WAV/MP3]
  4. BLADKO

    "Glee" / "Клуб Веселие"

    Страхотна! :1000 (33):
  5. Страхотен глас.Много хубава песен.Много свеж и приятен клип. :1000 (19): :1000 (33):
  6. BLADKO

    Online: Андреа - Най-добрата

    Страшна е песента.Най-добрата и песен от доста време насам.Клипа също ми харесва.
  7. BLADKO

    "Glee" / "Клуб Веселие"

    Страхотен сериал!Един от най-добрите които съм гледал.Пеят жестоко
  8. BLADKO

    Revenge / Отмъщението

    Това е един от най-добрите сериали които гледам. В момента тече 2 сезон.Нямам търпение да почнат новите серии другата година.
  9. Имам много любими комични сцени на които много съм се смял. :1000 (29): Една от последните на които много се радвах е тази :1000 (19): от 12:30 до 13:20 мин.
  10. Наистина последната серия беше жестока.Историята с близначките беше много оригинална. Аз лично не вярвам "А" да са 3 или 4 човека.Не мога да си представя кой е защото "А" знае всичко.Дори и неща които само те 5-те (С Али) знаят. Определено почвам да си мисля,че Али има близначка която излиза от лудницата и я убива и сега преследва момичетата.Дори си мисля,че може да се е представяла и за Али а никой да не е знаел но това не ми се вярва много много. Доколкото чух в книгите било така.Али има сестра близначка която е "А" но не знам дали сериала се води точно по книгите.
  11. http://www.vbox7.com/play:c38adf9bfb от 12:30 мин. до 13:20 Много се смях на тази част.Габи е уникално добра :1000 (19): :1000 (29):
  12. Много готин клип.И песента е якаа
  13. 5* и за тебе Ружеее :)

  14. ... kato gube6e s tebe bqh .. 6tom gre6e6e ne se boqh .. da sym kazal 4e spraaaaaaaaaaaaaaaa aleleleile da spra li ? .. :)

×
×
  • Create New...